Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak28

Spotykam się z 22 letnią panienką i chciałbym się dowiedzieć czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość prędzej dziewica
nie robiła loda niż używana szmata

koless jasne, mas zprawo. w zamian za to samo. inaczej cmoknij sie w pisiora i wmawiaj sobie ze jestes taki hustler, ktory moze a raczej musi iec dziewice. przestan, bo to co gadacie, te wasze teorie, ze kobietom nie przeszkadza ze facet sypial z innymi, sa bzdurne i puste, wymyslane dla wlasnego uzytku, siadczace o tym, jakie z was ogiery. bierzesz dziewice, ale jaka masz pewnosc, ze nie skurwi sie z kims innym jak bedzie z Toba w zwiasku? przeciez taka czysta. tak ja namietnie rozdziewiczales, a moze dac dupy innemu, wlasnie za to, ze Ty mas zprawo wymagac tego czego chcesz, bez dawania tego samego.

Gość heheeeaa
" bo jedne dupy są do szmacenia się a drugie nadają się na żony PROSTE nie" dziki Bogunigdy nie trafilam na faceta ktory mialby takie zdanie o kobietach a kim sa mezczyzni ktorzy pieprza te "szmaty" bleeeeee-- dwu metrowym kijem bym was nie dotknela :o

Gość wolałbym aby mnie
zdradziła z ciekawości niż wianek straciła z innym

a czym rozni sie lod zrobiony przez dziewice od loda zrobionego przez uzywana szmate? lod to lod. ktos sie jej do buzi spuszczal. a nimy dziewica. nie martw sie, nie wiesz do konca co w trawie piszczy. jak kobieta ma dajmy na to ok 30 lat to tez jej spieszno do malzenstwa, bo lartka leca, dziewica moze sobie byc, bo nie byla wystarczajaco odwazna by dac komus dupy, ale starczylo jej odwagi na loda.

Najczęściej to jest tak że jak kobieta puszczała się z innymi to później łatwiej jej zdradzać.

a skad wiesz ze to z ciekawosci? moze w tej twoje zonie dziewicy drzemie natura kurewki? faceci to pustaki i tu daja temu naoczny dowod.

Gość ale to nie zmienia faktu że
jest ziewicą bo można wymagać aby się z innym nie całowala.

chlopak moze wiec Ty mi odpowiesz, czy zaczekasz do nocy poslubnej z tym sexem, bo widze, ze koles sie cos kryguje przed odpowiedzia

Gość heheeeaa
chlopak skad ty bierzesz te swoje teorie:o ??? i co to znaczy puszczac sie ??

i tak dla waszej wiadomosci panowie, biorac sobei taka dziwice, niestukana, niedotykana, powinniscie wiedziec, ze takiej dziewczynie latwiej jest zdradzac, bo nie ma na niej cienia podejrzen w tej kwestii.

Gość heheeeaa
olcha swiete slowa:):) ide na kawe 🖐️

Gość heheeeaa
chlopak ale dlaczego jestes taki wulgarny :o jakies dziwny jestes pewnie masz problemy natury sexualnej i jestes jakis sfrustrowany

moje pytanie chyba nie jest az tak trudne by nie mozna bylo na nie odpowiedziec... wiec co z wami jest?

hahahah tak Ci sie chlopczyku tylko wydaje. bo jak sie dowie, ze wizialoes ja sobie za zone tylko dlatego ze miala kawalek blony, a sam pieprzyles wszystko co pod reke podwinelo sie, to moze zrobic odwet. z reszta co to za malzenstwo budowane na wymaganiach ze strony faceta, zona dziewica, a ja ruchacz wszechmocny. wybacz panie chlopaku28, juz sam Twoj nick swiadczy o tym, ze z Ciebie jeszcze dzieciak, z eumiesz wymagac, a od siebie dajesz nie wiecej jak tylko 0.

plytkosc niektorych facetow po prostu mnie poraza. az strach pomyslec, ze mozna na takiego trafic. Panie Boze uchroN!

...nawet się nie zadaje z kobietami w moim wieku...bo i po co marnować czas...jeszcze mozna coś złapać...

no ale odpowiedzcie panowie/chlopcy na moje pytanie... skoro chcecie dziewice na zone, to czy poczekacie na akt milosny do tej nocy poslubnej... bo teraz to mnie serio intryguje... a widze, ze jakos nie udzielaci odpowiedzi na takie proste pytanie

no to musze Cie zmartwic, ale nastaly takie czasy ze wiek inicjacji seskualnej jest coraz nizszy, a co za tym idzie czestotliwosc zmian partnerow wzrasta. a skutkiem tego z kolei sa roznego rodzaju choroby. wiec konkluzja jest bardzo prostoa. idz do lekarza i poprosc o badania, bo jestez zagrozony. :) na topicu robi sie coraz zabawniej. teorie płci meskiej sa nadwyraz smieszne :)

hahaha jasne ze poczekaja. bo przeciez ta blona. ale w miedzyczasie mzna przeciez w dupĘ, do buzi, miedzy cycki. prosze. przeciez taka kobieta to nawet kolo dziewicy nie stala! kiedy wy to zrozumiecie ? :)

...maja dziewczyna ma 17...i jeszcze dziewica ...a dane statystyczne są zakłamane...bo na takich testach dzieciakom nie wypada napisać że nie uprawiały sexu...

to zakrawa lekko o pedfilie :) no jasne, widac ze u kobiet (a nie u dziewczynek) szans nie masz. ale kto by mial, z takimi teoriami :) no niesttey panowie, ale na wasze bzdety my, kobiety znamy odpowiedzi i riposty. rozgromilysmy was :)

stare ktowy hahaha. czyli y jestes starym capem i to tzreba sobie uzmyslowic.

Pawel moze Ty sie nie bedziesz tak krygowal i mi udzielisz odpowiedzi na moje pytanie? czy tez bedziesz udawal, ze pytanie sie nie pojawilo...

ale zaczekasz az do slubu z jakimikolwiek pieszczotami, seksem?

Gość heheeeaa
dobrze widze ze chlopak 28 to nie autor chlopak28 bo tak jak w tytule jego panna ma 22 lata :)