Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słitka__

Dla nudzącyc się..pogaduchy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość Divian
AAAAAa, więc jest nadzieja! 29 dni to tak malutko, miną w mgnieniu oka! I tak jesteś w lepszej sytuacji, bo ja tez w tęsknocie siedzę - szkoda tylko, że bez wzajemności.... Eh, eh. Śpij spokojnie, buziak!

Gość Divian
co tam u Was? a ja dzisiaj ide drinkowac:):) troche się rozerwę a jutro do pracy, zastępuję koleżankę :/ od 9 do 22.... Ale się wynudzę 💤 trzymajcie się!!

hej dziewczynki 🌻 jak mnie stopy bolą, w zyciu sie tyle nie nachodziłam :P najpierw byłam sie zarejestrowac w PUPie (smiesznie to brzmi :D ), a pozniej roznosiłam swoje CV ;) niby kilka osób było zainteresowanych, ale zobaczymy czy chociaż ktoś zadzwoni... p.s Divian, wszytskiego najlepszego, spoznione, ale szczere ;)

hello! Złudzenie_optyczne - własnie miałam pytać jak tam poszukiwania pracy się udały;) No, to Divian drinkuje, a reszta? co porabiacie wieczorową pora? Ja chyba jakiś film sobie obejrze, a jutro zaczynam 5-dniowy urlop miłego wieczoru🖐️

a moja przyjaciolka przyjechala wczoraj :D dzisiaj na piwku i pogaduchach bylysmy :) superr, ciesze sie jak dzieciakk :D:D i tak hmm... podczas rozmowy powiedziala mi, ze jest juz po swoim pierwszym razie... ee nooo kolejna sie wyłamała :O dziewczyny, jestesmy jak dinozaury, niedlugo wyginiemy 😭

Oo witam!!:) ja dopiero teraz sobie zasiadłam pred monitorem bo ciagle gdzies sie \"szlajałam\":P:D a co tam u Was?.

moja babcia ma remont w domu, wiec tymczasowo mieszka u nas. do tej pory sie nawet cieszylam. ale dzisiaj sie wkurzylam. mama powiedziala mi dzisiaj, ze wczoraj babcia wyjechala do niej z tekstem: \"a Justynka czemu nie ma chłopaka?\" dziewczyny ja juz nie wytrzymuje. nieznosze swojej rodziny :O:O

a jednak ktos zaglada na szczescie :classic_cool: 😘 ale nie przejmuj się moja babcia mnie tez doluje takimi textami ;] przyzwyczailam sie.. i ciagle powtarza \"ja w Twoim wieku już brałam ślub\" LoooL

a dzień dobry 🌻 :) wiesz? mi się po prostu zrobiło strasznie głupio :O moja mi mówiła dwa lata 3 lata temu (17 lat miałam), że ona w moim wieku, to już dzieci miała :O a co u Ciebie? jakie plany na dziś? ja na dzisiaj nic nie zaplanowałam, moze sie poopalam troche albo na rower pojde...

dziołszki, nie przejmujcie się docinkami babć, one żyły w innych czasach! Dziś wygląda to zupelnie inaczej! No i przecież chyba nikt w XXI wieku z własnej woli nie zaczyna się rozmnażać w wieku 17 lat;) a ja dziś miałam leniwy dzień... połowę biegałam po sklepach bezskutecznie szukając kreacji na wesele, a druga połowę siedziałam w ogrodzie czytając rewelacyjną powieść i tak minął mi 16 sierpnia 2007 roku;) miłego wieczoru🌻

ho hoooo dopiero teraz zajrazalam na kafe bo zalatana jestem dzis bylam na pizzy-babski wieczor sobie zrobilam z kolezaneczkami :o :D jutro musze pobiegać troszke zeby zrzucić:P:P:P ale ma lać podobno..wkoncu dzis byl straszny upal :P->wsumie już wczoraj xDD

wlasniee dziewczynyy ;>;> czemu nie zaglądacie :p:o możemy rozkręcić atmosferę na topiq przecież!.:)

Gość Ksiezniczka84
:)

Gość Divian
WITAM WAS!!!! :D Wróciłam, po burzliwych dniach. Drinki przeciągnęły się....o kilka dni... ;) Ale juz od dziś nocuje w domu i bede zagladac do Was. Co tam porabiacie w orutną niedzielę?

Gość Divian
dziękuję za spóźnione życzenia :*:*

no Divian to widze, że poszalałaś:P Słitka a ta niechciana paczka przyszła do Ciebie? Czy jeszcze nie dostałaś? A reszta dziewczyn to gdzie się ukrywa? Ja wczoraj byłam na imprezie (w zamierzeniu lata 60-70, ale DJ zagrał tylko jednen kawałek który od biedy można by było powiązać z tamtym okresem... mimo to było fajnie) więc dziś trochę \"zmęczona\" jestem;) a poza tym niedziela jak każda inna- kaszana, z reszta wieczór nastał więc nastroje też ciemniejsze:| pozdro600;) 🖐️

Gość Divian
ja poszalałam, ale "zmęczona" tak jak Ty pewnie nie byłam ;) pozdrowienia

HejOs!:) Szalałam na dozynkach wczoraj na pobliskiej wsi :P Wybrałam sie na szpilach - chciałam przyszpanić :classic_cool: ale teraz mi się odbiło to moje szpanowanie na bólu stóp :/ :P:P Przyznam,że nudnawo było ;/ ale cóż ostatnio mi się zabardzo nic nie układa..:(:( Paczka od natrętnej baby jeszcze nie przyszła i mam nadzieje,że nie przyjdzie-->oby.. a co więcej u Was?.:D

Gość Divian
Dożynki? ale super! z chęcią bym się na takie coś przeszła, bo mam dość miastowych uciech - kin, restauracji i wszędzie obecnej głośnej muzyki. Co za dużo to nie zdrowo.. oglądałyście ''Przerwana Lekcja Muzyki''? Film genialny, za każdym razem jak go widzę to się wzruszam i poruszam. Boje się takiego życia..

Gość Divian
to koniecznie poznaj ten film :) ok, ja pędzę, bo dzis, mimo deszcz...to przyjeżdża moja przyjaciółka, taak dawno jej nie widziałam, jupiii!!!! buziaki dla Was

Gość Divian
to koniecznie poznaj ten film :) ok, ja pędzę, bo dzis, mimo deszcz...to przyjeżdża moja przyjaciółka, taak dawno jej nie widziałam, jupiii!!!! buziaki dla Was

Gość Divian
dzięki :) było super, gadałyśmy non stop od 16 do 5 rano ;) halo, ej, tu chyba już nikt nie zagląda, towarzystwo sie wykruszyło :) a czasami tak fajnie jest pogadać o wszystkim z kimś 'obcym'..

hej dziewuszki :D długo mnie tu nie było ;) a moja przyjaciółka dzisiaj wyjeżdza :( ja dostałam ten nieszczesny okres w koncu, ktory mi sie spoznil 20 dni! i brzuszysko mnie boli, ogólnie jestem nie do życia. dzisiaj mialam prawko (3 raz) i zdałam :D :D