Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina_28

DLA WSZYSTKICH KTORZY CHCA WYCHODZIC Z DOMU I SPOTKAC SIE Z CIEKAWYMI LUDZMI

Polecane posty

jezeli chodzi o moj wolny czas, to ostatnio ciezko go znalezc:) chociaz jezeli on juz jest to przewaznie jakies kino, teatr, ciekawa ksiazka, spotkanie ze znajomymi, spotkanie z rodzinka.....spacer, latem rowerek....uwielbiam gory, dlatego staram sie chociaz raz w roku w nich byc duzo czasu zajmuje mi ostatnio nauka i wszystko co z nia zwiazane:) napewno zaraz zadasz pytanie: czego sie ucze?? to powiem ze doksztalcam sie w dziedzinie ekonomii:) to powinno narazie wystarczyc:)

dodam tylko ze tak pisalem troche \"agresywnie\" bo chcialem od ciebie cos wydusic, wydawalas mi sie malomowna po prostu a jak mozna poznac czlowieka jak on malo mowi ;)

to ja wiem... ale pierwsze wrazenie mozna zrobic na forum... jak dla mnie to generalnie co sie chcialem dowiedziec to sie dowiedzialem

znalazlam fajna mysl, ktora wkleilam tez na tamtym topiku:) Samotność... Samotne serce na rozdrożu stało... Czekało, płakało i czegoś szukało: drugiej połowy, miłości kruszynę... Czegoś pięknego, uczuć odrobinę. I stało samotnie lata, miesiące... Nad swoim losem ubolewające... I pewnego dnia słonecznego, Stało się coś niespodziewanego. Gdy wszyscy z dala je omijali, Jakby czegoś wyraźnie się bali. Że zimnem ich obdaruje... Bo na taką laskę pozuje... Lecz serce owo stopniało... Samotnie dłużej czekać nie chciało! Wędrowcze miły, wędrowcze z daleka... Dlaczego Pan nie ucieka? -Czy nie jest panu znane, że jestem serce niekochane?? -Ależ, czemu moja dziecino?? Tyś świata mego kruszynom, się stała, gdy tylko ma dusza do ciebie się wyrywała. I nie wróci do mnie strapionego... Bo pożądać chce tylko serca twego... I od lat tak się dzieje na świecie, myślisz, że los samotny pisany ci przecie. Lecz mylisz się wielce kochanie... Nie czekaj wyjdź sercu na spotkanie....!!!!

kiedys byl taki topik \"łódź-od nas zalezy czy bedziemy sie usmiechac\" , chyba nie pomylilam tytulu i tam byli wszyscy z Lodzi ja tez tam czasem sie udzielalam.... sam widzisz ze nie tylko ja tutaj jestem z Lodzi

niewiem, bo dawno tam mnie nie bylo, poszukaj moze znajdziesz, chociaz skoro go nie ma na pierwszej stronie to widocznie dawno nikt tam nic nie pisal

no tak ale generalnie tamten temat mnie nie interesuje wiec po co mam tam wchodzic

a nie jest tak? tak po twoich wypowiedziach wnioskuje ale moge sie myslic - w tym cholernym internecie odpada niestety najwazniejsza komunikacja - niewerbalna

aha, do przeczytania w domu dla ciebie - co do normalnosci wypowiedzi kobiet bytujacych tutaj... moze tu dlugo nie jestem, bo od okolo miesiaca, ale sporo sie napatrzylem na wypowiedzi i jak dotad jedynie klaudka 27 zrobila na mnie bardzo pozytywne wrazenie - mądre wypowiedzi i rady w sprawach związków, wyważone, dociekliwość w dochodzeniu do prawdy i nie ferowanie przedwczesnych wyroków