Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

a1sa

rocznik1964 , kto w to wchodzi

Polecane posty

a1sa--> zazdroszcze ci twojej energii, to chyba najlepszy dowod ,偶e wypoczynek si臋 uda艂.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja jako艣 znowu ,jestem klapni臋ta:( dzisiaj dla odmiany boli mnie g艂owa,chyba ta zmiana pogody mnie dobija. mam pytanie czy pasteryzujesz weki w piekarniku? pogmera艂am troch臋 w necie i poczyta艂am. dobry spos贸b bo oszcz臋dza czas. ale mam wra偶enie 偶e m贸j nowy piekarnik nie ma opcji grzania -tylko d贸艂. Musze jeszcze sprawdzi膰. Jak ja go wybiera艂am? a w domu spokojnie ,czy偶by cisza przed burz膮.

Udost臋pnij ten post

Witam ja te偶 bez pa艂era do pracy . Mam @ i bardzo mnie wszystko boli juz dawno tak nie mia艂am mocno . jestem sama w domku i becze . Cho膰 dzie艅 zacz膮艂 mi si臋 mi艂o . Dosta艂am prezent od kole偶anki z Niemiec pos艂a艂a mi znajoma ale si臋 ucieszy艂am .A potem wspomnienia mnie powali艂y . Chcia艂am wyj艣膰 ale nie mam si艂 i @ mi te偶 nie zabardzo pozwala. Wam zycz臋 mi艂ego popo艂udnia i wieczoru.

Udost臋pnij ten post

Meg , nigdy nie pasteryzowa艂am wek贸w w piekarniku odk膮d w naszym mie艣cie by艂 wypadek ,偶e kobiecie pokrywka rozwali艂a p贸艂 twarzy gdy , ta otwiera艂a piekarnik w kt贸rym pasteryzowa艂a s艂oiki . No a teraz to juz wcale nie robi臋 wek贸w , bo mi sie nie chce :) , a i rodzina specjalnie sie nie domaga :P 765 w czasie @ takie wahania nastroju s膮 normalne , zobaczysz ,偶e jutro b臋dzie lepiej :)

Udost臋pnij ten post

Witajcie w piekny poranek . Wczoraj nie zagl膮da艂am , po po dw贸ch tygodniach nieobecno艣ci , m贸j ogr贸d przypomina艂 d偶ungl臋 i musia艂am go troch臋 odgruzowa膰 . Dzi艣 wybieram si臋 za to do miasta 艂odzi , syn p贸jdzie do kina , a ja w tym czasie pobuszuj臋 po galerii handlowej .

Udost臋pnij ten post

S艂uchajcie , kocham takie zakupy Opr贸cz wielu innych rzeczy , kupi艂am np. 3 bluzeczki ka偶da po 9, 90 i to nie w bylejakim sklepie bo w orseyu . Zakupy udane . :) A tak wog贸le , to gdzie艣cie sie podzia艂y :( Gadam sama ze soba :O

Udost臋pnij ten post

No wreszcie kto艣 偶ywy :) 765 , napisz co u ciebie ? Meg , Gokja , 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

witajcie!!!!! oj wci膮g艂o mnie nie藕le ostatnimi dniami... bo tak si臋 z艂o偶y艂o 偶e zycie z cyberprzstrzeni stan臋艂o zywcem w realu, znaczy: niedawno w nk odnalaz艂am przyjaci贸艂k臋 z dawnych lat, teraz obywatelka Niemiec, a przyjecha艂a do mnie na urlop z rodzink膮 . zakwaterowanie w miejscu gdzie pracuje, ale mamy dla siebie sporo czasu, a jest tak, jakby艣my si臋 nigdy nie rozsta艂y... b臋d膮 tu do jutra W ci膮gu dnia podr贸偶uj膮 po podkarpaciu, wieczorami jeste艣my u mnie i schodzi nam prawie do p贸艂nocy.... pogoda dopisuje, humory te偶, sprawa jest taka nieplanowana bo w sumie mieli jecha膰 gdzie indziej, ale tamto nie wypali艂o , wida膰 tak mia艂o by膰...

Udost臋pnij ten post

U mnie walka zbiurokracj膮 i cora z wi臋ksze do艂y psychiczne . Robi臋 wszystko aby odskoczy膰 ale si臋 nie udaje. 呕ycz臋 mi艂ego nam wszystkim popo艂udnia .Mykam konczy膰 obiad bo kiedy艣 myka膮艂m jes膰 bo m膮偶 ugotowa艂 ale mi tego brakuje i jego te偶 . Mykam bo znow b臋cz臋 . Zaczynam si臋 ba膰 o moj膮 psychik臋 ale chyba jeszczenie ma tak zle jak wiem 偶e co艣 jest nie tak . A co u WAS > MEG jak tam u Ciebie .???? A 1sa jak TWOJA dieta . Gokja baw si臋 dobrze > kiedy艣 przecztta膮艂m tak膮 z艂ot膮 my艣l "Dopom贸偶 odchodz膮cym chwil膮 by jutro by艂y warte wspomnie艅 " Wi臋c czy艅 to by艣 mia艂a co wspomina膰 w d艂ugie zimowe wieczory:):):). PApa

Udost臋pnij ten post

Gokja , fajnie tak spotka膰 przyja藕艅 z dawnych lat , moi si臋 jako艣 porozje偶d偶ali :( 765 , ty musisz kochana pozwoli膰 sobie na 偶a艂ob臋 i wyp艂aka膰 si臋 :( nikt nie ma ci tego za z艂e :( wszyscy zrozumieja

Udost臋pnij ten post

no i odjechali9.... przerobi艂ysmy ca艂y wspomnieniowy materia艂 a teraz staralam sie tak im zaprojektowa膰 wyjazdy, 偶eby rzeczywi艣cie mieli spory baga偶 dobrych wraq偶e艅 na drog臋 powrotn膮 i nast臋pne miesi膮ce. Wygl膮da na to 偶e si臋 uda艂o, byli zachwyceni A zwiedzili 艁a艅cut Iwonicz Zdr贸j Dukl臋 B贸brk臋 呕arnowiec i par臋 innych miejsc.U nas te偶 jest pi臋knie. By艂y sesje foto wi臋c b臋dzie co wrzuci膰 na nk... Najlepsze w tym wszystkim jest to potwierdzenie dawnej niesmiertelnej przyja藕ni i trwa艂o艣膰 prawdziwych warto艣ci, kt贸re pozosta艂y w naszym 偶yciu niezmienne. Powsta艂y plany na pszysz艂o艣膰 i wielka radocha. M贸j m膮偶 zachowa艂 si 臋 beznadziejnie i wstyd mi by艂o za niego, ale nawet on tym razem nie by艂 w stanie popsuc nam naszego 艣wi臋towania. M贸j szef zaplusowa艂, chocia偶 on zachowa艂 si臋 z klas膮. Kurde faceci... 765 艂zy oczyszczaj膮, z Tob膮 wszystko jest ok. a wola艂abym m贸c zwraca膰 si臋 do Ciebie po imieniu, by艂oby tak cieplej, jeste艣 przecie偶 wra偶liw膮 kobiet膮 a nie jakim艣 androidem... Meg A1sa pozdrawiam Was cieplutko!!!!

Udost臋pnij ten post

Widzisz b臋d膮 wspomnienia i dobrze.Ciesz臋 si臋z Tob膮 偶e Ci wszystko wysz艂o a Iwonicz Zdr贸j jest super byli艣my tam jak wracali艣my z Bieszczad> Mia艂a taki klimat i chcia膮艂 tam kiedy艣 pojecha膰 na wczasy ale nie wysz艂o. Wszystko przed mn膮 .M臋偶em sie nie przejmuj mnie te偶 nie raz i nie dwa by艂o wstyd za niego ale z czasem powiedzia膮艂m sobie ze to nie ja robie z siebie idiotk臋 tylko on . Czasem pomaga艂 czasem nie . Ale skutek tego jest taki 偶e potem rzadko chodzili艣my do wsp贸lnych znajomych i ja zosta膮艂m teraz sama bo oni si臋 mnie boj膮 . Boj膮 si臋 chyba ze trzeba by mi pom贸c dobrym s艂owem a mo偶e i materialnie . Nie wiem wiem jedno ze samotno艣膰 dokucza艂a mi kiedy艣 ale m膮偶by艂 cho膰 czasem wstawiony ale by艂 kto艣 prz y mnie k kto ocha艂 mnie jak umia艂 Bo w domu go nie nauczono nie pokazano zawsze mia膮艂 rodzinie m臋偶a za z艂e ich zachowanie brak uczu膰 emocji . Mawia膮艂m zimny ch贸w. A teraz jestem sama jak palec > DObrze ze cho膰 mam Nasze foeum czyli WAS. DO艣膰 na dzi艣 bo zn贸w mnie bierze wspominka a WAS zanudzam> Mam na imi臋 Maria >M A TY GOKja??Je艣l chcesz i mo偶esz poda膰 swoje > Zauwa偶y艂y艣cie 偶e to ju偶 zacznie sie # rok naszego klikania. Ja bardzo si臋 ciesz臋 偶e wtedy na ten TOPIK wpad艂am . Czyta艂am nasze pocz膮tki obs艂ugi kompa > Jak my艣licie zrobi艂y艣my w tym kierunku post臋py?????????????:):):):):):):):):):):):):):):)). Gokja a mnie bardzo ciesz膮 TWoje wpisy s膮 taki z nutk膮 poczucia humoru kt贸ry chyba posiadasz pomimo przeciwno艣ci losu. A tak to my chyba wszystkie nadajemy na podobnych falach. DOs膰 bo WAs zanudz臋 > DO jutra

Udost臋pnij ten post

Chyba post臋py w obs艂udze klawiwtury si臋 mi cofi膮 :):):):):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Mia膮艂 by膰 3 rok ale dzi艣 narobi艂膮m b艂臋d贸w. Chyba b臋d膮 potrzebne okulary albo uwa偶niejsze patrzenie na ekran i na klawiarur臋 a tego nie umi臋 po艂膮czy膰 razem.

Udost臋pnij ten post

dopiero teraz moge troszke poklika膰. dzisiaj mialam wiejsk膮 sielanke ,czyli nie wiem jak fachowo to nazwa膰 -przewracalam siano. Chcemy je sprasowa膰,i odda膰 siostrzenicy m臋偶a dla koni. ale niestety nikt nie ma czasu to nam wykona膰,( oczywi艣cie odp艂atni) a pogoda tylko do wtorku:( jak zamoknie to kicha zgnije na 艂膮ce ,a ja b臋de miala znowu problem jak si臋 tego pozby膰. z m臋偶em stosunki poprawne ,ale bez wylewno艣ci. C贸rka dostal si臋 na uczelnie ,wi臋c czekj膮 mnie wielkie zmiany od pa偶dziernika. od poniedzialku zaczynam si臋 odchudza膰:) ,kt贸ry to raz ,ale nie zwracam na to uwagi. trzeba poszale膰 z owocami i warzywami bo zaraz b臋dzie jesie艅.

Udost臋pnij ten post

teraz mowie ju偶 dobranoc:) 艣nijcie same kolorowe sny. postaram si臋 wpada膰 o bardziej przyzwoitych porach.

Udost臋pnij ten post

Meg powodzenia w diecie . jak masz za du偶o to sypnij mi troch臋 tu troch臋 tam bo ja chudn臋 dalej a czer艅 to jeszcze pokazuje bardziej . Wi臋c oddajcie mi troch臋 kilo i po k艂opocie:):):):):). C贸rka wyje偶dza od pa偶dziernika??. Meg a stosunki z m臋偶em dorze ze poprawne ale starajcie si臋 je ociepli膰 . I wiesz rozmawiajcie powiedz mu czego oczekuiesz co chcesz. Przepraszam 偶e tak sie wtr膮cam w Twoje zycie ale teraz czyje 偶e brak rozmowy brak informowania drugiej osoby o swoich potrzebach oczekiwaniach i liczenie 偶e si臋 domy艣li to B艁膭D du偶y B艂膮d. Teraz 偶a艂uj臋 ale jest ju偶 za p贸偶no wie膰 pomy艣l o tym . Ach ale niech m膮偶 te偶 powie czego oczekuje 偶eby to by艂a rozmowa a nie monolog. SORRy j臋艣li Ci臋 urazi艂am ale ja ju偶 to przerobi艂am a teraz widz臋 ze skutki mog膮 by膰 oplakane i straszne wyrzuty sumienia i t艣sknota za tym wszystkim czego ju偶 nie prze偶yj臋 czego nie powiem. A c贸rce z艂贸偶 GRATULACJE:):):):)):):):). 呕ycz臋 jej aby wszystkie egzaminy zalicza艂a w terminie zerowym i by mia艂a przez to d艂u偶e wakacje tak jak moja .:):):):):):):). A a1sa i Gokji i Tobie Meg super niedzieli,

Udost臋pnij ten post

Meg , gratulacje dla c贸rki . Marysiu :) g艂owa do g贸ry , rozmawia艂ysmy kiedy艣 ,偶e czasami to tylko w nas siedzi to ,偶e my艣limy , 偶e inni nas 藕le postrzegaja . Mo偶e tak samo jest w twoim przypadku :) Ja wr贸ci艂am z 14 kilometrowego spaceru rowerowego i nie b臋d臋 si臋 wyra偶a膰 co mnie boli :P

Udost臋pnij ten post

Na 2 Koncert Budki Suflera > naszego zme偶em ulubionego zespo艂u i jeszcze Cugowski 艣piewa艂 jego ulubiona piosenk臋 > a moj膮 Cygowski 艣piewa艂 z Pani膮 Iren膮 Santor . Ale zn贸w sobie porycza艂am. Ciekawe co zostanieprzebojem 35 lecia < mykam zrobi膰 sobie melise bo za chwil臋 dalej wspomniena.

Udost臋pnij ten post

no nie ... tyle si臋 oklika艂am a onio zwia艂o..!!!! Teraz skracam: mam na imi臋 Ma艂gorzata, pseudo jak nie trudno zgadn膮膰 od tego pochodzi, widzisz Marysiu jak milusio od razu? Bujam w ob艂okach, bo to by艂o jak jhakis en: dawno nie widziana przyjaci贸艂ka przyje偶d偶a z odleg艂o艣膰i ponad 1200km... o偶y艂y wspomnienia jak w takim filmie a wyj艣ciu z amnezji, o sprawach i osobach, kt贸re dawno gdzie艣 przykry艂 kurz niepami臋ci... ajajaj... A m膮偶, c贸偶, niestety jako艣 nie jest zdolny do rozm贸w, kt贸re mog艂yby nas zbli偶a膰 i umacnia膰 zwi膮zek. Taki typ... pr贸bowa艂am przez lata, ale on potrafi wszystko podepta膰, o艣mieszy膰, wyci膮ga膰 sekrety tam gdzie zdecydowanie nie nalezy.. juz mi si臋 tego nie chce, bo te jego wyskoki zbyt bol膮. Do liocha z tym. A budk臋 suflera te偶 lubi臋!!!! Um贸wimy si臋 jutro rano na kwe przy kompie? mo偶e o 8? co myslicie?

Udost臋pnij ten post

Marysiu 馃尲 , Ma艂gosiu 馃尲 < ja jestem Agnieszka , a Meg , to pewnie te偶 Ma艂gosia ?

Udost臋pnij ten post

艣pijcie s艂odko oraz zdrowo 艣nijcie pieknie kolorowo.. niech anio艂ki Wam czuwaj膮 niepokoje odganiaj膮 a gdy sk艅czy sie ta nocka dzie艅 szz臋艣liwy spojrzy w oczka... papapa

Udost臋pnij ten post

dzindoberek . pewno Was wessa艂y jakie艣 obowi膮zki? takie jest 偶ycie... kawe na pobudzenie jako艣 sama wci膮gne. Wsta艂am o 5 30, pokarmi艂am moje ptaki, pochodzi艂am po podw贸rku, potem wr贸ci艂am do domu i zjad艂am par臋 pysznych czekoladek z likierem... Oryginalne sniadanie prawda? i jakie odchudzaj膮ce... W dodatku chyba za mocne, bo zaraz potem zasn臋艂am, wi臋c ta kawa jst teraz koieczna... Pogod臋 mam pi臋kn膮 , id臋 zaraz w ogr贸dki... Mi艂ego dnia! [kwiatek"

Udost臋pnij ten post

zawze mi m贸wili 偶e jestem roztrzepana...!!! 馃尲 z ogr贸dka...

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 wam :) du偶o was tu jest. Kobietki s艂uchajcie moja c贸rka, mnie namawia 偶ebym robi艂a zakupy przez internet. Ale jako艣 si臋 obawiam tego, 偶e mnie oszukaj膮. Ona twierdzi, 偶e niema sensu 艂azi膰 po sklepach i kupowa膰 ci臋偶kie p艂yny do sprz膮tania i targa膰 je do domu, m贸wi 偶e lepiej sobie zam贸wi膰 z internetu. Co s膮dzicie na ten temat? W sumie oby艂am si臋 ju偶 z internetem Nasza-Klasa i tp. r贸偶ne fora wi臋c internet nie jest mi ju偶 obcy, z kart kredytowych te偶 umiem korzysta膰. Jednym s艂owem nie jestem zacofana ;) ale ma艂e obawy mam przed kupnem czego艣 z internetu.

Udost臋pnij ten post