Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemnastkkkaa

cały czas marze o seksie z policjantem!!

Polecane posty

Gość Redtube ech
Tam bzykają chorzy zboczeńcy.

Gość Dalia65
A ja lubie zboczenców a jeszcze jak miał by to byc policjant

Gość mój mężczyzna to policjant
pracuje w wydziale krymialnym ... i musze przyznać ze to prawda ze policjanci przynoszą często charakter swojej pracy do domu:) Mój ukochany jest wiecznie podejrzliwy, musi wszystko sprawdzić, upewnic się ... dominuje w związku, to on jest "władca" :) Jednam pozwala mi na zamianę ról .... w sypialni :P

Gość amerii
hej.ja znam paru policjantów sa normalnymi ludzmi bez mundurów nie wartymi poznania

Gość amerii
oa sex z policjantem fakt ma cos w sobie ale nigdy bym za takiego kogos nie wyszła to babiarze

Gość amerii
ja jestem ładna wiec to wykorzystuje lubie miec nad kims władze a oni tego nie lubią choc ich to kreci

Gość amerii
nikt ze mna nie gada wiec ide na zakupy pa

Gość Fionnaa
Ja tez nie chciała bym miec meza -policjanta ,bo wychodzi na to ze oni tez chcą byc policjantami w domu a to jest nie do zniesienia.Ale jakis przystojniaczek na wypady i imprezy to bardzo chetnie I zgadzam sie z tobą amerii

Gość kritia
Ja miałam to szczęście kochać się z policjantem ale czy było warto? Nie sądzę bo jak się okazało tylko o to mu chodziło

Gość calia
kritia to nie było szczescie ,tylko nieszczsescie ze kochałas sie z policjantem

Gość amerii
hej dziwnie się złożyło tydzien temu poznalam policjanta jest sporo odennie starszy ale kto wie...musze jednak przyznać ze to iz znam juz paru bardzo mi pomogło wiem jak go zgasić.Dużo wymagamy od siebie.A obiecałam ze pozdrowie chłopaków z Desu z Płocka buziaki

Gość amerii
Moze jestem inna ale jak dowiedziałam się ze Tomek jest policjantem to byłam zła i zastanawiałam sie czy sie z nim umówić zaufanie do kogoś takiego jest rzeczą trudną serio wiem co mówie.Dziewczyny miejcie swój honor i ślepo nie wpadajcie w ich ramiona z nimi trzeba krótko.Mam nazieje ze Tomku tego nie czytasz>ale wiesz o cym mówie pa

Gość Fionnaa
amerii ty to masz szczsescie zawsze poznasz jakiegos skąd ty ich bierzesz jak ja bym chciała kogos poznac to nie mam gdzie

Gość glina
ja jestem policjantem i wcale pracy do domu nie przynoszę kobiet na mundur też nie łapię bo moim zdaniem nie po to go zakładałem aby łapać na niego laski, nowo poznanym kobietom nigdy nie mówię czym się zajmuję (zawsze jak padnie pytanie o to co robię albo zmieniam temat albo mówię że jestem budowlańcem) kobieciarzem też nie jestem ja tylko szukam tej jedynej (może i lepiej że jeszcze nie znalazłem bo jakoś ostatnio mi się wolność spodobała) tak więc kobiety nie wrzucajcie nas wszystkich do jednego wora pozdrawiam :)

Gość Fionnaa
Ojej panie glino a czy moze ja bym mogła byc pana kobietą ;) ;)

Gość amerii
Fiono ja nie wiem czy to takie szczęscie że poznaję policjantów.Dotychczas to była zabawa ale teraz na Tomku zaczeło mi naprawde zalezec i nie podoba mi sięto że jest policjantem.Fakt jest inny nie myśli tylko o seksie jak większośc z nich ale ten brak zaufania i wydzwanianie po nocach to troche dla mnie schiza zawodowa.Dla mnie zaufanie to ppodstawa.Napisz z jakiej jestes miejscowosci jestes wejde na te strone za jakis tydzien to zobacze co sie da zrobić.

Gość amerii
GLino.JESTEŚ WIEC WYJĄTKIEM SZUKAJ A ZNAJDZIESZ TE JEDNĄ JEDYNĄ ZUPEŁNIE JAK KSIĄŻE Z BAJKI.a MASZ BIAŁEGO KONIA I ZAMEK TO JA SIE ZGŁOSZE BO JESTEM KSIĘZNICZKĄ.aTAK SERIO MASZ RACJE NIE WYKORZYSTUJCIE MUNDURKÓW DZIEWCZYNY SĄ CZASEM BARDZO NAIWNE I TE ŁAPANE NA NIE NAJCZĘSCIEJ NIE SĄ WARTE POZNANIA

pocjanci często chleją w knajpach po godzinach. trzeba tylko wyczaić do jakie knajpy się bujają (czyli poświęcić trochę czasu na małe śledztwo)

Gość Fionnaa
amerii ja mieszkam w wielkopolsce ,a własciwie to nie znam zadnego policjanta ,nigdy nie miałam okazji nawet rozmawiac z zadnym ,znam z widzenia jednego i wydaje mi sie mi sie ze nie wygłąda na zarozumiałego czy ptostackiego cwaniaka a co z tego, nie sprawdze tego bo sie nie znamy amerii to zycze powodzenia z Tomkiem Hej lawirant ,jestes gliną ze wiesz ,gdzie oni chleją;)

Gość Dalia65
gggggg sam sie zerznij ,głupi pedale na swoim malutkim balkoniku ,tylko nie wiem czy uda ci dostac sie przez obrzydliwe tłuste zwały tłuszczu na ogromnych fałdach piwnych i chwycic to co masz pomiedzy nogami

Gość Dżanna
Poznałam dokładnie rok temu pewnego policjanta i zakochałam się w nim. Jest moim kochankiem, najwspanialszym. To jest mój trzeci meżczyzna w życiu, chociaż jestem po pięćdziesiątce. On miał w swoim życiu wiele kobiet, bo sam mi o tym opowiadał. Ciekawa rzecz, że po jego zwierzeniach jeszcze bardziej go pragnęłam. Szkoda że tak rzadko możemy sie spotykać, bo ja moglabym z nim kochać się codziennie.

Gość słowiczka
Dla mnie absurdem, jest mandat za opalanie piersi, śmiech na sali. A gdy karmi się dziecko w miejscu publicznym, to też będą karać grzywną? Co to policjanci nie widzieli piersi, mają przecież swoje żony, wlepiłabym mandat za wywalone jaja przez facetów , którzy sikają bez żenady na widoku.

Gość TakiSobieKTOŚ
Jestem kochanką policjanta w sumie powoli zaczyna mi się wydawać, że on bardziej chce ze mną być niż ciągnąć tą całą gre.. Ale nie wiem czym się tak podniecacie.. gdyby nie cała odznaka to normalny facet.. Hm.. ale każdy ma jakieś swoje zboczenia.. za dużo filmów oglądacie laski!

Gość jestem w takiej sytuacji
jak takisobie ktos i podpisuje sie pod tym co napisałas

Gość arleta1987
Policjant normalny człowiek ... Facetowi też się nudzi małżeństwo , nagle miłość przemija a jak mówią " za mundurem panny sznurem " :) więc daleko szukać nie muszą kochanki . Oczywiście nie każda jest taka. I nie każdy policjant chce wykorzystać i zostawić . Zgadzam się z wypowiedzią 'TakiSobieKtoś' : niektorzy poprostu będąc w związku się angażują w inny dlatego że facet jak facet , jeśli mu brakuje czegos w życiu małżeńskim ,probuje to jak najszybciej odszukać gdzie indziej i z kimś innym. NIE WSZYSCY POLICJANCI SĄ TACY SAMI !! :) ale większość to za przeproszeniem Skurwysyny którzy wykorzystują fakt że im wszystko wolno . Zależy jak się trafi ... Poza tym to gdyby panienki nie kusiły swoim ubiorem to facet by nie miał tylu fantazji erotycznych .. później pretensje do Policjantów ze patrzą i gwałcą wzrokiem. Może Mundurowy korzysta na boku ale seks jest seksem , a życie życiem . Panienki które w głowie mają rozum a nie siano szanują się i prowadzą inteligentne rozmowy , a facet takie kobiety docenia , jeśli panienki są puste to przelecieć i odstawić. PROSTA ZASADA :) Pozdrawiam koleżanki ...

Gość kochanka policjanta
Jestem kochanka policjanta od 2 miesiecy on ma rodzine ja tez , mieszkamyw innych miastam mamy kontak codziennie ze soba ale sex co jakis czas jest boski ale jak sie dowiedzialm ze jest policjantem to mina mi zrzedla wiec to prawda ze oni sa babiarzami , hmm jedno co wiem to jestem ładniejsza od jego zony i go bardzo pociagam a sex z nim to sama przyjemnosc dawno mnie ktos tak nie przelecial jak on dziekuje ci za to P.M.

Gość syluniaaaaaaaaa
o takkkk....to jest to:D policjanci sa maksymalnie zboczeni i to najbardziej w nich lubie. ja "swojego"policjanta poznalam zupelnie przez przypadek.pewnego dnia wprowadzil sie do mojego bloku:p i zupelnie niby przypadkiem przyszedl po kilku dniach porzyczyc cukier:D gatka szmatka i wyladowalismy w lozku(byl oczywiscie w mundurze)to byl chyba najlepszy seks w moim zyciu.robilismy to wszedzie,na podlodze,pod prysznicem,na stole,a nawet na balkonie:p a jego uderzenia byly tak rytmiczne glebokie i szybkie ze odplywalam:D od tego momentu pokochalam ostry seks i dominujacych mezczyzn.a co robil z moja muszelka....hmmmmmm....orgazm po 2 minutach lizania:P paleczke tez mial niczego sobie.lizalam ja jak opetana a on co chwile dopychal mi glowe.przynajmniej nauczylam sie robic tzn"glebokie gardlo".bylo naprawde swietnie.a po wszystkim o dziwo byl bardzo czuly....nawet dostalam kolacyjke do lozka:)a jak przytulal tymi swoimi silnymi ramionami...mmmm...od tego czasu takie incydenty powtarzaja sie coraz czesciej.i to w bardzo ciekawych miejscach:P ostatnio robilismy to przy bardzo ruchliwej drodze.on oczywiscie w mundurze ja w stroju...hmmm....kobiety lekkich obyczajow:P a najlepsza byla reakcja ludzi:) najbardziej problemowa jest roznica wieku miedzy nami:P ja mam 18 lat a on 29:)ale jest naprawde bosko

Gość kobietaaaa sukcesu
Miałam w łóżku policjanta.Nie polecam.Rozczarowałam się strasznie.

Gość kobietaaaa sukcesu
on też momentalnie był na baczność,ale seks kiepski,klasyczny,bez porywów i szybko kończył