Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rekin_Gustaw

Poszukiwania małżonki.

Polecane posty

Gość e-saszka
Do zobaczenia, Lingner.

Gość e-saszka
Żadnej, Rybko. W moim życiu nie ma żadnej kobiety.

Rokita tam lubi swoje białe futerko..:) -- czy wam też jest tak zimno jak mnie??

Gość e-rotyk-e-saszy
Dzień dobry. Za wczoraj i za dzisiaj.

Gość e-rotyk-e-saszy
Ryba, odpowiem Ci w wolniejszej chwili, choć chyba raczej moja odpowiedź nie jest specjalnie potrzebna. Dobrze wiesz, o jaką kobietę chodzi.

Gość e-rotyk-e-sasza
Dobrze, Rybko, będę odpowiadał w miarę posiadanego czasu - partiami.

Gość e-rotyk-e-sasza
W tym właśnie momencie potrzeba mi przytulenia i, bez względu na to, czy i popełniam jakieś błędy, w podejmowaniu decyzji, które mogłyby mieć negatywny wpływ, potrzebuję stwierdzenia: "robisz dobrze, podziwiam Cię za to".

Gość Małżonka pierwsza
Sasza, robisz dobrze, podziwiam Cię za to :) [Ty siedziesz, ja stoję i przytulam Twoją głowkę do mojego łona (poet.)].

Gość e-rotyk-e-sasza
He, he, wygląda mi to na Zuzię... A ja wcale nie żartowałem. Mam pewnego kolegę, który się wziął i ożenił. A potem postanowił z małżonką zbudować dla nich dom. Baba zachowywała się okropnie. Raz na jakiś czas pojawiała się na budowie, czepiając się wszystkiego. Np. "a dlaczego kupiłeś dziesięć cegieł więcej, niż było potrzeba? co to? nie można było policzyć?". Albo, "a dlaczego nie dopilnowałeś, że majster X, okazał się być do niczego, skoro należało tego dopilnować!?. Albo - "kochanie, ci tynkarze są nieprofesjonalni; dlaczego ich wybrałeś?". Brrrrrr.... Doszło do tego, że kolega po prostu ukrywał wszystko przed żoną, a nawet ją okłamywał. Zamiast wspierać go i pocieszać, że ostatecznie nie jest to wszystko najważniejsze w życiu, ta obywatelka stała się dla swego męża bezlitosnym dyrektorem (nie znając się oczywiście kompletnie na budowaniu).

Gość Małżonka pierwsza
Zuzią, ani Zuzką nie jestem. Jestem kobietką, która potrafi przytulić i pochwalić... Hm... i na budowaniu się trochę znam. Wiem jak trudno o dobrych wykonawców oraz to, że nie nie da się wrzystkiego dokłądnie policzyć, czy przewidzieć. Np. z jednej łazienki zostało mi 3 opakowania płytek, bo źle sobie policzyłam ;) ale na szczęście przed nikim nie musiałam tego ukrywać. 🖐️

Gość e-rotyk-e-sasza
A kto Ty jesteś? Małżonka? Mam nieodparte wrażenie, jak zwykle zresztą, że znamy się nieźle i od dłuższego czasu. Niestety, nie dysponując kobiecą intuicją nie mogę Cię rozpoznać. A więc?

Gość Zuzia...
Sasza , ja musiałbym być w stanie ciężkiego upojenia, albo co najmniej przepracowania, żeby Ci napisać, że ja Twoją główkę do łona itd.... :P

Gość Zuzia...
Ale małżonka, wygląda na kobietę czułą , troskliwą i ....zna się na budowie. Zostanie Ci już tylko syn drzewo ;)

Gość Zuzia...
syn i drzewo ... oczywiście :)

Gość e-rotyk-e-sasza
A więc nie Zuzia..., no dobrze. Cześć, Zuziu :-) Ale ja Ci nie wierzę, znaczy Twojej deklaracji. Czyżbyś chciała powiedzieć, że jesteś zdolna do zachowań żony mojego kolegi? Chciałabyś dyrygować, krytykować, dyrektorować swoim mężem? Naprawdę?

Gość e-rotyk-e-sasza
Będzie i dalej, Rybko, tyle że nieco później.

Gość e-rotyk-e-sasza
:-( Cześć, Justynaaaa. Takie durne czasy, że człowiek teraz liczy małżonki w sztukach (jedna po drugiej). Mi osobiście wystarczyłaby jedna. I żeby ona chciała być jedna.

Gość e-rotyk-e-sasza
Dziękuję, p. Justynaaaa. Już mi doradzałaś. Nawet przeprowadziłem stosowny zwiad. Wynik wypadł negatywnie.

Gość Zuzia ...
Sasza, czuję jak bym pisała mało, że po chińsku, a w suahili i to w narzeczu wyjątkowo rzadkim. Ja tylko o wirtualnych czułościach kol. małżonki wspomniałam i jej (nie moich) predyspozycjach do budowania ... a Ty mi dyrygowanie przypisujesz :O A zresztą nie mogę tyle gadać, bo mam wykonać telefon :) i mało czasu mi zostało.

Gość e-rotyk-e-sasza
Właśnie, Zuzia. Mało czasu. Mam nadzieję, że cyferki zajęły właściwe im miejsce. :-) Cieszy mnie, że nie posiadasz mało sympatycznych cech małżonki mojego kolegi.

No proszę, zleźli się sami dobrzy znajomi. ;-) Dzień dobry! :-D A żona kolegi - hmm... może brała odwet za brak wsparcia w jej sprawach? ;-) No chyba, że zrzędliwa z natury - ale chyba wi(e)dział, \"co\" brał? Tak czy inaczej - żal obojga. :-0 A kolegę rozumiem aż nadto dobrze. :-0

Gość e-rotyk-e-sasza
Wiedział bardzo dobrze, co brał. Oni się uczyli razem w jednej klasie przez cztery lata. Ksiądz, do którego poszli załatwiać ceremonię, zapytał, jak długo znają się przed ślubiem. Odpowiedź była następująca: "18 lat". :-) Ksiądz nie dalej nie indagował.

Gość e-rotyk-e-sasza
A małżonka kolegi ma w istocie, mało piękny charakter.

Gość e-rotyk-e-sasza
Małżonka nr 1., p. Justynaaaa, gdzieś sobie polazła. Ja także idę, bo już pora dzisiaj na mnie. Do widzenia.

Gość e-rotyk-e-sasza
Jak na razie, Deko, Sowietskoje Igristoje, w cenie 3.80 za flakon. Pozdrawiam :-)