Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

A co tak cicho?:( sippi🌼 podziwiam za kozaczki:) Bo ja to bym sie w ogole zabila na obcasie, heh. Zreszta w ogole nie lubie ciuchow kupowac, bo wiecznie z tym problem. Wymysle sobie jak ma wygladac to co bym chciala, a potem badz madra i to znajdz gdziekolwiek:)

znalazłam temat:) coś tam pisałyście w międzyczasie o małżeństwie i dzieciach. No ja właśnie wróciłam z podróży poślubnej - dlatego tak ucichłam. Ale dzieci to jeszcze trochę muszą poczekać. Zresztą z moich znajomych to jedna para ze studiów ma dziecko, jak na razie. chociaż może się to zmieni, bo ślubów to teraz mamy taki wysyp, że naprawdę:)

sarp🌻 no ja jak sobie wymyslilam kozaki to 6 godzin szukalam (a nienawidze chodzic po miescie i kupowac) a juz pod koniec to prawie plakalam ze nic nie ma:( no ale udalo mi sie kupic, a co do obcasa, to w sumie ja sie nauczylam jakis czast temu chodzic i zreszta w biurze zawsze to lepiej wyglada jak kobieta jest na obcasiku. no a jak juz jest jakies sluzbowe wyjscie to ogolnie pelna galanteria byc musi. ale ogolnie ja ostatnio lubie obcas, noga ladniej wyglada. a do tego moj ostatni facet ma 203cm (ja mam 170) wiec w na obcasie nie jestem az tak duzo nizsza (tylko 23 cm ) ziazik🌻 no to wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. a gdzie to byliscie jesli wolno spytac??

sippi🌼 ziazik🌼 sippi, ja to az sie boje na zakupy isc, bo sobie ciuchy powymyslalam i jakos watpie, zebym znalazla:) A jeszcze te norwezki w ogole gustu nie maja, znalezc cos normalnego to czasem graniczy z cudem. ziazik, tez gratuluje:) A u mnie pada i pada i przestac nie zamierza, ide po druga kawe chyba, bo padam. Jeszcze na dokladke nowego kompa mamy to juz w ogole, ustawiania od cholery i pewnie dostep mi zostanie ukrocony na czas jakis. Dobrze, ze ten moj spi jeszcze, hakier jeden;)

sarp no niemki nie maja lepszego gustu. na okolo 150 roznych rodzajow kozakow przymierzylam okolo 30, z czego tylko 5 par mi sie podobalo na tyle, ze myslalam o kupnie (2 z nich kupilam). a reszta to szkoda slow. a co do ciuchow to ja nawet sie nei wychylam, bo jak ide na cos znalezc, to najczesciej za 10 wyjsciem znajde cos co jest podobne do tego co sobie wymyslilam:O

witam dziś w dobrym humorku:) wycieczka była 2,5 tygodniowa do Paryża i Londynu:) Dla mnie przeżycie, bo wcześniej to za granicą jedynie w Czechach byłam, jak po górach łaziłam:)

sippi, hehe problemy Polek na emigracji:) serotonina powitac powitac 🌼 a gdzie sie podziewaja mufinka i tabby?

Halo Dziewczyny! Witam po dłuuuugim milczeniu. Milaczałam , bo walczyłam, jeździłam po urzędach, bankach i niniejszym ogłaszam [czyt. chwalę się :p ] że zakupiłam swoje własne, ciasne mieszkanko!!!!!! od poniedziałku jestesmy z moim Połowkiem włascicielami swojego mieszkanka :D Poza tym przypałętało mi się jakieś przeziębienie i mam ograniczoną zdolność odczuwania czegokolwiek poza bólem mięśni :o Ściskam Was serdecznie!

Czesc Dziewuszki :) Nie mam za duzo czasu, zeby pozagladac. Od poniedzialku zostałam praktycznie sama w biurze (z niezbyt dlugimi \'przerwami\' gdy szef siedzi na tylku w biurze:P), bo technik nam sie zwolnil. W sumie nie rozpaczm, bo od poczatku nie przypadl mi do gustu :P Tylko zamieszniane jest czasami, bo ja niezorientowana zeby technicznie doradzac i obdzwaniam kolegow z innych oddzialow, a klienci sie smija :P W sumie lepiej, ze sie smija niz maja sie wkurzac ;) Widze temat zakupowy. Ja ostatnio kupilam sliczne buciki na obcasiku :) Takie \'pantofelkowe\'. Ja tez za bardzo nie umiem ochodzic w obcasach. Wiec jak juz kupuje, to takie zebym sie nie zabila :P A w tych pochodzilam kilka dni, dopoki mnie srodstopie nie zaczelo bolec :O A ogoleni to spodobalo mi sie chodzenie w obcasach. Musze znalezc moje tzn. \'hamulce\' do butow i zobaczymy czy jest roznica w komforcie chodzenia. Kozaki kupilam ze 2 lata temu, pierwsze w zyciu. Fajne sa. Teraz \'inaczej\' mi sie podobaja, ale wazne ze nadal podobaja ;) Musze je odszukac i zaczac w nich chodzic, bo to w sumie juz pora. A u mnie ok. Kociak bryka. Kochane futerko :) Zimno sie zrobilo okropnie :O Moze w koncu wykorzystam karnet na aerobik, bo mam go od poczatku mca, a jeszcze nie mialam kiedy sie wybrac :O Witam nowe twarze :) Serotonina 🖐️ (fajny nick :D moze od samego patrzenia na to slowo czlowiek szczesliwszy bedzie ;) wiec musisz czesto pisc!) Muffinka -- gratujue mieszkanka :D Ziazik -- Tobie gratuluje meza ;) A tymczasem znowu znikam. Paa

Dzień dobry, znów cisza nastała. Może napije się Któraś ze mną piątkowej kawy? Trzeba słusznie zacząć dzień pracy :D Tabby, serdecznie dziękuję 🌼 25- latki, jesteście tam ? :)

Ja jestem:) mufinka🌼 a kawke juz popijam sobie, albo dopiero:) Wlasnie, gdzie sie podziewaja te 82??? Buziaki.

Hej Sarp! 🌼 Oj kiepsko, kiepsko z tym naszym rocznikiem....tyle osób się tu przewinęło, zapukali raz, przywitali i cisza....

Haaloo! Kobiety, bo nam topic zdejma. Jak tam sobota mija? Imprezujecie?:D U mnie na razie cisza, przydalby sie jeden weekend bezalkoholwy:) Buzki i 🌼 dla wszystkich:)

hej dziewczynki🌻 ja jestem chora, a do tego ostatnio mialam 2 wyjazdy wiec mnie nie bylo przed kompem. sie szlajalam po targach energii wiatrowej ipozniej bylam u promotora na mojej niemieckiej uczelni, troche mi tam czasu zeszlo, no a w piatek sie najnormalniej w swiecie pochorowalam i zadzwonilam do firmy, ze za zadne skarby sie w niej nie pojawie, byli nawet zadowoleni slyszac to, bo cala firma jest zarazona i sie dodatkowo jeszcze zarazamy innymi mutacjami choroby :(, no a dzisiaj mialam miec spotkanie z promotorem w firmie i szefem i sie okazalo, ze panowie przelozyli spotkanie na jutro, wiec moglam sie dzisiaj dalej kurowac i nie pojawic w firmie :( a buuuu, no ale coz, juz sie pojawilam, nie wysiedze raczej normalnej liczby godzin, bo mi glowe rozsadzi, ale posiedze i rozlicze chociaz delegacje:( buzki

sippi🌼 powitac:) no ja wlasnie tez sie zastanawiam co to z kobietami sie dzieje ostatnio. Ja dzisiaj nic madrego nie napisze, bo mnie tak pogoda przytlacza, ze masakra. Chyba walne sobie jeszcze jedna kawke zaraz, albo nie wiem, ide kupie winko na poprawe nastroju. Buziaki.

Halo Dziewczyny, ja już robię dziś czwarte podejście. Wybaczcie moją nieobecność - kafeteryjna siła wyższa. Wymiękam. Za nic w świecie nie mogę wstawić notki do naszego topicu, bo wciąż wyskakują mi problemy z serwerem i magiczne \"spróbuj później\"....grrr.... ciekawe czy teraz się uda. Jest krok do przodu bo udało się włączyć okno dodawania notki :o Nerwowo dziś. Miałam wizytę kontrolną u mojego endokrynologa i "trochę" kiepskie mam wyniki. Bo trudnej i długiej rozmowie z panią dr - delikatnie mówiąc - mam pietra. Ech... jak nie urok - to.....przemarsz wojsk.... Dobranoc, śnijcie piekne sny Dziewczyny 🌼

hejka kobietki🌻 nie ladnie sie tak opuszczac w odwiedzinach forum (odezwala sie ta co sama w rozjazdach byla ;) ) muff🌻 a co to sie u Ciebie niedobrego dzieje?? endokrynolog to od cukrzycy?? czy zle mi sie kojarzy?? sarp🌻 u mnie powrot pogody typowej dla krainy deszczowcow :( normalnie az sie chce plakac a do tego o 9 mam pogadanke z szefem o mojej dyplomowce i juz mnie boli brzuszek :O wiec trzymajcie kciuki za mnie :)

no i przestawili mi termin na piatek, wiec jade do domu sie kurowac dalej. poinformowalam szefa, ze zmykam do domku i zmykam, za pol godzinki mam transport wiec sie powolutku bede zbierala buzki

Witam! sippi🌼 muffinka🌼 sippi, endokrynolog to od tarczycy jest. Mam nadzieje, ze to nic mocno powaznego u Ciebie muffinka. A ja dzisiaj mam drobnego kaca, troche to dziwne, bo tylko 4 piwka wczoraj wypilam. No nic to. Buziaki kobiety.

Dzień dobry Kobietki! Nic poważnego o tyle, że mojej tarczycy już nie mam. jestem po usunięciu. A poważne jest o tyle, że jesli będę miała takie wyniki nadal, to będę taaaaaaaaka duża, moje ciśnienie będzie coraz niższe, a nie wspomnę już o przyszłej ciąży :( Ale nie chce dziś o tym myśleć. Dobilam się wczoraj, wystarczy. Sipp, z szefem o dyplomówce? Finansuje Ci studia? Czy coś przeoczyłam? Sarp, ja po jednym piwie mam kaca :p Dobrej reszty dnia :)

hejka kobietki 🌻 ja juz w pracy z kawa pod noskiem, szef chce moja dyplomowke obgadac bo ja robie mgr-ke dla przemyslu, znaczy sie pracuje w firmie i opracowywuje dla nich temat. oni mi placa a na koniec moja praca jest ich wlasnoscia i nie moze byc upubliczniona przez iles tam lat. nie odzywalam sie bo sie pochorowalam i mnie do lozka wsadzila choroba, dobrze, ze mial sie kto mna zajac;) ale juz jestem prawie zdrowa. a do pracy przylazlam bo mam dzisiaj ta pogadanke z szefem:( buziaczki