Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

A, jeszcze zapomnialam sie wam pochwalic, ze chcialam sobie dzisiaj pachy ogolic i normalnie maszynka w opuszke kciuka sie zacielam;) To chyba tylko ja taka zdolna byc potrafie;) A krew sie lala:) I mnie paluch boli teraz, dobrze ze to chociaz lewa reka.

wrocilam z obiadku. bylam w obstawie 2 przystojnych mlodych kolegow z pracy... no ale jednen zonaty a drugi troche za mlody ;) ale moímo wszystko czlowiek sie dobrze czuje jedzac w takim towarzystwie ;) a tak poza tym to za 15 minut zbieram sie spac:) alez sie ciesze. D kupil mi juz zatyczki do uszu i stara sie bardzo mnie grzecznie prosic bym do niego przyjechala. jak na razie jestem sceptycznie nastawiona do tego pomyslu, bo na kolejna klotnie dzisiaj niemam ochoty. sarp🌻 och Ty sierotko...

Halo halo wróciłam :) na razie czekają mnie spokojniejsze dni. Remont trwa, ale na dniach troszkę luźniej. Ale atmosfera troszkę kiepskawa, Połówek ma kłopoty w pracy i nie jest miło :( Któraś chętna na kawę?

boshe, dziewczyny u mnie typowo poniedzialkowy nastroj, also chce mis ie spac, jestem kompletnie rozkojarzona a pisanie pracy idzie mi jak krew z nosa. do tego teraz jestem po obiadku, wiec mi w brzusiu cieplutko i calkiem juz bym uderzyla w kimono, wczesniej w pracy koledzy zrobili prezentacje z konferencji w kopenhadze no i byla to tak fascynujaca prezentacja, ze myslalam, ze umre z nudow i prawie zasnelam. w malym pomieszczeniu upchenli nas chyba 10-tke pozuaslaniali okna, pozamykali okna wiec goraco i bez tlenu:O no ale za godzine moge sie ulotnic. juz doslownie odliczam minuty do uwolnienia mnie:O

Monday Morning :D Jakże miło, że Ktoś mnie rozumie. Czuję dokładnie to samo. Marzę o mojej poduszce..... łooo........

Sipp, pewnie sie już ulotniłaś i zmierzasz w objęcia Morfeusza. śpij dobrze, odpoczywaj :) Ja też się ulatniam Kobietki. Liczę. że uda mi się uciąć komara [tak się mówi? :D ] po pracy :) Dobrej reszty dnia!

muff🌻 hejka ja siedze z herbata juz po redbullu, masakra, chyba sie zabiegam dzisiaj do toalety, ale ciagle mi sie chce pic, na szczescie juz nie chce mi sie spac:)

muff w ciagu tygodnia staram sie nie pic alkoholu, a ostatnio to w ogole jakos pije gora 1-3 piw przez caly weekend. a weekend zapowiada mi sie alkoholowo, wiec moze byc ciekawie z moja glowka ;) milego dnia

Hej kobiety! sippi, nie wiem co to za stronka miala byc, ale cus nie dziala, z niewiadomych przyczyn. Z kawka wpadam, 🌼 dla wszystkich, ktore sie pojawia:)

OOO i jestem w mniejszości. Większośc widzi że dziewczyna kręci się w stronę przeciwną do ruchów wskazówek zegara. A ja widzę TYLKO zgodnie z ich ruchem.... Intrygujące jak diabli :)

muff, ja na poczatku widzialam zgodnie ze wskazowkami, pozniej bez mojego \"zezwolenia\" zaczela sie krecic w przeciwna strone. ale nauczylam sie widziec ja obracajaca sie w ktora chce strone:D ale owszem szalenie intrygujace :D

Ciszą znów powiało. Witam z Nowej Polski [lepszej miejmy nadzieje]. Pochorowałam się, kaszlę i kicham jak sto pięćdziesiąt. I najchętniej pojechałbym do domu. A tu dupa, bo koleżance która mnie zastępuje tez się zachciało chorować od dziś. I muszę tu tkwić, chociaż nijak nie potrafię się skupić na czymkolwiek. Jest tu Ktoś?

Melduje sie, ale tylko dzisiaj. Mam tu cholernie duzo problemow, dlatego nic nie pisze ostatnio. Jak mi sie to troche uspokoi wszystko to na pewno sie do was odezwe. Buziaki dla wszystkich.

Sarp - trzymam kciuki [niech się ułoży] i czekam na Ciebie. Na resztę też... 🌻 Jarek -interesująca hipoteza :D

Przyszła żona - witaj 🌼 Jarek - znasz jakieś inne interesujące fakty? A może rozwiniesz ten? :d