Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

Czesc dziewczyny! No ja widze, ze na nieszczescie moge sie pojawic w takich porach kiedy juz nikogo nie ma:( No, ale chociaz sie przywitam:)

Czesc dziewczynki;-) muffinka- czasz odstawiania od cyca to indywidualna sprawa każdej mamusi, wg pediatry jak najdłużej bo to dobre dla dziecka, a wg gina najlepiej do roku bo to dobre dla mnie, a ponieważ od porodu jeszcze mi okres nie wrócił (co jest niezbyt bezpieczne dla organizmu) więc wolę już go odstawić nic mu nie będzie;-) Nie martwcie się kłótniami- chyba zgodzicie się ze mną, że godzenie się jest fajne;-)

Witam drogie Panie :) Ja dopiero teraz, bo zamykam miesiąc w prcy i mam sporo pracy :o Kawa? Gosiek, wiem,że im dłużej się karmi, tym trudniej potem odstawić.... Odzwyczaić dziecko. Ale to faktycznie nie jest dobrze, że nie masz okresu....:/a to może być wynikiem karmienia? Apropo kłótni - oj taaaak godzenie jest ok :D Sipp 🌻 Sarp 🌻

Hej kobiety! muffinka 🌼, zdazylam na kawke? :) Ja dzisiaj jestem wczesniej to od razu do was zagladam:) gosiak, nawet bym sie jakos wypowiedziala na ten temat, ale ja to o dzieciach nic nie wiem:D Normalnie, hehe, swoich chwilowo nie planuje, albo raczej nie planuje w ogole. Buziaki.

No tak brak okresu jest związany z karmieniem, jakieś tam hormony szaleją itp. w ogóle ciąża wyniszcza organizm, a dzieciątko to taki mały \"pasożyt\";-) wszystko z ciebie wyciąga. Ja po ciąży ważę 5 kilo mniej niż przed;-) Sarpanitu - ja swojego też nie planowałam;-) ale się pojawił i jestem z tego powodu przeszczęśliwa :-)

muff🌻 jak tam dzisiaj samopoczucie? sarp🌻 mam podobne podejscie do dzieci :) nie planuje w najblizszym czasie, ale kiedys bym chciala miec, nie wiem czy wlasne, ale jakies potomstwo bym miec chciala. jak na razie moi dotychczasowi partnerzy jak slyszeli slowo adopcja, to dostawali lekkiego szalu, no ale coz... ciaza i porod jakos mi sie nie usmiecha za bardzo gosiek🌻 nie wiedzialam, ze podczas karmienia nie ma okresu, zadna z moich dzieciatych kumpeli niemiala takich problemow... konsultowalas to z ginem? on Cie tak poinformowal?

Gość morfina__
Sarp , kawa zawsze czeka na Was, pachnąca i gorąca! Gosia, ale rok bez okresu to już chyba trochę zbyt długo.... :o Sipp , a dziękuję , nawet nawet...Bywało lepiej, ale najgorzej też nie jest. dziękuję za troskę 👄 a jak Twoje zdrówko?

muff🌻 ja sobie pochrypuje, ale jak na razie mnie jeszcze nei wyslali do domu, wiec chyba zle nie jest. za to moj men znalazl wreszcie ta zurawine w niemczech (nie wiem jak ja to mu wytlumaczylam, ze zrozumial, ale zrozumial - moj men to niemiec) no i bedziemy dzisiaj albo w czwartek kupowac w jakiejs aptece:) a dzisiaj jade kupic paski wybielajace by sobie zabki dobielic ladnie:) no ale na 2 tygodnie musze kawe i wszelkie srodki barwiace zabki odstawic:O bedzie ciezko z ta kawusia:(

A te paski faktycznie tak działają super? Tu są drogie bardzo :( Poza tym ja z moim cisnieniem nie dam rady bez kawy

muffinka, az normalnie szoku doznalam, jak cos pomaranczowego na naszym topicu zobaczylam:D Bo ostatnio to u nas tylko czarno:D sippi, no ja mam identycznie, jak juz to moze adopcja, ale w sumie tez nie wiem. Mloda jeszcze jestem:) Moje podejscie jest w ogole dziwne. Jak mialam 20 lat to mi mowili, zobaczysz za 5 lat Ci przejdzie:) Heh, a teraz mam 25 i tez mowia, ze mi przejdzie:D Moj facet tez tak uparcie twierdzi:) Ciekawe ile bedzie czekal?:D Nie no, uswiadomiony to on jest, ale cholera wie co za pare lat bedzie, moze zacznie z tego powodu dochodzic do jakichs sprzeczek? Na razie o tym nie mysle.

sippi, a wlasciwie to jak to jest z tymi paskami? Je sie zaklada na jakis czas, czy co? Wiem, wiem, glupie pytania, ale zupelnie niezorientowana w temacie jestem. No ja bez kawy tez umieram. Ale dzisiaj to juz troche przesadzam, chyba 4 juz pije.

Sarp :D jak chcę coś napisać na topiku o temacie, w ktorym wolę nie być kojarzona- piszę na pomarańczowo. Dla własnego bezpieczeństwa. Kto wie, kto znajomy siedzi na Kafe :) Co do pasków, można poświęcić te 100 zł na kurację, ale mam plomby na jedynkach i obawiam się, że pozostaną ciemniejsze. Sipp, czy one faktycznie tak skutecznie wybielają? Ja generalnie mam żółty kościec, więc moje zęby są daaaalekie od ideału :( A jeszcze taka ilośc kawy, jaką spijam, też robi swoje.....

muffinka, ja to sie teraz boje na swoje zeby patrzec:D Ta kawa, plus papierochy:) A jeszcze ostatnio cos duzo pale, bo sie zastanawiam co tu dalej ze swoim zyciem poczac i czy decyzje, ktore podjelam faktycznie byly sluszne...chociaz czy fajki mi pomagaja w tym zastanawianiu to mialabym watpliowosci:D Ale co glupie to nawet rzucac nie chce:) A takie paski w Norwegii to pewnie kosztuja majatek, ale tu wszystko co z dentysta zwiazane cholernie drogie, nie wiedziec czemu.

ja wczesniej palilam, pilam kawe i czerwone wino. pozniej rzucalam kolejno najpier fajki, pozniej czerwone wino na rzecz bialegi ;) a kawe to tylko na czas paskow, bo tez bez kawy jestem lekko nietomna, ale zielona krotko parzona herbata sie ratuje i nawet pobudza. no ale wrocmy do tematu. a wiec jakies 3 miesiace temu zakupilam te paski, 2 tygodniowa kuracje i mi zabki o okolo 3-4 tony wybielilo. te paski sie zaklada przez 14 dni po 2 razy dziennie przez 30 minut. nie nalezy szamac przez okolo godzine po wybielaniu i nie mozna myc zabkow przed nalozeniem paskow, ale juz po zdjeciu mozna aha i waztna informacja, jak ma sie wrazliwe dziasla to nie polecam bo jednak napieprzaja okropnie przez pierwszych kilka dni. a skutecznosc potwierdzam, ale na plomby i wypelnienia to nie dziala.

sarp u mnie ta 2 tyg kuracja kosztuje okolo 40euro a tez wszystko co ma zwiazek z zebami jest cholernie drogie

Hmm, to na korony wychodzi tanio:) Tak sobie mysle, ze moze zakupie takowe paski bo w listopadzie bede w Polsce, a w przeliczeniu drogo nie wyjdzie:) A jeszcze jedno, sippi to sie zaklada na przednie zeby tylko, czy jak? Normalnie chyba zaraz wygoogluje sobie, zeby Cie nie dreczyc wiecej;)

Sipp - to u mnie paski odpadają, bo na jedynkach świeciłyby mi żółte plomby. A gdybym chciała je wymienić to już masakra finansowa :( Niedawno kupiłam pastę DEnivit i powiem Wam, że troszkę rozjaśniła mi ząbki. Póki co, chcę pójść na piaskowanie do dentysty. Niech zedrą caly ten osad.... Sarp, a te rozmyślania to na tle zawodowym czy sercowym? papierosy nie pomagają no...może chwilowo. Ja generalnie nie palę, ale w stresowych sytuacjach zdarza mi się zapalić. A że takich coraz więcej, to i papieros w ustach częściej :(

Ja uciekam Kobietki, spieszę do banku. Dobrej reszty dnia 👄 Miło, że nasz topic żyje :) Baaardzo miło :D papa!

sarp🌻 zaklada sie na przednie zabki, tak do 4 gora sie zabki wybielaja. na dol i gore szczeki :) sie zaklada paski :)

Hej kobietki! Ja zaraz wychodze, ale odezwe sie przed wyjsciem, skoro juz kompa wlaczylam:) No dzisiaj to na pewno pierwsza jestem z kawa:D Zmykam, odezwe sie do was tak ok. 17. Buziaki.

sarpanitu - ja juz w pracy od pół godziny i popijam herbatkę:) kawę w domu wypiłam przed wyjsciem:) troche mam nastrój nietęgi, bo jestem w nowej pracy i obco się czuje póki co, zwłaszcza, że trafiłam do działu, gdzie przyjeto mnie grzecznie, lecz obojętnie (a w popredzniej pracy miałam fajne dziewczyny takie). Moze wynika to z tego, że siedzę u nich, ale podlegam nie pod kierowniczkę, ale samego dyrektora i oni nie chcą sie wtrącać w to, co robię? Mam nadzieje, że z kazdym dniem bedzie lepiej, będę zagladać, pozdrawiam was ciepło:)

Witajcie Kobietki, ja właśnie zdałam sobie sprawę, że już ta godzina, a ja się nie przywitałam :) Ależ ten czas dziś zapie........lalalalala! Już połowa dnia a ja mam wrażenie że dopiero 10....

Hej;-) Coś tu dzisiaj pustki... mój synuś juz sobie smacznie śpi (huuuuurrrrrrrraa). A u mnie dziś była koleżanka fryzjerka i zrobiła mi fajnie włoski i jestem happy;-) Buziam Was mocno. papa

I znow mamy zastoj widze. A ja dzisiaj z herbatka, kawka moze pozniej:) sippi🌼 muffinka🌼 ziazik🌼 gosiak🌼 :) A tabby to nam gdzies zaginela widze:) Nic to, buziaki kochane.