Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

Gość tysiaaaa
hejka pozdrawiam:)) no wreszcie ktoś zaczął celebrować wspaniały rocznik '82!!!!! Mama Kacperka i krzysia!!! hihi zebrało mi się tych dzieciolków...

Witaj Tysiaaa 🌻 Zapraszamy, rozgość się. Jest nas tu więcej, ale ostatnio Dziewczyny coś bumelują ;) mam nadzieję, że się zjawią z powrotem :( Witamy w naszych prograch :) Kawy?

muffinka:) kawy to nie bardzo, ale mam zieloną herbatkę, może się skusisz?;)

Cześć dziewczynki;-) długo mnie nie było, to dlatego, że byłam u rodziców z moim małym tam łatwiej mi go było odstawić od cyca, już tydzień nie doi;-) żal mi go było taki smutny chodzi bez cycusia, ale nareszcie wolność!!!!!!!!!!

Witaj Gosia :D Ja nie mam pojęcia o dzieciach, bo swoich jeszcze nie mam, wiem tyle co słyszę od znajomych. Ale wiem, że trudno dziecko odzwyczaić od piersi. Dobrze, że już masz to za sobą. Ściskam :)

Czeeesc :) Dawno mnie nie bylo, oj dawno. A ja znowu chora jestem :O I znowu na zwolnieniu lekarskim, czyli obecnie siedze w domku. Zimno jest. Pozdrawiam

witaj Tabby, oj dawno dawno..... :( w ogóle coś czuję, że topik nam umiera. Sama go nie udźwignę. Monologu mam dosyć na co dzień... :( Wracaj do zdrowia 🌻 ja też usiłuję, ale nie wychodzi, kaszlę jak gruźlik. Pozdrawiam Cię serdecznie.

No i powtórka z rozrywki. Znów zostałam sama na placu boju. ale samej bez sensu gadać ze sobą. Szkoda :(

Witam! A co tu tak kiepsciutko? No ja juz jestem zyjaca, problemy nie rozwiazanie, ale huk z tym, muffinka🌼, przychodze jako wsparcie, topic ciagnac:)

Hej Sarp. Topik umiera. Dziewczyny zostawiły. od czasu do czasu Ktoś się odezwie raz... A w pojedynkę jakoś nie mam ochoty na straży... Dobrze, że jesteś, mam nadzieję, że problemy nie są bardzo poważne. Trzymam kciuki za rozwiązanie 🌻

A powazne te problemy muff, powazne. Ale juz sobie myslenie odpuscilam chwilowo. W Polsce pomysle, bo w sobote jedziemy i do swiat zostane. A teraz to nic mi sie nie chce, nawet z domu nie da rady wyjsc, bo tylko pada i pada.

Wierzę, że wszystko się ułoży. Będziesz miała dużo czasu na odpoczynek w Polsce. Mooocno trzymam kciuki!

Dzieki muff🌼 Tylko wiesz, to sprawy uczuciowe sa, a z tym to roznie byc potrafi. Ale ja tez mam nadzieje, ze sie pouklada. w Polsce mam swoich znajomych to z kims tam pogadam, moze madrego ktos mi cos powie, bo ja sama sobie nie potrafie. Faktycznie dziewczyny nam sie pochowaly widze. Zostaniemy same cos widze:p

Wiem doskonale, że uczucia potrafią zwichrować zycie, wybić całkowicie z normalności... Niestety sama walczę z nimi od jakiegoś czasu.... Gdybyś chciała pogadać - to wołaj, podam Ci maila. Bardzo chętnie porozmawiam, może jakoś pomogę... Trzymaj się ciepło!

Znajdziesz mój mail pod nickiem. W razie czego - jeśli masz ochotę- śmiało pisz! Ja już uciekam z pracy. Zajrzę wieczorem tutaj. Dobrze, że wróciłaś Sarp 🌻

muff, dzieki:) Teraz to ja i tak nie mam glowy do pisania maili, ale jak bede w Polsce to podejrzewam, ze sie odezwe. Wiecej spokoju bede wtedy miala i jakos mysli zbiore, bo jak bym cos teraz napisala to raczej byloby to mocno zakrecone. No teraz to ja monologi zaczne prowadzic cos czuje, ale za to topic jakos leci:)

muffinka🌼, z kawka przychodze:) Bo pewnie znow same bedziemy. Ale zobaczymy, jeden topic udalo mi sie ruszyc w taki sposob;) Trzeba pisac pisac, niech nas widza gdzies na poczatku zawsze;) Uwaga, bo glupi dzien mi sie szykuje dzisiaj i moge glupoty gadac dla normalnego czlowieka niezrozumiale:)

Sarp - witaj. Ja celowo nie wchodziłam na forum. Pomyślałam że może jak sie odsune to Ktoś wróci... Wiem, że byłas i czekałas - przepraszam.🌻 Ale z mojej strony taka sytuacja byla juz 2 razy - gadałam przez tydzien do siebie. albo zjawiał sie Ktos na chwile i szybko znikał. Jestem i nie mam zamiaru tak latwo odpuscic.... Remont mnie wykancza. I wcale nie widac konca :(

Puk puk Obraziłaś się na mnie? Nie gniewaj się 👄 🌻 👄 🌻 Wróć , :( Zrobie Ci dobrej herbaty, kawy.... No wróć.....

Witaj Nemeis :) Kiepsko nam idzie utrzymywanie tego topicu. Nie wiem, czy to wina braku czasu, czy rocznik \'82 się wyludnił... Nie wiem...sproo osób się przewinęło, ale praktycznie nikt nie zagościł na dłużej. Tylko Sarpanitu, czasem Tabby i Sippelsweg bywały tu częsciej, choć ostatnio zostałam sama z Sarp.... Sarp - wracaj! ;(

witam, moze znajdzie sie jeszcze troche osób, zeby ten Topic nie umarl !!

Bardzo się cieszę :) Powiesz coś o sobie? w Której częsci Polski mieszkasz? czym się zajmujesz? Mąż/Żona? Dzieci? :D