Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

jestem z dolnego śląska, czym sie zajmuje? przyslowiowa kura domowa ze mnie :-) zajmuje sie domem i dzieckie i jeszcze od czasu do czasu mężem :-)

U mnie nie pada, ale nie powiedziałabym, że jest pięknie :o jest sennie.......

Saaarp. wracaj... ja jestem uparta... i będę wołała, dopóki przyjdziesz :(

muffinka jestem:) Tylko do Polski dojechalam i nie mialam czasu sie odezwac. No wiesz jak to jest, znajomi imprezy, pierwszy tydzien i w ogole;) Ale teraz juz bede zagladac na biezaca:)

Ufff, Sarp, kamień z serca. 🌻 Witaj w kraju, w domu :) 👄 Mijamy się. Ja weekend spędzam u Połówka bo nasze mieszkanko się remontuje. Trzeba nadzorować, robić zakupy, itd, itp... W związku z czym mam mało czasu, by wejść na topik. Najgorzej jest odebrać pocztę po tych 2-3 dniach :) Mam nadzieję, że Twoje problemy powoli sie klarują i że w Polsce odpoczniesz psychicznie. Ściskam. I życzę dobrej niedzieli wszystkim ćwierćwiekowym!

A ja znow na imprezie w weekend bylam i nie bylo jak zajrzec bo dostepu do internetu zabraklo. Ale teraz juz sie imprezy skoncza trzeba zaczac sprawy zalatwiac, w sumie ile mozna imprezowac;) Topic znowu pada widze. Muffinka dawaj tu dawaj:)

Ja jestem, Sarp, jestem cały czas :) Chciałam dac Ci szansę na wyimprezowanie się [ nowe słowo :p ] i grzecznie czekałam :)

ja wpadlam sie przywitac i przeprosic, ze tak zaginelam bez wieci, ale moja dyplomowka mnie doprowadza do stanu rozpaczy... ogolnie jak ja oddam to sie zaleje, a jak sie obronie to tydzien bede pila i nie trzezwiala

Gość mama_muminka
No Sipp...... proszę proszę......

Dzień Dobry :) Sipp! jak miło!!! Myślałam, że zapomnialaś o nas już na dobre... 🌻 dla Ciebie. Byś nie uciekła już... Trzymam kciuki za obronę. P.S. A kto to ponad mną?

muff-- dzieki, postaram sie czesciej zagladac, teraz morduje sie z obliczeniami do dyplomowki i komp mi chodzi jak chce, wiec nie pisuje (zreszta w tej chwili to nawet nie mam czego) i sobie pisze maile, pisze na kaffe itd:) a co u Ciebie? a tak w ogole to dzien drobny ;)

Dzień drobny ;) U mnie w porządku - dziękuje. Remontowo... mam remont w nowym mieszkaniu i w domu rodzinnym. Śpie na workach. I o ile nie przepadam za Świętami, tak na tegoroczne czekam z utęsknieniem - bo będą oznaczały koniec remontu....

Mrozne, zasypane.... Utopiłam sie dziś samochodem w zaspie... masakra.... Jak to jest, że kiedy Ty sie zjawiasz, to Sarp znika - i odwrotnie.... A Tabby już w ogóle zapomniała... Ten nasz topik to chyba istnieje tylko, żeby istniał...dla zasady...

Heh...i znów cisza.... :( No nic.... gdyby któraś z Was tu zajrzała - to życzę udanego weekendu. ja standardowo pojawię się w poniedziałek, lub z doskoku w weekend na chwilę. Pozdrawiam.

Gość nafarr
jestem z wami! Mezatka z malym synkiem, mieszkam na stale w Anglii

oj muff, nie powtorka z rozrywki tylko zapracowani ludzie sa:( ja jak obiecalam tak sie pojawiam co jakis czas, ale jak moj kompliczy to czasami sie nic innego nie da na nim robic. buzka

hejka wszystkim muff-- to jakis Twoj znajomy?? ja siedze w pracy, za oknem mrozno jak cholera:( no ale coz, zima idzie, a u nas wilgotnosc straszna, wiec nawet lekko na minusie czuje sie jak -20 :(

Spoko. A źle mi nie przez tego chłopaka...Żal mi że ludzie giną, tym bardziej tak blisko...Może to ta pogoda? Z Olkusza nie jestem. Można powiedzieć, że z okolic. W Olkuszu bywam często. Chodziłam tam do LO.

ale napisałam... że ludzie giną przez pogodę... :o Nie nie... źle mi może przez pogodę... A to że chłopak zginął to odrębny temat...