Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

muff na faworka to ja bym sie lapala bo luubie:D a kawusia juz zaserwowana z miodzikiem gryczanym:) agi-- witamy witamy:)

dziękuję :) kawe lubie faworki również właśnie je robić będę:)

Zostawiam caly kopiasty polmisek faworkow dla Was i zmykam do excela zamykac miesiac. Dziekuje za kawe. Angiie, mam nadzieje ze bedziesz do nas czesciej zagladala. Sciskam Was mocno Kobietki 👄

spoko.. czesto tak przekrecaja :P to sie przyzwyczaiłam.:D postaram sie zaglądać teraz jestem bezrobotna to i czasu mam nadto:o) skąd jesteście?

To ja przywitam sie ostatnia. Witam agiie:) A tak poza tym to mi smutno:( Uciekam dzisiaj kochane, do jutra.

Agiie, mężatka? Dzieci? Zdradzisz coś o sobie? jesli chcesz się dowiedziec wiecej o nas, poczytaj poczatek topiku.... wtedy było nas wiecej, tylko my 3 weteranki zostałysmy. Reszta się wykruszyła.

Hej kobiety! A co taka cisza znow? Normalnie trzeba was rozruszac:) W tym celu przynioslam kawusie:) Ladne slonce za oknem u mnie, ale na dwor wyjsc sie nie chce, bo troche mrozi jednak. Zreszta ostatnimi czasy jakis dziwny rodzaj depresji mnie dopada. No nic. Buziaki 😘

po weekendzie spedzonym na robieniu projektu wracam do zycia. milego poniedzialku:)

Cześć Dziewczyny. Przepraszam, że się nie odzywałam, ale mam za sobą przeprowadzkę. w mieszkaniu nie mam jeszcze netu, więc nie mialam jak zagladac do Was. A w pracy zamykałam styczen i mialam goraco... Ale juz jestem, juz przybywam. A Wy co? znow cisza w eterze? znow muffina bedzie musiala rozruszac towarzystwo? he? stawiac sie tu Jedna z Druga :p ;) Ściskam Was mocno!!!

No wlasnie mialam pytac gdzie nasza muffinka sie podziala:) Ale widze jestes. No u mnie caly czas to samo, to malo sie odzywam, zeby wam humorow nie psuc. A tak to slonce swieci i moj glupi pies mnie dzisiaj obudzil. Normalnie, jak to szczeka rano, tragedia. I sie wcale nie slucha. Co za pies. Buziaki kochane.

Sarp, co Ty gadasz?!?!?! Komu psuc humor? nam? szalona ;) Musisz tu przychodzić, chociazby po to, bysmy sobie wzajemnie humor poprawiały! Po to jestesmy! My Tobie, Ty nam. I cicho sza! Bez takich mi tam! No! Bo tupne nozka! :p

No to jestem:) Kawe bede pic druga zaraz, bo nieprzytomna siedze. A fajek jaram normalnie. Wszystko nerwy:( Ale mniejsza o wiekszosc. Buzki😘

hejka dziewczynki ja mialam wczoraj wystepy goscinne, znaczy sie bylam na urodzinach mamy mojego faceta... nawet bylo ok, ale jakos nie do konca moje klimaty. ja sie w polityke nie mieszam, a juz zwlaszcza niemiecka... no a oni sobie cos pogadali ale w sumie bylo calkiem milo:) sarp-- foirum jest po to by sie wygadac, wyzalic, bedzie Ci lzej. muff-- i jak nowe mieszkanko?? juz oblane??

Mieszkanko oblane i oblewane bedzie jeszcze dlugo, bo sporo osob sie zapowiedziało na parapetowe, a nie pomiescimy ich na raz... A co to Twoja przyszla Tesciowa zajmuje sie polityka???

Sarp - kawusia i papierosek dla Ciebie. Normalnie nie polecam, ale dzis wyjatek dla Ciebie. i usmiech ogrooomny :D

apropo papieroskow, to ja z okazji ze moja obrona sie zbliza, to tez zaczelam znowu palic:( wiec tez dolaczam sie z papieroskiem i kawusia:)

Ja już dawno nie pale. Znaczy pale - ale jak sie zdenerwuje - a to czesto bywa ostatnio... I powiem Wam ze nie bardzo mi to odpowiada...ale co zrobic...jakas sila wyzsza... :(

ja w sumie ponad 1.5 roku nie palilam i teraz na okolocznosc zaczelam:O ale po obronie rzucam, bo jednak mnie ten zapach tytoniu oslabia:(

Halo Dziewczyny! Melduje się smarkata muffina. Ale kichaaaam! Oby to byl tylko katar. Wszyscy wokoło mają grypę. nożesz :(

hej muff, ja na razie nie bede zagladala bo mam obrone w czwartek. zamelduje sie po niej.buzki i nie smutasiaj sie

Hej dziewczyny! Sorki za cisze, ale jak zwykle problemy u mnie. Eh, no to sie chyba nigdy nie skonczy. Jeszcze mi sie ubzdyczylo ostatnio piwko pic i troche przesadzilam. I doszlam do wniosku, ze nie pije dopoki nie rozwiaze problemow, bo jakies glupoty mi do glowy przychodza pozniej. Eh no, zdolna. A tak to z kawka wpadlam:) Buziaki 😘