Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

ROCZNIK 1982!!!!!!!!

Polecane posty

muff, na razie nie wiadomo, czy zginal, na razie zaginal. albo jak moja kumpela, po prostu \"zrobil sobie wakacje\" i nawial z domu. a co do pogody, to ja bym tylko spala, ta pogoda jakos nie nastraja do pracowania :(

napisałam 3 posty i zezarlo... Coś Kafe dziś nawala. A w ogóle, to....... Ja chce wiosne.... :(

dzien bardzo ladny, aczkolwiek jestem na maxa zla, od kilku dni mam totalny brak weny a w pozniedzialek mam oddac prace:( no i dzisiaj to juz osiagnelam chyba szczyt braku weny, do tego zapalilam papierosa i ciagnie mnie do nastepnego, a ogolnie nie pale od ponad roku:( a buuuuuu

Mam nadzieję, Sipp, że pracę udało się oddać. Ja też ostatnio podpalam i też bardzo mi się to nie podoba. Widzę, że ćwierćwiekowi zasnęli na dobre snem zimowym. Dobrego weekendu.

muff- prace oddalam dopiero wczoraj, wiec dopiero wracam do zywych:D a do tego wczoraj sie dowiedzialam, ze zmarl moj kolega ze studiow. zalamka:( tak poza tym to dzisiaj pierwszy dzien od tygodnia bez deszczu od rana:) buzki

zjadło mi posta. Przykro mi z powodu śmierci kolegi. Wiem, co to znaczy, bo moja przyjaciółka z LO zginęła w wypadku na 1 roku studiów. Przykro mi :( ale, niestety, tu sprawiedliwość widzi tylko ten Pan Na Górze. Trzymaj się ciepło !

hejka muff🌻 widze, ze zostalysmy same na placu boju. kolega sie zaczadzil w lazience od piecyka gazowego, taka glupia i bezsensowna smierc. a co u Ciebie? ja powoli juz zaczynam zyc wyjazdem do domu na swieta, bo 4 miesiace zeslania sa dosc meczace jednak:)

witaj, nooo jak widać, Sarp i Tabby nas zostawiły :( Może wrócą jeszcze, Córy Marnotrawne ;) Co u mnie? a remonty powoli dobiegają końca, a reszta jakoś biegnie. Spanie mam ogromne ostatnimi dniami, nie wiem czy to ta pogoda, czy ja jakaś osłabiona jestem, ale generalnie zasypiam w każdym miejscu i każdej pozycji. :o Mówisz, że nie możesz się doczekać Świąt.? ja jakoś nie czuję...Nie przepadam za Świętami...

muff-- spedze swieta w domu, po 4 miesiecznym pobycie w de. wreszcie spotkam znajmych i napje sie polskiego piwka:) ogolnie nawet gdyby to nie byly swieta i tak bym sie cieszyla jak dziecko bo chce urlopu a dziewczyny moze wroca, a jak na razie my mozemy tworzyc topik ;)

Hej kobiety! Sorki, ze nie odzywam sie tyle czasu, ale nie mam zadnego dostepu do internetu od ponad miesiaca:( Znaczy zdarza mi sie miec, ale to tylko na tyle, zeby np. sprawdzic skrzynke i odebrac maile od znajomych. Dzisiaj jakos tak sie zdarzylo, ze dluzej jestem to od razu do was pisze:) Muff, nie zapomnialam o was, no cos Ty:) Po prostu moje problemy coraz powazniejsze sie robia i nie bardzo nawet mam czas, zeby o czym innym myslec, a tym bardziej jak tu staly dostep do netu wykombinowac, tym bardziej, ze mam strasznie ograniczone mozliwosci teraz:( Buziaki kochane i obiecuje, ze bede zagladac tak czesto jak tylko sie da. Pa pa, trzymajcie sie:)

Sarp 🌻 👄 - miło, że jesteś :) Trzymaj się tam dzielnie! I nie daj się kłopotom! Sipp - jednak nie ma jak Polska ;) Ja nie mam zamiaru rezygnować z topicu. Nie bywam tu tak często jak kiedyś, ale bywam regularnie

muff-- w sumie to ja 100% polka nie jestem, wiec dla mnie polska nie jest taka strasznie wazna, dla mnie raczej rodzina i przyjaciele ktorych w niej zostawilam sa wazni. sarp-- a co sie tam u Ciebie dzieje? czy nie chcesz o tym pisac?

Sipp - rozumiem, że jedno z Rodziców jest innej narodowości ? Ja też jakąś wielką patriotką nie jestem. Mój patriotyzm tez opiera się głownie na Rodzinie, Znajomych. To oni tworzą dla mnie dom tutaj :) Sarp, odezwij się jak będziesz.

Sipp, Sarp, Tabby i reszta Ćwierćwiekowych - Dobrych, Spokojnych Świąt dla Was, pięknych prezentów, rodzinnej atmosfery i odpoczynku 👄

A coz tu taka cisza? No ja dalej problemy z netem niestety:( I problemy zyciowe rowniez, eh no szkoda gadac nawet. Buziaki kochane.

sarp co sie dzieje? jak chcesz o tym pogadac to pisz na maila, jako psycholog/psychoanalityk podobno sprawszam sie wysmienicie (tak mowia moi "pacjenci";) )

Dzien Dobry Dziewczyny. Widzę, że topik nadal ciągnie ostatkiem sił. Ja się zniechęcam, przyznaję, kiedy zostaję tu sama...znikam...po czym ciągnie mnie do Was z powrotem.... ech... Widzę, że Wy macie tak samo :) Co u Was? Ja jestem o krok od przeprowadzki, kończymy remont. Nareszcie na swoim.... Stresa mam małego....jak to będzie.... Ściskam.

hejka muff jak tam juz przeprowadzona? ja nadal walcze z dyplomem, juz mnie zaczyna to powaznie wkur.wiac, ale nic na to nie poradze, ze uczelnia sobie jakies pierdoly wymyslac zaczyna a firma musi mi to zaakceptowac a te barany urlopy pobraly. nic tylko zaczynam dostawac szalu:( a tak poza tym to u mnie luzik i postaram sie czesciej tu zagladac, ale mam problem z pisaniem, bo sobie znowu zwichnelam nadgarstek:O

Hej Sipp, jeszcze nie. jestem na etapie \"dogłaskiwania\". ostatnie poprawki, mebelki i juz. Trzymam kciuki za Twoją pracę. Już blizej niz dalej. a co sie stalo z Twoim nadgarstkiem?

Czesc kobiety! Widze, ze topic ledwo co ledwo:( No ja zlapalam dostep do netu i teraz bede sie odzywac na pewno czest:) No, ale problemy zostaly niestety. A dlugo by gadac, takie tam rozne zawirowania. Sniegu mamy troche, a pogoda do dupy zupelnie, ale ja to zmarzlak jestem:) Dla mnie ok. +10stopni w zime byloby akurat:) Buziaki kochane:)