Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hogaty - reaktywacja D

Hogaty - reaktywacja D

Polecane posty

Unitra haha no :D tylko jak przyjdzie co do czego ciekawe czy tak cwaniakowac bedziesz :D

ha ha marika zobaczymy... czy sie dorwie:P:P:P najpierw musi zna;ec kluczyk do pasa cnoty:P:P:P

adzia no wlasnie wlasnie:P:P:P:P jak go nie ma to czlowiek taki madry a jak przyjdzie co do czego to... czapa:P:P:P

Taka jedna hahaha :D :D :D Marika szkoooda :classic_cool: :D Unimil a nie wstydzisz sie przed nim naga byc ? bo ja na poczatku sie wstydzilam :D chociaz my malymi kroczkami do mojego pierwszego razu dochodzilismy :P jednak na poczatku bylam nieco skrepowana nagoscia :P

a wiec odpowiadam: nie wstydze sie bo juz ten etap mamy za soba:P:P:P

moj mnie np. widzial w calej okazalosci dopiero za pierwszym razem ;P dlatego sie pytalam :P chociaz Wy to dlugo razem jestescie ale nigdy nic nie wiaodmo :)

Uni jestem dumna z twojego podejścia do sprawy :-) mysle, że będziesz dobra w te klocki! :-D bo bardzo ważne jest byc śwadomą swego ciała i jego zalet, a brak wstydu bardzo pomaga! :-) ...ja sie niestety na początku też troche wstydziłam i mnie to niepotrzebnie krępowało :-p a teraz to już jest zupełnie inna sprawa!

krępowało czy krempowało sie pisze? o boziu ja chyba sie cofam... :-o

chyba przez\" ę\" :) mewik>> chociaz ktos jest ze mnie dumny:P no ja sie na samym poczatku wstydzilam... tylko ze tak partiami pokazywalam swoje cialo:P a nie tak wszystko naraz:P

wiecie co ,znajoma mi kiedys opowiadala ale to jak w lo bylysmy,ogolnie panna bardzo sie wstydzila swojego ciala choc nie miala czego,no i mowila ze jak koles jej chcial piescic piersi to ona wiecie co zrobila?zamiast zdjac bluzke(a miala golf) to ją tak tylko podwinela pod samą szyje:D tak ze jak gosciu chcial ją pocalowac to nie mogl sie dostac do ust:D:D to sie nazywa dopiero kompleks

hie hie dobre:P mi on zawsze ale to zawsze nawet jak mowilam ze mi sie cos w sobie nie podoba to mowil ze nie mam sie wstydzic bo mam wspaniale cialo i takie tam no i tak jakos wyszlo:P no i tak partiami sie \"pokazywalam\":)

no :-) ale baby już tak mają że zawsze cos znajda co im nie pasuje w sobie :-o

no mewik zebys wiedziala:P no ale my juz jestesmy przyzwyczajeni do widoku swoich cial wiec mysle ze nie bedzie tak zle:)

mi chociaz ta duma dala plusa w tej dziedzinie zycia:P bo nigdy nie mowilam ze cos mi sie w sobie nie podoba,do tego tez probowal sie dobrac zeby mi cos dogryzc:D

najgorsze bylo uczucie ze... boze przeciez to kumpel brata a jak on mu cos powie??:P:P:P

inna para kaloszy;) czy jestem nieatrakcyjna czy tez atrakcyjna to nie robi roznicy,przynajmniej kobietom(tak mysle) a tym bardziej nie jest wyznacznikiem wlasnej pewnosci siebie,czy nie tak?:)

uni to ostatnie bylo do mewik:) chodzilo mi o to ze mewik pewnie zrozumiala ze skoro jestem takie cudo natury to czemu nie wysylam fotek dlatego powiedzialam ze nie wysylam z innego powodu i dodalam ze nie trzeba byc zatrwazajaco pieknym aby sie sobie podobac i emanowac pewnoscia siebie:) jasniej?

no troche:P:P:P wiecie ja tam nie uwazam ze jestem jakas pieknosc czy cos:P jestem tak a normalna tak mi sie wydaje::P:P chociaz moj troll inaczej mysli ha ha:D

wrócilam z miasta i ledwie żyje tyle się nabiegałam:P:P:P hej wszystkim obecnym:)) Adzia- wybaczam Ci....z poważaniem:D:D:D:D