Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hogaty - reaktywacja D

Hogaty - reaktywacja D

Polecane posty

no ja tez licze na to, że jutro sie wyśpie ;-) a że mi sie nic nie chce to juz nie wspomne 💤 bo tak mam juz od dawna jakis leń we mnie stąpił :-D ale masz fajnie że idziesz do kina :-D :-D a na jaki film??

Jeszcze nie wiem dokładnie na jaki bo zależy na co nam się uda zdobyć bilety. teraz odbywają się u nas takie małe przeglądy rożnych filmów za pare złotych więc w sumie wszystko jedno na co pójdziemy :) A teraz napiszę coś śmiesznego (i dziwnego w ogóle) Pisałam Wam ze (2 czy 3) dni temu wysłałam jednego facetowi fotkę i on nie odpisał. W końcu po jakims czasie odpisał, ale coraz wolniej już mi odpisywał i jakoś już tak bez entuzjazmu więc... na ostatnią wiadomośc mu nie odpisałam. I dzisiaj mi napisał wiadomość że skoro nie chce już z nim pisac to mogłam chociaż kulturalnie go o tym powiadomić... No zagięło mnie... :O ja nie rozumiem tych chłopów. Najpierw (ogólnie mówiąc) olewają kobietę a pote sa zdziwieni ze ona odpuszcza.........

tak tak tak... Uni co tam słychać ? widze, że tak jak my niewyspałaś się ;-)

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

przepraszam musialam pozmywac:(:(:(( no tak srednio sie wyspalam bo ciagle sie budzilam:( witaj mewik🌼 witaj taka jedna🌼

Witajcie dziewczyny: Mewik, Taka jedna , Unitra🌼 👄 Ostatnio rzadko sie wpisuje,bo strasznie zabiegana jestem , mnostwo spraw zalatwiam,ale codziennie czytam wasze wpisy:D Zasiadam wieczorkiem i przerabiam wszystkie nowe stronki:D Marika ale dlaczego myslisz,ze Ty musialabys sie zmienic?? Ja uwazam,ze to nie musisz sie zmieniac, tylko sie uzewnetrznisz, pokazesz od srodka,dasz sie lepiej poznac:D Moim zdaniem Twoj na pewno nie odczytalby Twojego listu jako upokorzenie z Twojej strony.. Moze wlasnie by Cie zrozumial. Bo skoro wczesniej bylas dla niego chlodna, nie pokazywalas prawdziwych emocji to on myslal ,ze jego przykre slowa splywaly po Tobie, moze teraz cos do niego dotrze.. Ja na Twoim miejscu bym jeszcze raz napisala ten list. Mysle,ze nie masz nic do stracenia. Lepiej zalowac rzeczy , ktore sie zrobilo , niz te , ktorych nie mialo sie odwagi zrobic:D:PChociaz wiem,ze mi jest latwiej mowic bo nie jestem w Twojej sytuacji , a poza tym ja jestem otwarta az za bardzo i ja to od razu wysylalabym listy , plakalabym i robila wywody jak to mnie zranil itd:P:P Ja nie umiem ukrywac emocji tak jak Mewik:D Ale patrze na Twoja sprawe obiektywnie , poniewaz mnie nie dotyczy i naprawde mysle,ze list to bylby dobry pomysl:) Na pewno nie bedziesz zalowac ,ze go napisalas. Mozesz jedynie pozniej zalowac,ze tego nie zrobilas:P Trzymam za Ciebie kciucki;) 🌼 Marta to dobrze ,ze do kina wyjdziesz:) Rozerwiesz sie troszke:) Na chwilke przestaniesz myslec o trollu;) Nie chce Ci nic sugerowac, bo sama nie wiem co powinnas zrobic.. Ale Ty rozwazasz jeszcze opcje ,zeby napisac do Twojego po raz drugi?:> Mowilas ,ze wtedy troszke Ci ponioslo i zasypalas go zarzutami.. Moze teraz napiszesz jeszcze raz, ale tak na spokojnie:> Czy uwazasz ,ze juz nie warto? Szkoda,ze ten Twoj to taki uparciuch i nawet nie wiadomo czy mu zalezalo,bo sie nie przyzna:-0 A U Ciebie Unitra co tam??:> Kiedy okazja na male co nieco bedzie??:D Mewik nie martw sie, ja tez nie wyspana jestem:D Dzis juz o 6 rano musialam wstac i jezdzic po calym miescie,zeby pare spraw pozalatwiac;) Napisze Ci na maila co dokladnie;)

czesc ice cream🌼 okazja bedzie moze jutro i w niedziele ale ja sie nie nastawiam na to zeby potem znowu sie nie zawiezc takze wiesz... bedzie to bedzie nie to nie;) nie mam potem zamiaru byc smutna czy zla:)

Witaj Ice 🌻 Zieeeewam, od samego rana tak jak i Wy :) Ice raczej sobie odpuszczam. Nie pisze juz nic. Czekam czy on zrobi teraz jakiś ruch. Ale czekam w takim sensie ze nie wyczekuje tego, tylko jak on nie zorbi ruchu to sobie odpuszczam. Nie mam za bardzo o co walczyć. Nie wiem przecież czy jemu zależało. Brakuje mi go, ale w sumie o co mam walczyć? O te spotkania raz w tygodniu? O to nieodpisywanie na moje sms? O brak kontaktu z nim? O ta jego niezaleznośc o którą tak walczył? Nawet gdybyśmy się zeszli to jak długo wytrzymam to jego \"olewanie\" mnie? Więc ja sobie na razie daruję. Wprawdzie znając siebie moge zmienić zdanie za jakiś czas - poinformuje Was o tym :D Smutno mi, brkauje mi go, ale jak byliśmy razem to też często mi go brakowało, też byłam smutna

Unitra dobre podejscie:D Na razie sie nie napalaj:P Bo potem znow nie wyjdzie:P Lepiej mysl sobie ,ze na pewno nie bedzie okazji , bo wtedy los zrobi Ci na przekor:D A jak tam Twoj?:> On tez juz sie nastawia??:D Mewik wyslalam Ci maila , sprawdz poczte:D

Aaaa Marta , no w sumie chyba masz racje... Szkoda,ze ten Twoj sie nigdy nie zdeklarowal z uczuciami , bo nie wiadomo czy mu zalezalo czy nie:/ Moze faktycznie odpusc teraz... Jak on bedzie chcial , jak w koncu uswiadomi sobie,ze mu zalezy to moze sam sie odezwie i wtedy znajdzie dla Ciebie czas itd.. A jesli sie nie odezwie , no to coz... widocznie tak mu nie zalezalo:( Ale nie martw sie , Ty taka fajna kobitka jestes,ze raz dwa innego znajdziesz:D:D:D A tamten bedzie zalowac ,ze byl takim oslem upartym i niezdecydowanym:P:P:D Hehe Unitra no dobrze, nie napalaj go za bardzo , bo jeszcze mu potem nie stanie , tak sie chlopak nastawi:P Hihihih:P Joke:P:D

Ice stanie stanie;):P:P:P:P nie on wie ze w kazdej chwili jesli bede chciala to mozemy...:P

Heheh a on ma gumki czy Ty??:>:D Nie wiem czy dobrze pamietam , ale Ty kupilas , tak??:> A dokladnie Ola??:D A jakie w koncu?? Unimile czy Durexy hihi?:P

Ice, cos mi sie sra poczta i odpisze jak bedzie juz sprawna ;-) Unitra jak mogłas zdradzić Unimila ;-) oj oj oj ale die nagle zachmurzyło za oknem... a chłopaki z pracy poszli napic sie kiedliszek wódki, bo szefostwa nie ma kilka dni... :-o

mi tez poczta nie wchodzi:(:(:(:( no mewik Unimil mnie teraz pewnie w dupe kopnie za to ze go zdradzilam:P:P:P

Unitra!!!! jak ty moglas?????!!!!!!! dobra ja cie tez zdradze z jakimis tam gumkami za 2 zeta:P:P:P buhahahahaha

taka jedna nie moge, bo mi mój narzeczony zabronił tam do nich włazić 😠

.... i nawyzywał na mnie i powiedział że jak kiedykolwiek wejde do nich jak będą pili to nie będę już jego dziewczyną!!!! o!!!! tak sobie wymyslił genialny orangutan!