Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliś26

Smutno mi dziś

Polecane posty

mi oststnio zadko tylko jak prowadze ten nieszczesny samochod na kursie :D a tak wole sie nie przemeczac

ok ja spadam spac bo cos mis ie ziewa i ziewa a bedziesz jutro ?? to wpadne na pewno bede cala poruszona rozmowa z moim i chcialabym sie wygadac :)

Gość Juliś26
Witajcie dziewczyny :) Szkoda,że nie mogłam sobie wczoraj z Wami pogadać - cały dzień spędziłam z moim facetem. Zrobiłam mu wczoraj niespodziankę - kupiłam sobie seskowną koszulę i ... pewnie się domyślacie co dalej; więc nie miałam głowy żeby sobie z Wami pogadać.

hej :) no tez bym nie miala głowy na rozmowy mam nadzieje ze wieczorek był bardzo udany :) jak bedziecie to sie odezwijcie

heyah :D co tam sie nowego wydarzyło ?? u mnie juz jest ok jestem cala rozpromieniona :) gadalam z miom chłopikiem i juz wszystko ok :D

no fajnie ze wszystko sobie wyjasnilismy i teraz juz si enie mogg doczekac wyjazdu jeszcze bardziej wlasnie kukam na allegro bo chcialam sobie jakas wypasiona bluzeczke zakupic :D

hehhee cos specjalnego ;) fajnie masz tez bym chciala sobie znow do wloch pojechac a narazie to sie zastanawiam czy mam do niego napisac

ja ci radze napisz a co ci szkodzi :) zawsze to jakis dreszczyk emocji co on ci odpisze :) ano cos specjalnego ma byc ale nic takiego nie widze a chcialabym cos bardzo wycietego w odpowiednich miejscach :D

heheheh dekold zawsze dziala na facetow wiesz co nie wiem czy mam do niego napisac bo jak do niego napisze tzn ze o nim mysle a nie chce zeby on wiedzial ze za nim tesknie

a moze on tak samo mysli jak ty i tak zadne z was nie napisze i co :/ moze jednak warto napisac :)

heh no wlasnie problem w tym ze on tez moze tak myslec tego nie wiadomo mysle ze milo by mu bylo gdybym napisala no ale z drugiej strony nie chce sie mu narzucac to moze napisac jakiegos smska zyczac milej nocki jak sadzisz?

no takiego niezobowiazujacego co slychac co u niego i kolorowych snow :) warto sprobowac

moze zaczerpnij troche inspiracji z netu tam jest duzo jakis fajnych cytatow czy wierszykow i naprawde jak sie dobrze poszuka to sie znajdzie jakis nieoklepany :)

a co myslisz o czyms takim tylko po polsku to moze troche srednio brzmi jak sie przetlumaczy \'\' zadzwonilam do aniolka i spytalam go czy moze odbyc mala podroz...gdy bedziesz zasypial on przybedzie i da ci buziaka ode mnie.... slodkich snow...\'\'