Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliś26

Smutno mi dziś

Polecane posty

tak mi sie wydaje ze ten sweterek bedzie idealny na podroz :) i jak w nim wysiade z autokaru bede miala taki pozadany efekt :D bo raczej juz teraz nie ma sensu kupowanie czegos bez rekawow bo nie bardzo sie juz tym naciesze

mysle ze na podroz bedzie wygodny a i sexi wyglada wiec juz na wstepie facetowi szczeka opadnie ;) no i bedziesz go miala na jesien mysle ze bluzki na ramiaczka chyba juz nie bardzo beda sie nadawac no chyba ze pod jakis rozpinany sweterek

no ja jednak mysle ze sie zdecyduje na sweterek bo mojemu faktycznie szczeka opadnie :D a ja to bardzo lubie :) i co wyslalas ten sms ??

jeszcze nie wyslalam ale wlasnie sprawdzam czy mi sie zmiesci i chyba wysle ;) hehehe no nie ma to jak wiedziec ze sie podobasz facetowi i to jego spojrzenie ;)

ja jak ja ale moje cycki to na pewno :D no ale coz a myslisz ze ci odpisze ??

no cos ty na pewno bedzie mu milo czemu masz robic z siebie idiotke pewnie sie ucieszy :)

Gość maly ujek
A mi nie bo Kocham Agnieszke

pewnie napisze :) ok ja spadam bo ranoi wstaje wczesnie bo jade do domu i musze zdarzyc na pociag bede dopiero w czwartek mam nadzieje ze do tej pory to on juz ci kilka smsow napisze :) bede trzymala za to kciuki

no ja mysle ze dzis to nie trzeba ci zyczyc snow o wlochu bo na pewno same z siebie przyjda :) paa

Hej! Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale dzięki czipsik. Powiedziałam mu o tym co czuje i on czuje to samo do mnie:) Teraz jestem z tym chłopakiem, którego kocham.

hej :D co tam nowego słychac w koncu minał cały tydzien ?? u mnie płynie szybko do przodu :)

a u mnie nic ciekawego sie nie wydarzylo w sumie jakos zlecialo tydzien jak tydzien poczynilam tylko troche zakupow zwiazanych z ciuchami heheh