Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliś26

Smutno mi dziś

Polecane posty

spodnie pasek kurtke jesienna i buty :D a i bylam u fryzjera i tak sie zastanawiam czy se nie trzasnac tipsów :D przed wyjazdem

heheheh no jesli ci sie podobaja to czemu nie ja nie mam tipsow bo mam wlasne dlugie paznokcie :) a kupilas ten sexowny sweterek?

no wlasnie nie bo sie aukcja skonczyla jak ja przyjechalam do domu :/ ale moze jeszcze bedzie wlasciwie mam jeszcze troche czasu no kurde ja mam bardzo bardzo krotkie pazury i juz mnie to wkurza bo ledwo odrosna i juz sie lamia

no to moze zrob sobie jesli masz ochote :) z jakims fajnym wzorkiem :) ja narazie musze konczyc :) moze jutro wiecej popiszemy milego wieczorku

a no nic dzis to juz stara bida ale na szczescie seriale wróciły :D i chociaz tym zapełniam czas jak zwykle sie wkurzyłam na mojego chłopa szkoda gadac :/ i na dodatek nera mnie boli jak nie powiem co :/ widzisz same pozytywy u mnie :) a co ciekawego sie u ciebie wydarzyło ??

a u mnie to nic ciekawego sie zazwyczaj nie dzieje nom mozna w koncu cos poogladac bo tak to same powtorki byly a co tam znow z facetem?

no wlasnie ogladam na wspolnej :) a z moim facetem to jest jak wiatr zawieje znow mnie wkurza bo ma focha a szkoda gadac :/ było dobrze do dzis a teraz znow sie bede wkurzac jak to chlop ma swoje odpaly ale jego mama mowi zebym sie nie przejmowala i olała jego fochy :D

no juz sie staram olewac on to ma ostatnio cos za czesto tego focha ale juz przywykłam :D my sie zawsze kłucimy jak jestesmy od siebie za daleko nie wiem moze to przez te kilometry a jak tam Włoski przystojniak ?? Odezwał sie ??

ano mozna sie godzic tylko trzeba miec jak :) ale jszcze troche i wszystko sobie na spokojnie wyjasnimy i na jakso czas bedzie ok :) no a jakie sobie te buty kupilas ?? i co tak szybko ze juz na zime :)

ano mozna sie godzic tylko trzeba miec jak :) ale jszcze troche i wszystko sobie na spokojnie wyjasnimy i na jakso czas bedzie ok :) no a jakie sobie te buty kupilas ?? i co tak szybko ze juz na zime :)

a kupilam czarne kozaczki na obcasie z tymi takimi dluzszymi waskimi czubkami a bo mnie to sie zadko jakie buty podobaja a ze spotkalam te i mi sie spodobaly to postanowilam kupic bo potem moze nie znajde i znow bede w jesiennych chodzic zima jak w zeszlym roku heheheh dobrze ze nie byla taka mrozna

aaaa to takie buty :D ja to nie mam z tym problemu ale musze sie rozjerzec za jakimis fajnymi kowbojkami bo takie ze szpicem to mam :) a zima byla calkiem spoko ja nie lubie jak jest zimno i kupa sniegu

no nic ja spadam bo rano wczesna pobudka bo mam jazde z rana :/ a nie chce mi sie ze hoho Trzymaj sie :) dobranoc

hej hej kurde oststnio mam jakos malo czasu zeby tu wpasc i pogadac niestety ucze sie do egzaminu :/ ale jutro juz bede :D musze sie w koncu zrelaksowac nie :) miłego wieczorku :) moj nie bedzi emily bo z ksiega :/

Gość Juliś26
Dziewczyny jesteście??? :( :(

Gość Juliś26
nie, nic się nie stało. tak dawno z Wami nie rozmawiałam,że smutno mi się zrobiło

no to zawsze mozesz porozmawiac my tu jestesmy co prawda oststnio troche zadko ale zawsze :) co tam ciekawego słychac ??