Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawa mrożona

Ex żona na weselu w rodzinie męża

Polecane posty

jedynym argumentem na unieważnienie takiego zwiazku gdzie są dzieci to to ze dzieci nie są jego

Gość drugie żony mają kompleksy
aha, żeby była jasność, ja nie mam nic do ślubów, do ślubów kościelnych, ani do śłubów z miłości, ani do ślubów w ogóle :-) Po prostu wim, że na styklu teorii z praktyką powstają czasem ogrooomne luki... pindulo - znam go z pracy, znam też jego żonę. Nie wiem, co jej tam udowodnił a co nie. Moje zdanie o nim jest takie, że dałabym sobie ręke uciąć, że ta cała 3 jest jego i że on ma nawet więcj dzieci tu i ódzie, o których była ślubna kościelna nie wie i nigdy wiedzieć nie będzie.... Ale to tylko na podstawie pracowych obserwacji, hihihi

Gość drugie żony mają kompleksy
sorry, ale dyskusja z wami jest jałowa i bez sensu miłego dnia

I z piątką dzieci mógł otrzymac unieważnienie. Mój ex przyszedł kiedyś do mnie i zaproponował ,że sie zlożymy i otrzymamy takie uniewaznienie. Ja sie nie zgodziłam, bo uważam, że trzeba ponosić konsekwencje swoich decyzji, nawet błędnych. Gdybym mogła w uczciwy sposób takie uniewaznienie uzyskać to ok, bardzo chętnie. Ale jeśli mamy sie zlożyć po tysiaku chyba (nie pamietam) i dzieki temu otrzymac jakis fałszywy paier, to po co mi to? Nie widzę sensu. Uczciwy rozwód cywilny mi w zupełności wystarczy