Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnyzakochany

pojechałem do niej po ponad 2 latach znajomości internetowej

Polecane posty

Ona zawsze mi mówiła, jak to się boi krzywdzić innych, jak się boi kogoś stracić, choćby zwykłego kolegę... Ona to słaba kobieta,naiwna kobieta....dlatego wiąże się z dużo starszymi facetami, bo chce się od nich uczyć doświadczenia życiowego.....pasożyt, który nie zważa na to czy to moralne czy też nie.....

naiwna? Mysle ze to silna kobieta, dobrze zdajaca sobie sprawe z tego co robi... ale kiedys bedzie musiala za to zaplacić.. no ale nie rozmawiajmy o niej.. Jak mineła Ci niedziela Fajniezakochany?

na pewno zdaje sobie sprawę ze swojej atrakcyjności, robi zresztą niesamowite wrażenie spokoju i wyczucia...ale ona taka nie jest, a może za mało ją znam. Ja całą niedzielę siedziałem, jadłem lody, oglądałem filmy, pisałem ze znajomymi :)

:D Niech ona sobie bedzie taka jak chce być. Przykro mi tylko, że 'nawinąleś ' się jej i Ciebie tez nie oszędziła. Mam nadzieje ze mimo wszystko nie uwazasz, że wszystkie kobiety takie są:D Spokojej nocy i dzieki za miły dialog :) Dobranoc

Witam, Wczoraj po długiej 3 tygodniowej przerwie dostałem od niej smsa. odpisałem tak\"wybacz, ale lepiej będzie, jak zapomnimy o sobie\" Temat mogę uznać za zamknięty (no chyba, że kiedyś znowu się odezwie) Pozdrawiam

Gość ewot
hej Fajniezakochany, a jak przedstawia sie sytuacja u Ciebie? Na innym topiku jest Brzydal...i tak mi sie wspomnialo o Tobie ( mimo ze wasze historie inne, chociaz? ) Co u Ciebie

Heh dawno tu nie zaglądałem... Petit przepraszam, wcześniej nie zostałem poinformowany, że ktoś napisał. Ja prawdę mówiąc już o niej zapomniałem...teraz, gdy chemia ulotniła się z mojego mózgu, widzę jasno i wyraźnie, że dobrze się stało jak się stało :)

Gość ewot
Fajniezakochany, ciesze się. Moze wkrótce poznasz jakaś fajną i wartościową Kobietę w realu. Zycze Ci tego z całego serca. Miło, że odpisałes :) Zyczę Powodzenia i pozdrawiam

Gość jeszcze przez chwilę
uupp

Gość mam dosycccccccccccc
a w kim podaj recepte:)

a milosc zazela sie jak sie "dtkneliscie" czy zaim to nastapilo??:) i ile km Was dzieli???

to szbko i sporo km oki ja dzis juz spac ie ale jutro chetnie poczytam o Twojej milosci:) dobranoc🖐️:)

Nie, nie znaliśmy się wcześniej....można powiedzieć, że kumpel pomógł nam siebie "przedstawić" - że tez mnie wypatrzyła w "tłumie" innych fotek :)