Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mów mi Julia

Ostatnio nie czuję się najlepiej ..Co jest grane?

Polecane posty

Ważę 49 kg przy 1.68 .Schudlam i to widac bo wazyłam 56 kg ale jak przeszłam na zdrowe odzywianie to zaczełam z wagi lecieć. Mam straszne bóle glowy i nogi i ręce marzną mi na kośc.Obecnie mam dwie pary skarpet plus cieple kapccie a nogi lody.Nie mam energi kompletnie już nawet praca jako fotomodelka mnie nie cieszy.Przez ten chory fotomodeling tak schudłam albo i niewiadomo od czego .Chce porzucić ten cały fotomodeling niebawem .Pokłóciłam się z chłopakiem bo ostatnio strasznie humorzasta sie zrobiłam.Przyjmuje witaminy ale nic to nie pomaga .Strasznie schudlam i ciągle mi zimno.Dużo jem ale głównie zdrowe potrawy.Apetyt mam. A tak na marginesie ile podczas seksu traci się kalorii?Bo ostatnio ten sport to nawet kilka razy dziennie uprawiam z moim chłopkiem i może od tego tez tak chudne przy tym ...

Gość biedak pewnie ma mase sincow
po takich zawodach z kosciotrupem :P.

Gość zielony sweterek
od chudości jest ci zimno.anoreksji nie masz bo apetyt ci dopisuje a od seksu fakt chudnie się :-) A to że ci zimno to moze niedokrwistość

Gość ze tak powiem
przyczyny: Powinnas przytyc klopoty z krazeniem ciaza anemia przemeczenie tarczyca

Gość zielony sweterek
Ja mam kolezankę co wazy 46 kg i ma 1.64 cm wzrostu i ma mnóstwo energii i zgrabna jest przy takiej małej wadze i na anorektyczke nie wyglada więc reguły nie ma.moja córka ma 17 lat i wazy 47 kg a je wiecej odemnie.może masz Julio szybka przemianę materii?

Anemia?Jakie są przyczyny ?Jem dużo owoców,warzyw i zażywam żelazo. Przy tarczycy się chudnie?A jakie badania zrobic by sprawdzić czy z tarczyca wszystko ok?

Gość kaaaskaaa
Witam. moze to byc przyczyną komorkowego niedozywienia, dlatego, ze jemy molo wartosciowe posilki, odchudzajac sie jemy mniej i tym samym dostarczamy jeszcze mniej wartosci odzywczych... co sprawia rowniez, ze samopoczucie jest coraz gorsze.... czyli sa to etapy niedozywienia komorkowego (1. etap. np zmeczenie, lamanie paznokci itd... przechodzi to w 2. etap np. nadwaga, niedowaga, bole glowy itd... to przechodzi w 3 etap jeszcze gorszy....... Naszczescie mamy suplementy... :D:D:D jesli interesuje Cie komorkowe dożywienie organizmu, zyskanie lepszego samopoczucia i uksztaltowanie swojej sylwetki skontaktuj się ze mną --> uroda_zdrowie1@wp.pl nastepnie możemy skontaktować się telefonicznie i umowic się na konsultację u nas w centrum ( warszawa) Pozdrawiam. czuj sie dobrze!! badz piekna!! ;)

Gość przyczyną anemii mogą być
PASOŻYTY! Oto lista symptomów ROBACZYCY u dorosłego: anemia, astma, nie trzymanie moczu, wzdęcia, chroniczne zmęczenie, Choroba Crohna-Leśniewskiego, depresja, problemy z trawieniem, przepełnienie brzucha, zgrzytanie zębami, bóle głowy, głodny cały czas, zakłócenia immunologiczne, zwol-nione myślenie, podrażnione jelita, obstrukcje, swędzenie skory, anusa etc, bóle mięśniowe, stawowe, ból w dolnej części pleców, nerwowość, niespokojny sen, bezdech, bóle dziąseł, utrata apetytu, uczucie zatrucia, wymioty. "..Zaobserwowałam związek między anemią złośliwą a inwazją Ascaris (glistą).Źródłem Ascaris jest zazwyczaj zwierzę, również posiadane w przeszłości. Jeśli nasz organizm został zainfekowany, robaki nie opuszczą go samoczynnie. Zakażenie może sięgać nawet okresu dzieciństwa. Ponowne odzyskanie witaminy B12 stanowi wielką ulgę dla szpiku kostnego, którego zadaniem jest produkcja czerwonych ciałek krwi. Co ma z tym wspólnego Ascaris? Wspomniana witamina ma piękny różowy kolor, a niektóre robaki są aż różowe od jej wchłaniania! Niedobory likwiduje się klinicznie podawaniem zastrzyków z tej witaminy. Lepszym rozwiązaniem jest jednak usuwanie Ascaris zappingiem (dwa razy w tygodniu) i stosowanie tabletek B12 do ssania..."