Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz 725

Jak przed nią to ukryć ?

Polecane posty

Gość Łukasz 725

Mam dziewczyne, którą kocham. Ona o tym wie. Jestesmy razem od roku. Dziewczyna jest atrakcyjna, podoba się nie tylko mi ;) Gdyby tego było mało jest również boska w łóżku :) Ma również przyjaciółke, poznały się w podstawówce i od tej pory często się spotykają. Dziewczyna ta bardzo pociąga mnie fizycznie. Na dodatek działa to też i w drugą strone. Mamy już za sobą pieszczoty oralne. Chcę więcej. Problem tkwi w tym, że z tą dziewczyną nie chcę się wiązać, bo kocham swoją Age, jednak nie potrafię sobie jej fizycznie odmówić. Wiem, że nie zrezygnuje ze spotkań z tą drugą, ale nie chcę też, żeby Aga się o tym dowiedziała. Sam nie wiem, co mam robić.

Gość kobieta co to statystyki
nie kochasz swojej Agi idioto...jak sie kocha to sie nie zdradza, inni wtedy brzydza, jescze nie wisz co to milosc...

Gość Łukasz 725
Nie chcę krytyki, tylko skutecznych rozwiązań.

Wspolczuje jej takiej \'przyjaciolki\' to zadna przyjaciolka tylko świnia. I wspolczuje jej takiego faceta. I tak to wszystko się wyda:O

Gość nataleczk24
nie wiesz co robić? walnij się w łeb kretynie..... twoja dziewczyna ma strasznego pecha ze trafiła na takiego typa jak ty...

Gość dokladnie
jak sie kocha to nikt inny nie interesuje...tylko ukochana osoba sie liczy !! jestes zalosny !!!

Gość oliwa zawsze na wierzch
wyplywa moj drogi !!! ze tez kobiety na takich kretyznow musza zawsze trafic !!!

Gość anitkakaka
skuteczne rozwiazanie jest takie, ze zostaw ta biedna Age jesli ja kochasz a bzykaj sie pozniej z kim chcesz i kto Cie pociaga.

Gość Łukasz 725
Dlaczego mnie tak krytykujecie ? jakim prawem ? Nie wiem, czy nie znacie rzeczywistości, czy jaki z wami problem ?! Moi kumple też mają dziewczyny, które kochają i sypiają na boku z kilkoma dziewczynami. Zaznaczam SYPIAJĄ, bo ja jeszcze z tamtą nie spałem ! I jest tylko jedna, nie kilka.

Jak to co zrobić? Skoro nie możesz sobie odmówić, to nie odmawiaj. Aga oberwie z dwóch stron - straci przyjaciółkę i faceta. Przeżyje to strasznie, ale kiedyś się przecież otrząśnie i będzie bardziej uważała, z kim się wiąże. Pozna mężczyznę, który będzie ją kochał naprawdę i kobietę, która za jej plecami nie będzie romansowała z jej mężczyzną. :)

Gość debilizm
To badz jak koledzy ! Ty jakis pierdolniety jestes ;| Chcialbys zeby ona sie zabawiala z innymi kolesiami jak ciebie przy niej nie ma ! :|

Gość Łukasz 725
Naprawdę ją kocham i chcę z nią być. Stworzyć rodzinę, mieć dzieci. Ta przyjaciółka sama się do mnie dobrała. Gdyby tego nie zrobiła odpuściłbym ją sobie ! To, że mamy na siebie ochotę to co ja mam na to poradzić ? I nie jest świnią, ale wspaniałą dziewczyną i dobrą przyjaciółką. Zawsze pomaga mojej dziewczynie, gdy tego potrzebuje.

to znaczy ze zyjesz wsrod samych smieci, obracasz sie wsrod smieci, zal mi ci dupku, a najbardziej zal mi twojej dziewczyny, mam nadzieje ze da ci kopa w dupe bo w pelni na niego zaslugujesz

Gość to z toba jest problem

Gość Margolajka
Mamy pełne prawo, by cię krytykować - sam wystawiasz się na oceny zakładając topik na publicznym forum. Kompletnie nie rozumiesz słowa kochać. A jeśli wydaje ci się, że rozumiesz, to wyznaj swojej dziewczynie prawdę - może zaakceptuje taką wersję "miłości" Co do ukrywania, to i tak wcześniej - póżniej się wyda. Nie ma szans

z nami nie ma zadnego problemu tylko z toba!!!! boze biedna ta twoja aga!!! no i wspanialych masz kumpli kurcze takie autorytety ze pozal sie bozE!!!!

Gość Biedna ta twoja dziewczyna
ogromnie jej wspolczuje !! po tym co żes zrobil nie zaslugujesz na nia nawet w 1 % !!!!!

Gość wow zajebista
prowokacja taka akurat na forum dla kobiet:) wiadomao kazda z nas sie obawia przyjaciolki szui i faceta zlamasa ;)

Gość nataleczk24
ile masz lat chłopcze? bo wypowiadasz sie jak 14-latek..... co byś zrobił gdyby twoj "przyjaciel" sypial z twoją dziewczyną? uważałbyś ze jest wspaniałym przyjacielem? albo jestes jeszcze mocno niedojrzały albo jakis uszkodzony ( moze podduszony przy porodzie)

Gość rzep
Jeśli myślisz poważnie o swojej dziewczynie, to... zawiąż sobie na supełek! Do końca życia sobie zawiąż. To jest poważna rada. :)

Gość GDYBYS byl moim samcem
nei wyszedl bys z tego calo !!!!! oj zapamietal bys mnie na bardzo dlugo... fiuta bym ci odciela frajerze

Gość anitkakaka
fakt jest taki ze wiesz, ze to Twoja dziewczyne by zranilo gdyby sie o tym dowiedziala, wiec dlaczego nie potrafisz zrezygnowac z seksu (oralny nie oralny wszystko jedno) z milosci do niej. przeciez milosc to chec dawania dobra dla tej drugiej osoby a nie oszukiwania i ponizania. pomysl ze ja ponizyles przed ta "przyjaciolka"

Ale pomoc :O:O:O Szczerze to ja widze to tak: Spotkaja sie na jakies poloty, wystarczy, ze Twoja dziewczyna zacznie opowiadać jaktam wam cudownie, co robiliscie..i tamta nie wytrzyma tego na dluzsza mete. Kobiety to zazdrosnice, nie bedzie mogla zniesc tych opowiesci i tez się \'pochwali\' wszystko się wyda i amen. Zreszta wiekszosc kobiet podchodzi do kazdego seksu emocjonalnie co za tym idzie tej \'przyjaciolce\' od siedmiu bolesci zapewne zalezy na czyms wiecej, nawet jesli sie do tego nie przyzna.

Gość Łukasz 725
Jesteście okropne ! Jak wasi faceci z wami wytrzymują ? Nie chciałbym, zeby ona zabawiała się z innymi kolesiami, ale ona jest wrażliwą i uczuciową kobietą. Wiem, ze kocha i z innym nie pójdzie. Jednak ja jestem nie jestem nią :o

przepraszam bardzo ale takiej osoby nie mozna nazwac PRZYJACIOLKA!!!!

Gość aha mowisz zlociutki
"z nią jeszcze nie spalem " !! ale z pewnosica zamierzasz...bo napewno na oralu nie poprzestaniesz... Idź precz od swojego "kochanie" !!!

Gość anitkakaka
Mysle ze Twoja Aga kocha iluzje ktora jej stworzyles, a prawdziwego Ciebie juz by nie kochala. moze nie mam racji?

Gość kobieta co to statystyki
to swietnych masz kumpli i chcesz im dorownac, a co pomysli Aga jak sie dowie, znienawidzi Cie...kochasz siebie, a nie ta dziewczyne. Jedna dziura to za malo..