Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gagatka85

i jak Wam się podoba Ja wam pokaże??

Polecane posty

a buszuje sobie po kafe :) mało ćwiczę, dlatego na nasz topik nie zagladam, nie ma czym sie chwalic :) A co u Ciebie??

wlasnie mi sie nudzi.... a na spacer za zimno... przyznam sie, ze tez malo cwicze...a prawie nwet wcale :P ogladalam dawno temu \" ja wam pokaze\" i juz nie pamietam czy mi sie podobal, czy nie ;) ale chyba do takiego przecietnego go zaliczylam :P

Gość fuckyoman
szczerze? Nie podobał mi się :o Beznadziejna obsada, a poza tym - nuda, nuda i jeszcze raz nuda :o Szkoda czasu na coś takiego. W ogóle z polskich seriali to lubiłam tylko Magdę M. Tylko miłość może będzie fajne. Mam nadzieję :o

nuuuuuuda :O Jungowska mi wcale do tej roli nie pasuje. Poza tym jakies to takie rozlazle (ale w koncu musza historie rozciagnac bo to serial..) i kompletnie bez polotu. Ksiazka sie iskrzyla humorem, a to? Nijakie.

jestem rozczarowana! Jungowska jest za mloda na te role i wogole sie to ciagnie jak flaki z olejem ....nie powinno sie tego porownywac z oryginalem bo to jakby dwa inne filmy......

Gość emilly21
beznadzieja. wszyscy jacyś tacy niedorobieni. jungowska wygladała fatalnie, a ta jej córka. z wyglądu z 18 lat a mówiła i zachowywała się jakby miała 13. że nie wsponę o tym facecie owlosionym jak orangutan:/