Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misienka

matura 2008

Polecane posty

A macie mundurki w szkole?? U mnie na szczęście nie ma,ale za to wprowadzili teraz zachowanie na punkty... (ehhh tak jak w gimnazjum było-dziecinada według mnie) :/

u mnie na szcescie nie ma mundurkow, a zachowanie na punkty... bez komentarza. dla mnie to jest chore:/ zenada po prostu, a juz 3 rok sei z tym mecze. a poza tym uwazam, ze jest niesprawiedliwe.

Gość B...K
na szczescie nie amm mundurkow fiuuuuuuu jej niech juz bedzie po maturze ja sie boje ustnych

Aj weź punkty to w gimnazjum można było zbierać, za gazetki i za inne pierdoły. A w liceum?? No bez przesady, przecież to już dorośli ludzie, a nie dzieciaki które to coś namalują to przyniosą za 5 dodatkowych punktów..

Gość B...K
noo polski ustny roz kiepsko i niemieckiego się tez roz troche obawiam ale bedzie gut ;-) musi.

dzisiaj sie dowiedzialam, że za brak identyfikatora -30 i to mozna dostac kilkadziesiat razy dziennie haha zenada! w ogole jestem tak anty nastawiona, ze szok. a i jeszcze... ja nie wierze,ze to juz matura...

A ja właśnie polskiego ustnego się nie boję. Prezentację przygotuję, nauczę się i już.

Nawet mi nie mówicie. Nam dzisiaj oswiadczono ze mamy chodzic w brazach , granatach, szarościach. Przecież to tragedia , ludzie:| Ja mam same kolorowe rzeczy w szafie i nie mam zamiaru kupowac masy ciuchów tylko dlatego ze oni chcą:| Tym bardziej ze mówią nam to dopiero teraz...

ja jeszcze nie wiem jak te punkty będą wyglądały, jutro mam godzine wychowawczą to się wszystkiego dowiem.Ale dzisiaj coś na apelu mowili,że będzie \"odpowiedni\" strój oceniany.... ŻENADA po prostu!

Gość Teżcoś
Maturę mam za sobą, zaczynam studia. Nie było tak źle. ;)

Gość B...K
a zaraz po maturze jadę na wyspy brytyjskie pracować za bufetem lub jako babcia klozetowa:) jakoś to będzie

Ja sie jutro wybieram w moim nowym różowym t-shircie z pieskiem z podbitym okiem:P A niech sie ktoś przyczepi , to powiem zeby mi wlepiili kare statutową:D I przy okazji zapytam ich wsyztskich co takiego extrawaganckiego jets w tej bluzce, bo może ten piesek z podbitym okiem ?:P Przeciez on jest taki słodki..:D Ja rozumiem jak ktoś chodzi zbrzuchem gołym, ale kolory to juz przesada...

Do Teżcoś Każdy kogo znam mówi teraz że chciałby zdawać maturę po raz kolejny, zamiast zaliczać sesje co pół roku :P Ale przed maturą te same osoby mówiły że chciałyby mieć ją już za sobą. My- maturzyści obecni, za rok pewnie też będziemy tak mówić.

Gość B...K
spadaj podszywaczu

To ciekawe jak u mnie będzie miał wyglądać ten \"odpowiedni ubiór\" o looool, pewnie też coś doje... bią :P

ja sie ustnego polaka tez nie boje:] napisze [ jakos] naucze sie na pameic i zdam:P angelica, ale porazka. niech dadza kase to kupimy sobie nowe ubrania;)

Gość Teżcoś
Wiadomo, zawsze największy strach przed tym, czego nie znamy. A "po" lecą hasła "matura to bzdura", za które te same osoby by zlinczowały przed maturą. :P

Gość B...K
na szczescie u mnie tego nie ma ....masakra gdyby tak było

Gość Teżcoś
U mnie to wyglądało tak, że osoby, które nauczyły się na pamięć prezentacji miały mało punktów. Owszem ,zdane było, ale to dyshonor dla humanistów dostać niewiele z prezentacji.

hmmm... u mnie tez na apelu mowili, ze bedzie stroj oceniany:P dziubalik z jakiego woj. jestes?:) :)ja lubelskie;)

Jeśli chodzi o maturę:P to już sobie przypominam topiki pt. Matura 2007.:P Co roku ludzie się stresują i co roku w ten sam sposób starsze roczniki mówią młodszym: NIE MA CZEGO SIĘ BAĆ:P Ja zdawałam tera w maju. Uczyłam się duużo z niemca a mało co z innych przedmiotów. Wynik z niemca-rewelka, reszta zdana na ok 60 proc z rozszerzenia:] takze don\'t worry

No właśnie neich m idadzą kasę to kupię sobię całą szafę przygnębiających czarnych i szarych ciuchów . I w kwietniu je wyrzucę na śmietnik . A jak nie są chętni do sypnięcia mamony to niech mi nie mówią co mam ubierać:D Tym bardziej ze jestem pełnoletnia i chyba mogę decydowwać o sobie, także w kwestii stroju...

Ok dziewczynki :D Trochę wygarnęłam to, co myślę :D A teraz lecę spać bo jutro pobudka o 6 To dobranoc [usta} [kwiat[ papa :D

Gość B...K
a w maju to bedziemy na psychotropach ;-p

Gość basiaczka
ja tez zdaje maturę za 8 miesięcy, boję się okropnie i nie wiem co chcę robić w przyszłości, nawet do końca nie wiem co chcę zdawać:(

Gość B...K
Angelica220 pa ;-D spij dobrze kurde ja też musze wstac o 6 ;-(

no chyba psychotropy to dobry pomysl:P i ja ide, chociaz wstaje pewnie okolo 7 3majcie sie:D