Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misienka

matura 2008

Polecane posty

ja za wos się wzięłam dwa tygodnie przed maturą z niego:classic_cool: zdałam nie zachwycająco bo na 66 proc, ale rozszerzoną :classic_cool: także wiecie🖐️:D;) z historii R trzeba zakuwać długo, żmudnie i rzetelnie. to fakt i tu nie ma się co czarować. polski - podobnie jak wos:classic_cool:

nie bylo mnie tutaj juz dluuuuuuuuuugo... ale czasu choelrnie malo;/ nie wiem jak sie wyrobie;/ jak ja mam sie uczyc do matury skoro albo jakis spr albp kartkowka i tzreba sie uczyc nie wiem jak to wytrzymam. szkola to jedna wielka porazka!!!!!

ol shit... matura.... Witaj zdesperowany roczniku 89 ! Pozwolcie, ze sie do Was przylacze. Zdaje historie (roz), Wos (roz), Angielski (roz)...i polski (nie wiem jeszcze czy roz czy podst). Wybieram sie na prawo. I wiecie co ? Nic mi sie nie chce ! OoooOoo! :D

Hej :) Bardzo długo tu nie zaglądałam. Jak nastroje? :) W międzyczasie trochę sie u mnie zmieniło, postanowiłam ze biologię zdam na podstawie, polski tak samo , niemiecki rozszerzony. Zrezygnowalam tez z angielskiego jako przedmiotu dodatkowego. Nie potrzebne mi to. No i jestem juz przekonana, że chcę iść na germanistykę:)

a co najgorsze czeka mnie sama pamieciowa :P I tym mocniej nic mi sie nie chce. Maturzysci, moze zalozymy tu jakas powszechna mobilizacje, cos a\'la kolko wsparcia :P I np. umawiamy sie na kolejna date i zaczynamy sie uczyc krok po kroczku i chwalimy sie tu, co kazdy zrobil :D Aj...fajnie, ze wiesz , co chcesz robic :p ja ciagle sie waham i nie jestem pewna na 100 % czy polski bede zdawac na podstawie czy na rozszerzeniu, mimo ze jestem z klasy humanistycznej i teraz mam 9 lekcji polskiego w tygodniu (az mi sie niedobrze robi blleee :P).