Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość
Ja tam bym dała się \"pozarządzać\" :D

Gość
;) Lubisz jak kobieta Tobą zarządza? :P

Gość zgadzamsiezgadzam
a propos: 14:37 Dyrekcja To prawda. Dlatego na razie nie szukam. Boję się samotności, ale nie mam potrzeby kochania kogoś.

Gość
zgadzamsiezgadzam To miło, że się ze mną zgadzasz :) Rincewinde To dobrze bo ja nie lubię zarządzać facetami :P A teraz to ja już będę lecieć PA ;)

Rincewinde :):D No nie wiem, nie znam tego tepsy, cholera wie, jak on się zachuje sam na sam z kobietą :P To już lepiej z Wami dwoma, bezpieczniej i weselej

TMK- Lepiej z dwoma? ostrożnie z deklarowaniem takich upodobań, bo jeszcze topik na erotyczny przeniosą ;)

tepsa - to dobrze, że za głowę. Bo z wpisów na erotycznym wynika, że niektórzy to pewnie się łapią za inne części ciała :o

o maj god! był przed chwilką taki penent u mnie, że aż strach. Apodyktyczny, ostry, surowy, niby-miły, ale duszący psychicznie, taki \"baczność!\' i rób wszystko co ja chcę bo ja zawsze mam rację brrrr Gdybym ja spotała na swojej drodze takiego mężczyznę to z moją wrażliwością mogłoby mnie takie coś zniszczyć. Może ja jednak wolę być sama ?

Gość taki jeden kolega
A co to znaczy "szuka" ?

TMK - No właśnie, wolisz być sama? A może jednak lepiej zaryzykować, bo inaczej nic się nie zmieni - ani na gorsze ani na lepsze.

Gość taki jeden kolega
TKM ---> Od niewłaściwego lepszy żaden, ale nie ma to jak właściwy.

rincewinde - nie wiem, co gorsze, lapac sie za glowe, czy za czesci niesforne :D btw cos Dyrekcje wcielo :P

\"szuka\" = szuka oczami, umysłem, sercem. uważnie się przygląda mężczyznom w swoim zyciu, czy którys to jest TEN :) co mnie poruszy na tyle, żebym się chciała zatrzymać, zainteresowac, może zakochać. Tak, koledzy, lepsza wolnośc, nawet jeśli troszkę w niej samotnie, niż apodyktyczny męzczyzna, który nie pozwala kobiecie BYĆ SOBĄ.