Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia83

Planujemy dzidzię na czerwiec/lipiec 2008

Polecane posty

Idę zaraz do domu, wczoraj siedziałam po godzinach to dzisiaj szlaban :) Jadę do mamy dzisiaj na chwilkę :) Nie mam czasu dzisiaj na wielki obiady, więc dzisiaj pizza z piekarnika... domowa :) TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO DZIEWCZYNY, WPADNĘ WAS ODWIEDZIĆ WIECZOREM👄papa

Gość Aśka 81
Cześć :-)))) Nie wieżę w swoje szczęście, test pokazał że jestem w ciąży. Najpierw pokazała sie kreska kontrolna i myślałam że to koniec ale nie minęło 15 sekund a zaczęła pojawiać sie blada różowa kreska aż zrobiła się w końcu wyraźna. Okresu nie mam dziś trzeci dzień. W pracy dzisiaj myślałam że zwymiotuję ale naszczęście powstrzymałam się. Martwi mnie tylko ból brzucha, takie dziwne skurcze. Boli mnie dziś gardło i jak zwykle głowa ale mam nadzieję że nie wpłynęło to na wynik testu. Kupiłam dziś małe skarpeteczki i włożę do nich test aby dać mężowi prezent. Jestem bardzo szczęśliwa i powiem wam że bardzo sie modliłam aby nie dostać tego okresu i moje prośby zostały wysłuchane. Życzę wam z całego serca aby wam się udało i też się za wami wstawiłam. Może pomoże. Jakby co piszcie a ja wam powiem jak sie czuję i że dziwnie przeczuwałam że jestem w ciąży. Buziaki :-))))

Gość Aśka 81
Ja również sie cieszę zwłaszcza że było to nasza pierwsza próba. Martwi mnie czy ewentualne przeziębienie mogło wpłynąć na wynik testu. Boli mnie gardło. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

AŚKA--->🌼🌼GRATUJACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BARDZO SIĘ CIESZĘ RAZEM Z TOBĄ... JESTEŚ PIERWSZĄ NA NASZYM TOPIKU W CIĄZY :D:D

A ból brzucha to normalne!!! Także się nie przejmuj!!!! Super.... Ja już miałam tyle prób żę nie masz pojecia.... Teraz zaczynam kolejny cylk starań... Staramy się już z mężem od prawie roku..

Teraz tylko Aśka do lekarza.... żeby zobaczyć małą kropeczkę :) Pamiętam jak rok temu moja siostra była w ciązy, tylko ona zaszła w lipcu.... :D A teraz mała mrówa ma pół roku :D Jak ten czas leci:)

Gość Aśka 81
Mam nadzieję że nie ostatnia mówię wam zaraz sie posypią nastepne ciąże. Tobie też sie uda tylko nie trać nadziei. Powiedz czy nie jest za wcześnie abym sie cieszyła? Czy testy zawodzą . Robiłam ok 10 dni od planowanego zapłodnienia test i wyszedł mi negatywny a dziś niespodzianka.

NICK.....................WIEK........MIASTO.............CYKL .STARAŃ............ Kamcia....................23...........Jastrzębie....... .......0......................... Mikulina...................27............Gliwice........ ........10......................... okokokokokokoko......22............Kraków............... ..0............ Mirabelka................25............ok.Wrocławia..... .....1............ PRZYSZŁE MAMUSIE

Gość Aśka 81
A miałam nie robić tak wcześnie testu ale ide jutro do dentysty i chciałam wiedzieć aby mu ewentualnie powiedzieć. Nadal czuje sie jakbym miała dostać okres ale jest mi nie dobrze i jestem strasznie głodna. Boje sie tego przeziębienia.

Ufff znalazłam tabelę...potem można uzupełnić...:) Wiesz nie wszystkie testy wykrywają ciążę tak prędko, z tego co wiem najperniej jest robić w dniu spodziewanej @...

Gość Aśka 81
Pójdę po niedzieli do lekarza, a do dentysty pójdę najwyżej tylko na kontrolę, bo niestety jak na złość 2 tygodnie temu wypadła mi ploma.

Gość Aśka 81
Musze iść coś zjeść bo nie wytrzymam. Tak w ogóle to ja nigdy nie jem kolacji. Dziwne ciekawe czy juz się zaczyna.

Gość Aśka 81
Powiem i mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Jakiś czas temu leczyłam się bo miałam problem z jednym jajnikiem i podejrzenie endometriozy i lekarz powiedział że ciężko mi będzie zajść w ciąże ale mam próbować. Super idę jeść. Jak chcesz pogadać zaraz wracam

Gość Aśka 81
Oki. Jak możesz podaj numer

Asiu gratulacje wielkie:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ja juz doczekać się nie mogę...Tydzien temu pigułki odstawiłam, biorę folik.A jak widze kobiety w ciąży to aż mam ciarki.Zapatruje sie i podziwim.Do każdego wózka zaglądam, i w pracy to ciągle widze same ciążówki:)))))))))))))padnę ze szczęścia jak będę!!!! Chłopiec będzie miał na imie Jaś, po tacie mojego lubego a na imię oczywiśćie Tośka , może Julka ....też ładnie. A tak na marginesie to mam urlop od wtorku zaległy za lipiec.Padnięta juz jestem , dość mam tej pracy.Chcę juz mieć brzuszek i siedzieć sobie na zwolnieniu, radowac sie tymi pięknymi chwilami.Ale jeszcze 6 miesięcy musze czekać:((((((((BUUUUUUUUUUUU

witajcie dziewczyny...długo mnie nie było no iprosze już jest jedna z nas szczęśliwą posiadaczka fasolki..Asiu GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jAK CUDOWNIE...NIE MOGĘ UWIERZYĆ.... ja mam juz w koncu autko naprawione jutro z rana obiecuje pokazać się na forum z Wami:-) a teraz zmykam dooglądać film z mi braciszkiem :-) spokojnej nocki życze

Gość Aśka 81
Dzięki dziewczyny.Nie napisałam rano bo w pracy nie mogę siedzieć w internecie a po pracy miałam gościa. Ja wypróbowałam metode mojej koleżanki, której udało się zajść za pierwszym razem tj. kilka dni codziennie przed owulacją i z trzy dni po oczywiście również codziennie (raz dziennie:-))) za często tez nie można bo słaby materiał może być. W poniedziałek lub wtorek idę potwierdzić u lekarza choć nie wiem czy coś już będzie widać, ale da mi pewnie skierowanie na test z krwi. Oby wyszły. Pozdrawiam was serdecznie i życzę powodzenia. Mój szaleje ze szczęścia :-)))))

Witajcie dziewczyny Asia z całego serca Ci gratuluję (i mężowi też oczywiście). Miło że już którejś z nas się udało. Dajesz nam nadzieję, że będzie dobrze, że i nam się szybko uda. Ja trochę podłamana jestem, meble do kuchni (te zaprojetkowane) wyszły super, ale cholernie drogie i główkuje co teraz zrobić. Kurde i ciągle te pieniądze....

HEJ Mirabelciu, ja mam robioną kuchniętak, że facet wykinuje projekt pokazuje co tam jest... i mówi cenę za kuchnię, Jeśli za dużo to możemy okroić projekt za taką kwotę jaka nam pasuje.I w miejsce tych np. szafek których jest za duzo proponuje coś innego np. tańszego a też praktycznego.

no też będę musiała coś pokombinować, zajmę się tym w następnym tygodniu bo już nie mam głowy. Całą noc prawie nie spałam, bo o tym myślałam, nie wiem kiedy ja wyjde z tego dołka finansowego, chyba nigdy.

dzisiaj jestem strasznie zmęczona, dopiero przyszłam a już odliczam czas do końca pracy, na nic nie mam siły.