Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia83

Planujemy dzidzię na czerwiec/lipiec 2008

Polecane posty

Ja też mam dużo włosów, ale nie robie z nimi nic. Mam tak ścięte teraz, że same w miarę wyglądają. Jeszczew mi fryzjerka wycięła jakieś takiiie coś co wygląda jak odwrócone V. To pod spodem, żeby się układały. Ale jak mnie drażni ten jeżyk pod spodem P:) Coś czuję, że idzie okres, mam taki spadek samooceny, że szok. :) Kurna tu za dużo tu za mało i te sprawy.

tak mi się u Was spodobało że siedzę od rana przed kompem (czytałam jeszcze poprzednie posty) zamiast zająć sie domowymi obowiązkami :-) spadam gotować obiadek ale i tak pewnie będę co chwilę zaglądać :-)

jeśli chodzi o włosy- to moje są koszmarne bo mam takie falowane - ani proste ani kręcone- poprostu do d.. Ostatnio je prostuję ale niszczą się przez to strasznie więc niedługo będę miała siano na głowie a do tego są bardzo gęste i takie codzienne prostowanie jest bardzo uciążliwe a i tak po chwile żyją własnym życiem i na nowo same się wykręcają :-( :-( czy któras z Was słyszała coś o trwałej prostującej włosy?? bo zastanawiam się czy efekt będzie widoczny bo to chyba dla mnie ostatni ratunek

Elmirko---> hmmm nie wiem jak wygląda sprawa z trwałą prostującą...ale może ukadaj sobie od czasu do czasu na duzych wałkach włosy? Ja tak robię codziennie...stwierdziłam, że nie będę prpstowac bo nie dość że suszę codziennie to jeszcze ptostowanie - wypadłyby mi te kłaki :) A dzięki dużym wałkom mam fajnie ułożone włosy po 10 min.

Ja włosy na duże wałki układam juz o 5 lat :D Bo teraz sobie policzyłam kiedy miałam pierwsze duże wałki... Dostałam od cioci :)

w sumie to może dobry pomysł - bo od wałków włoski tak się nie zniszczą a do tego kręcone włosy też mi się podobają ale ty je zakładasz rano po wstaniu?? czy wieczorem?

oj,ja bym drugi raz na środek lata terminu nie planowała.rodzilam córcie w polowie lipca,ale od poczatku miesiaca było stale ok.35 stopni na dworze.nogi jak sloń spuchniete i zero powietrza.no chyba,że nie bedzie upalow...

Mikulina ja teź układam włosy na grube wałki \"rzepowe\" od kilku lat, codziennie... rano jak umyje włosy i wtedy są fajne puszyste i proste

Tak, układam na te rzepowe :) Codziennie rano myje włosy, suszę, wcieram trochę gumy do układania i nawijam....jem śniadanko...po 10 min sciągam i gotowe :D

Witam Was wszystkie! Jestem nowa na tym forum, ale dużo mnie z wami łączy. Też z mężem staramy się o dzidziusia. Fakt, dopiero co zaczeliśmy:-) Ale mam pewne obawy, chciałabnbym prosić o radę. Okres zawsze mam nieregularnie, co 30-35 dni, a czasem to nawet i dłuzej. Ale cóź w mojej rodzinie to chyba genetyczne:-)Ostatni okres miałam 24 sierpnia i sama nie wiem co mam o tym sądzić, robiłam test w weekend, ale wyszedł negatywnie. Zaczynam się zastanawiać, czy te testy są wiarygodne, ddyż wyczytałam, ze jeśli poziom hcg jest niski w pierwszych dniach, czy tygodniach ciąży to test tego nie wykryje. Starania zaczeliśmy ok 3 tygodni temu, sądzicie, że jest taka możliwość, aby test się pomylił?

Witamy nową koleżankę- ja też tu jestem od dziś :-) moja kuzynka miała bardzo nieregularny okre- nawet co 40 kilka dni a w ciąże udało jej się zajść bez problemu, urodziła synka a po ciąży okres jak w zegarku- co 28 dni :-) ale jeżeli od sierpnia nie masz okres to najlepiej idź do lekarza- zamiast niepotrzebnie się zadręczać

Myślę że jeśli test wykazał wynik negatywny to się raczej nie pomylił, jeśli zależy ci na tym by zajść w ciąże, najszybciej idź do lekarza i dowiesz się co ci dolega.

dziewczyny a czy zauważyłyście że jeśli zajdziemy w ciążę w listopadzie to już nie zdążymy urodzić w lipcu.

no tak- ale sierpień to też fajny miesiąc - a poza tym to ja się urodziłam w sierpniu więc nie mogę być obiektywna :-) :-)

Dzieki za rady, zapisałam się do ginekologa na piątek. Mam nadzieję, że wszystko dobrze będzie, bo już normalnie nie moge o niczym innym myśleć. Ja już będzie po wszystkim to odezwe się. buziaczki dla was:-*) i trzymajcie kciuki....

Oki będziemy mocno trzymać kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze zrobiłaś że się zapisałaś do lekarza bo będziesz spokojniejsza

oj dziewczyny jak ja już chętnie bym do domci poszła, a jeszcze dzisiaj na solarium, bo w sobotę wesele i chcę ładnie wyglądać. Sukienke będę miała czerwoną :). Oby tylko było takie ładne słoneczko jak teraz. Na tym weselu właśnie panna młoda jest w ciąży - może się od niej \"zarażę\" hihihih