Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

Gość mówcie co chcecie
:) Od trzech? Rany...

Po pierwsze, to Gołota jest zawodowym bokserem... po drigie, to jesli interesowalbys sie boksem naprawde, wiedzialbys jak wielu z nich dostawalo niezłe bęcki podczas wlasnie jakichs ulicznych walk, podczas ktorych mysleli, ze z uwagi na fakt iz sa zawodowcami, to nie ma dla nich przeciwnika... tam zasady są inne... byłes kiedys na jakiejs prawdziwej ustawce Tomku? nie byłeś... poza tym to wlasnie widac, jak strasznym tchorzem jestes.... nawet na necie juz załaniasz sie Gołotą... nawet tutaj nie masz odwagi napisac sam we wlasnym imieniu jak facet...

idź synku śnić o zwycięstwach swych wyimaginowanych herosow :P tylko oblicz daty - czy są dobre na sen :P

O to co napisałem z myślą o pewnej dziewczynie Twój niezwykły urok Naprawdę mnie podnieca Twoja uroda odurza mnie Przyprawiasz mnie o dreszcze Jakich jeszcze nigdy nie miałem Podoba mi się twój chód Twoja mowa i twe ubranie Odczuwam dreszcze Wszędzie wokoło Jesteś po prostu przecudowna

Relentless... Nic nie wiesz o walce, a sadzisz sie tutaj ze swoim idolem... Twojego Golote poskladalby w 30 sekund kazdy ze lepszych kozakow dowolnej grupy bojowej hooliganow Cracovii, Arki, Jagielonii, czy tez naszej kochanej Legii i kazdej z lepszych firm pilkarskich w Polsce... a to sa zwyczajni ludzie - spotykasz ich na ulicy nie wiedzac nawet tego... prawdziwa walka to nie jakis tam boks, gdzie o tytulach decyduje czesto system ustawienia walk... prawdziwa walka to MMA, vale tudo...

i koncząc temat.. jestes teoretykiem we wszystkim - nie walczyles nigdy a wymądrzasz sie nie miales ani jednej kobiety, a negujesz to co ja pisze... i co najgorsze - sluchasz rad kobiet, na temat - jak z nimi postępowac...

komiczne ; wybacz ale co do ostatniego zdania to sie nie zgodze - kto ma wiedziec duzo o kobietach jak nie one same- bo wy wybacz gowno o nas wiecie i tyle tematu

Gość iguacu sepleniocu
Prawdziwa walka to mordobicie na noże, butelki, siekiery i sztachety. Wygra kazdy kto przeżyje. Takie gale walk odbywają się u nas co sobotę pod remizą.

oczywiscie, że nie mozna słuchac Waszych rad.... to jest wlasnie problem calego pokolenia mężczyzn wychowanego na naukach babć, cioć, mamuś i straszych siostr - ładujących w glowe facetom banaly, że kobiete nalezy traktowac jak księżniczke, że nalezy byc dla niej czułym, milym, spelniac ich zachcianki i nosić na rękach... i co? i tak postępujący faceci, zakladaja ciągle na tym i innych forach tematy - dotyczące problemow z kobietami... a one zamiast napisac im wprost, zeby nie zachowywali sie jak cioty, tylko pokazali jaja, one piszą im, ze na pewno są wspaniali, ze znajda kobiete, ktora ich doceni, ze takich facetow juz nie ma i że są chodzącym skarbem - w realu jest tak samo - rady kolezanek, z ktorych kazda uwaza, ze taki facet jest cudowny... ale ona sama sypia z tym chamem... :D:D:D wasze rady są poprawne politycznie, ale prawdy w nich nie sie nie uświadczy czy ktos czytal tutaj, lub gdziekolwiek indziej jakis temat o tresci \"jestem chamem, traktuje kobiety jak manekiny do sexu i nie moge znalezc partnerki\" - nigdy nie bylo takiego...

Gość iguacu sepleniocu
No niestety. Wrażliwość na innych to zaleta u kobiet i wada u mężczyzn.

komiczne; no wlasnie- moze niektore laduja wam facetom takie teksty- ja bynajmniej. Gdyby mnie ktos zapytal jakich facetow lubimy to predko powiem ze nienawidzimy ciot jak to mowisz, niezdecydowanych, niekonkretnych ktorzy 100 razy beda analizowac zanim zagadaja do laski. Co to to nie. Lubimy twardych stanowczych facetow i mysle ze wszytskie dziewczyny sie tu ze mna zgodza- ale takich ktorzy nie sa chamami, traktuja nas z szacunkiem. To juz jest rozni od tego co piszesz. A nikt nie powie ci lepiej o kobiecie niz inna kobieta. Jak czytam niektore wasze wypowiedzi - tzn facetow to wlasnie widze ze wy nas nie rozumiecie ni cholery. Tak wiec jesli to ty masz byc autorytetetem w kwestii wyrywania lasek to wybacz..tez jak widze wiele rzeczy nie rozumiesz

Ja napewno nie będę analizował jak spotkam dziewczynę u której będę miał szanse i ona będzie mi się podobać. Bo nie ma co analizować jak jest okazja. Ciekawe kiedy taka sytuacja będzie miała miejsce. Trzeba wierzyć.

Gość without you
Perła - czas więc na twoje uświadamianie nas. Zaczynaj.

nie ma problemu - ja was moge uswiadomic, jestem kobieta i mam mase kolezanek - wiem jak one mysla i jakie jest babskie myslenie ale nie ma wiekszej prawdy niz to co napisalam- lubimy konkrety. Podoba ci sie laska? zagadaj do niej a nie rzucasz jej spojrzenia przez okragly miesiac a ona zniechecona nie wie o co chodzi. Dziewczyna cie wkurza? powiedz jej a nie czekasz az ci sie nazbiera i walisz wszytko na odchodnym. Nic w tym trudnego nie ma i wierzcie mi - wszystkie kobiety chca takiego faceta a nie sierote za ktorym tzreba samej biegac.

perła... Was nie trzeba rozumiec, bo same sie nie rozumiecie... 3/4 piszacych tutaj kobiet, to sfrustrowane, zranione i zmaltretowane babki, zdradzone i porzucone przez jakichs chamow tyranow itp... wiec ja nie musze szukac potwierdzenia tego co pisze, bo same robicie to codziennie... co drugi post jest o jakims psychopacie, ktory robi coraz to gorsze rzeczy, a autorka gdy sie go zacznie zbytnio krytykowac, jeszcze świra broni... ja nie musze niczego udawadniac - to forum jest dowodem :D:D

komiczne- dlaczego wiec z taka luboscia na nim przesiadujesz?oto jest pytanie:-P ponioslo mnie juz z lekka ale dlatego wlasnie ze takich facetow jak ty piszesz jest mnostwo a prawdziwych facetow jak na lekarstwo. A kobiety zawsze byly slabsza plcia i czep sie - niech sobie biadola do woli:-P ja tam siebie rozumiem doskonale:-)

Gość without you
Perła dawaj dalej. Napisz też ile masz lat i od kiedy te sprawy stały się dla ciebie jasne.

chyba sobie w podpisie to umieszcze - pisalem juz wielokrotnie - siedze na tym forum, bo mnie bawi polemika... poza tym, jest tu kilka fajnych kobiet... i posmiac sie mozna :)

Ja tam nie zamierzam się zmieniać i szukać jakiś sztuczek. Będę miły i mówił miłe rzeczy. To co myśle poprostu.

without you: co tam nudno na swoim topiku?:-P poza tym zdaje sie kobieta jestes to co mnie pytasz o rzeczy sobie dobrze znane, ja napisalam juz ile mam lat - równo cwierć wieku.

no prosze bardzo, ledwo nie bylo mnie troszke a tu juz taaaka dyskusja sie rozwinela:P perla z lamusa: fajnie ze jeszcze ktos za mna teskni:P a tak poza tym to co u Ciebie?