Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

moim zdaniem, Twoim przeznaczeniem jest Pan Bóg.... ruszaj czem prędzej na zakonnika....masz wszelkie predyspozycje....zycie cielesne jest przereklamowane....

Szkoda że nie macie rady na moje możliwości. Prześmiewczy ton to jedyne co potraficie. Jakbyście nie wiedziały że ludzie są różni. I tak jestem juz o wiele dalej niż pół roku temu

o jezusie co tu sie wyprawia:-P kitikat; ja nic nie robilam wiecej bo jakos czuje ze nie powinnam ,a co jak co ale nie bede dzialac w niezgodzie z wlasnym sumieniem:-)

perla z lamusa ale dalej pewnie bedzie smiesznie, jak dyskusja wskoczy na wlasciwe tory

Śpicie zapewne teraz. A ja też zaraz będę szedł. O 7 jest Dom dla zmyślonych przyjaciół Pani Foster. Czasem jak nie mogę spać to o 3:00 już zaczyna sie program a w nim Krowa i Kurczak.

witam wszytkich;) piekny poranek hehe;) perla z lamusa: no najwazniejsze postepowac zgodnie z soba ;)

no ja w robocie byłam i zaraz niestety znów lecę... a wieczorem mam w planach mecz :) Lubisz piłkę nożną??? :)

ja jestem pasjonatką!!! Dziś gra mój ukochany zawodnik...Radek z 5a....ale na jego mecz nie zdążę :( dlatego pocieszę się grą AC Milanu :) Kochanego Milanu :)

spa_cja: ja widze ze Ty pasjonatka jak ja;) perla z lamusa: a Ty gdzie jestes?;)

tak :) moja nowa wielka miłość :) bardzo mnie adoruje, wiec nie ma nic na przeszkodzie, by się w nim zakochać, Ty mi za długo każesz czekać....

Liverpool to cieni na całej linii ;) niech no tylko w maju wejdzie Milanowi w droge ;)

powinieneś być!!!! Taki facet to skarb!!!!!!!!!! chcial zrezygnowac dla mnie z powieszenia Torresa, bo po drugiej stronie byl Kaka, ktorego ja bardzo lubie, ja mu nie pozwolilam..... to jest milosc wzajemna!!! jaka czysta:)