Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

Obchodzi mnie żeby mieć dziewczynę ale nie obchodzi mnie czy mam szansę. Pewnie chodzi o to że jak nie mam to powinienem poszukać innej ? Jak już pisałem tak już mam ze dziewczyna musi mi się podobać. A jak ma mi się podobać to naprawdę musi być ładna. Taka ładna że ho ho

Relentless ---------> Twoim problemem jest niska samoocena i to, że jesteś gburem:O dziewczyna grzecznie zażartowała, a Ty z fochem :O

O my God;) troche zaufania do ludzi, bo zostaniesz sam do końca swoich dni!!!

Gość Ł matko Relentless
wyluzuj chłopie. Najpierw na żartach się nie znasz, a potem tak piszesz o wymaganiach co do dziewczyny, ze już nie dziwi, żeś sam.

Gość ło matko miało być

Już nie raz pisano mi żebym dał swoje fotki i nie raz je dawałem. Ale skończyło się wklejanie ich na forum. Dlatego napisałem że ich napewno nie dam. To nie powinno być dziwne.

relentless: oczywiscie ze chcialam wkleic twoje zdjecia w necie? czys ty calkiem czlowieku zdurnial?:-P ja juz jestem za stara na takie pierdoly a poza tym dokladnie- troche zaufania do ludzi. Oczywiscie przez neta tego nie widac ale do glowy by mi to nie przyszlo. a tak by the way to chyba faktycznie jestes troche gburowaty - wiecej luzu:-)

Przypomniało mi się jak całkiem niedawno ktoś wklejał moje foto na forum erotyczne wymyślając głupie tematy. Takie coś powinno być ścigane.

Gość mówcie co chcecie
jak facet chce, to znajdzie drogę do kobiety

\"tak piszesz o wymaganiach co do dziewczyny, ze już nie dziwi, żeś sam.\" To chyba nie powinno być takie dziwne. To zupełnie normalne.

tamanes : a co cie powstrzymywalo?? relentless; a ja chcialam obiektywnie ocenic, ale ok jak sie przejechales z tymi fotkami to sie nie dziwie w sumie. Ale trzeba i tak wierzyc w ludzi a na burakow zawsze mozna trafic, nie przejmuj sie tym:-)

Gość mówcie co chcecie
żeby dała szansę, musi wiedzieć, ze ktoś tę szansę chce.

a jakie historie opowiadacie? :P oraz - Re... masz ten podstawowy problem, ze widzisz w życiu tylko przeszkody.... oraz jestes dziwakiem...

Gość mówcie co chcecie
tchórz

Gość mówcie co chcecie
tchórz po trzykroć

perla z lamusa: nie mieszkamy drzwi w drzwi:P spotkalam go przez przypadek;) nie tyle powiedzial ze nie ma czasu co ze chcialby mi poswiecic wiecej niz 1h (bo tyle mu zaproponowalam:P) i ze sie do mnie odezwie;) ale teraz ma zwrot glowy i takie tam:P

Relentless... i Twoj podstawowy problem... nie masz jaj kolego... kobieta przy kims takim jak Ty, nie bedzie czuc sie bezpiecznie... kobiety maja instynkt emocjonalny znacznie silniej rozwiniety niz my... one takiego slabego, nieporadnego goscia wyczuwaja od razu...

Gość mówcie co chcecie
Pogodzić się? Faktycznie, bez jaj.

Relentless... odpusc sobie kobiety... mysle ze wystarczą Ci te, ktore maja na nazwisko .avi lub .jpg :P bo co Ty bys kolego zrobił, gdyby np ktos w Twojej obecnosci obraził Twoją kobiete? albo był w stosunku do niej agresywny? tez bys sobie obliczyl szanse i uciekl z podkulonym ogonem?? juz wiem, dlaczego tak broniłes Gołote w innym temacie :P

Gość mówcie co chcecie
Mało jest dzisiaj prawdziwych mężczyzn. Którzy walczą...