Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

ja chyba wpadłam w jakis beznadziejny krąg, z którego się nie moge wyplatać....jak ktos madrze napisał: to nie jest werteryzm, ale kretynizm.....szkoda mi lata na takie bzdury 😭 zakochac się trzeba.... bo inaczej nic z tego !!!!

nefrytowakotka: brawo dla Ciebie:P ale sie usmialam;) perla z lamusa: ja tez mam taka nadzieje, no i oczywiscie jak wroce rowniez u Ciebie bedzie coraz lepiej;) ale co tam dopiero lece w ndz narazie se poopowiadajmy;)

bylibyscie parą??? i co bys jej robił??? potrafiłbys ją dobrzez przelecieć? albo sprawic, zeby sie śmiała... ale nie z Ciebie, tylko do Ciebie?

nefrytowakotka : heh tez sie usmialam z tego krzaka:-P ale wlasnie relentless- albo twoje wypowiedzi zaczna ociekac optymizmem - albo won z mojego topiku:-P

slabo mi juz:P perla z lamusa: w ogole moge wiedziec skad jestes;) ew wojewodztwo;)

ja mam 11 w skali od 1-10 :P i jak ta Twoja wyśniona foczka wygląda Reluś? :P daj mi na nią namiary, to sobie z nią pogadam po swojemu :D

kitikat ; no nie tak strasznie:-) ja to wolabym jednak mieszkac gdzie indziej, mozemy sie wymienic mailami:-) komiczne;laska jest ladna ale zadne bostwo, dziewczyna jakich wiele:-P

niebieski..... Ty mi się praca nie wykręcaj..... ;) takiego juz miałam.... badź oryginalny i zakochaj mnie w sobie :)

perla z lamusa: super, dzieki;) jak mi sie uda to napisze maila z potugalii;)