Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

kitikat :witaj:-) no troche sie rozwinela dyskusja choc na troche inny zgola temat- heh:-P a u mnie w miare ok choc od rana z wlasciwie od wczoraj siedze i sobie tlumacze ze trzeba powrocic do rzeczywistosci i na nic nie liczyc. No i pracy szukam - ale komu to sie chce pracowac:-P

perla z lamusa: a gdzie to bys chciala pracowac;> ja wlasnie sobie siedze w pracy i sie nudze wiec wiesz:P nie narzekam;) aale tylko do srody bo pozniej musze sprawy z wyjazdem zalatwic i juz czuje ze to dopiero edzie urwanie glowy:P no i mam nadzieje ze do tego czasu spotkam sie z mym lubym:P

Ja bym chciał pracować ale nie codziennie Czy powiedzenie dziewczynie że ładnie wygląda w tym ubraniu jest ok czy nie ?

powiedz ogólnie ze ladnie wyglada, bo pomysli ze bardzij Ci sie ubranie podoba niz ona:P

kitikat; najlepiej to w radiu, agencji reklamowej i tym podobne - takie mam marzenia:-P a wyjdzie pewnie nieco inaczej:-P a tak by the way - gdzie ty wyjezdzasz jesli mozna spytac? Nie dawaj juz rad chlopakom - oni i tak nie umieja z nich skorzystac:-P

\"Czy powiedzenie dziewczynie że ładnie wygląda w tym ubraniu jest ok czy nie\" stary, po takiej bajerce to laska bedzie kisiel w majtach miała :P

ja nie wiem - kitikat jest kobieta, ja rowniez - i od kiedy zalozylam ten topik my cos zrobilysmy, jakis krok naprzod - a faceci co poniektorzy wciaz tylko gadaja i nic nie potrafia zrobic- tak wiec kto tu ma w koncu jaja?:-P do czego ten swiat zmierza no:-P

Nie zwracam uwagi na marne prowokacje. kitikat ja wiem że ty myślisz o tym co byś chciała usłyszeć od chłopaka na którym Ci zależy. Ale od zwykłego kolegi też ?

perla z lamusa: my mamy!!:P a wyjezdzam na urlop do portugali co prawda tylko na tydzien ale zawsze cos, cale wakacje pracowalam wiec sie nalezy;) a poza tym co ja mowila o wierze we wlasne siły;) chociaz Cie osobiscie nie znam to wiem ze Ci sie uda bo zaczniesz w to wierzyc i zdobedziesz wszytsko czego bedziesz pragnac;)

Relentless: ale mowisz zwykly kolega, ktory traktuje mnie rozniez jako kolezanke;>

tak to bylo pytanie, wiec jesli tak sprawe przedstawiasz, to od zwyklego kolegi tez bym chciala cos takiego uslyszec;)

on po prostu myśli, że: powie jej to jako kolega a ona w magiczny sposob stworzy w swej głowie ciąg przyczynowo skutkowy, wynikiem ktorego stanie sie sytuacja w ktorej kobieta sama rzuci sie na Relentlessa i poprosi go o chodzenie :P:P Rell - pytasz o szczegóły, nie rozumiejac trzonu stosunkow damsko męskich... nie pojmujesz całego założenia... zachowujesz sie jak człowiek pytający o istote działania pierścieni tłokowych w silniku, a nie wiedzący co to jest samochód... cokolwiek zrobisz - popsujesz wszystko

Relentless : ja cie wcale nie prowokuje i nie jestem zlosliwa tylko ci wczoraj mowilam co trzeba zrobic a ty wciaz czy mozna powiedziec lasce ze ladnie wyglada w ubraniu, no to wybacz.. jak wogole nie sluchasz rad z dobrego serca , no ale coz:-P kitikat to super, zycze udanego urlopu juz zawczasu ale pamietaj zeby sie zglosic tu jak wrocisz:-)

A ja nie mówie o Tobie Prawdą jest że to nie jest takie hop siup i się trzeba z tym pogodzić. Ale co tam. Nawet jakbym miał być sam to tylko jakieś kilkadziesiąt lat życia.

perla z lamusa: no nawet nie masz pojecia jak bede tesknic za kafe:P hehe moze namierze tam jakas kafejke:P a wogole to dziekuje;)

moze i nie hop siup ale ile tracisz przez takie czekanie, no ale kazdy czlowiek jest inny, trzeba to zaakceptowac:-) kitikat; no domyslam sie , ja tez bym tesknila, ale co by nie mowic to Portugalia chyba jednak bedzie ciekawsza:-P

jestes looserem Relentless - ale masz racje, jestes godny tylko własnej prawej ręki... :P

o tak to jest myslenie dopiero - no naprawde. dziewczyna jakich wiele a nie jakas gwiazda filmowa, ale jak se tak powiesz to faktycznie bedziesz sam cale zycie. Kazdy cos wybiera - ja tez mam swoje kompleksy jak kazdy ale sie tak nad soba nie uzalam

Są pewne fakty z których trzeba zdać sobie sprawę i nie żyć w marzeniach że coś może być. To nie jest zdrowe dla psychiki bo można nieźle oberwać. Jak się jest przygotowany i nie robi się głupich kroków to można uniknąć nieprzyjemnych sytuacji.

A czyja wina jak nie Twoja??? Weź rusz d***** bo obudzisz sie z ręka w nocniku... choć chyba juz to nastapiło:P Nie gadaj na babskim forum tylko dzialaj..

perla z lamusa: a moze portugalczycy:P i masz racje bo teraz facet szybko dziala zeby kto innym mu laski nie zabral sprzed nosa, robi szum i interesuje sie nia a pozniej czeka na rozwoj wupadków, bo jak wiadomo kobiecie jednak latwo zawrocic w glowie:P