Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

moje imię jest zupełnie inne niz Ania, ale tez na R. jak Twoje :) nie próbuj odgadnąć, bo nie dasz rady :)

Zobaczymy czy mi coś wewnętrzny głos w środę podpowie. Za 10 minut w Radio Maryja jest koronka do Bożego Miłosierdzia. Ta modlitwa sprawia że spełnia się to o czym marzymy. Np jedenaście lat temu chciałem kota i też się modliłem i mam od 11 lat czarnego ładnego kota

ja bym magnesy neodymowe kupił i obłożył miejsce w ktorym ta Twoja sunia najczęściej przebywa - masz ją wtedy jak w banku :P

Swój los powierzam w ręce Boga. On zadecyduje co się ze mną stanie. Przyjmę jego wolę z pokorą

\"Możesz marzyć o niebieskich migdałach, ale lepiej nie rzucaj roboty\" F.G.

A ja to interpretuję tym że należy cieszyć się tym co się ma a nie głupio ryzykować. I z tym się zgadzam.

dla mnie głupotą jest skazywać się na los.... obudzisz się z ręka w nocniku.... jak się nie walczy o marzenia, to się lubi, co się ma, zamiast mieć, co się lubi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właściwie nie powinienem się tym przejmować. I tak wszystko jest zapisane w gwiazdach. Pomówmy o czymś innym Jaką bajkę na Cartoon Network najbardziej lubicie ? Ja lubię \"Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster\" http://animowane.pl/bajki/Foster%255C%2527s%2BHome%2Bfor%2BImaginary%2BFriends%2B%2528Dom%2Bdla%2BZmy%25C5%259Blonych%2BPrzyjaci%25C3%25B3%25C5%2582%2BPani%2BFoster%2529.jpg

A jak sie straci co się ma. Tu nie można działać na hura. Trzeba jeszcze sprawdzić bardziej jaka jest sytuacja. Wiele się czyta że dziewczyna boi się że jej kolega coś od niej chce potem jest inna dla niego.

Nie zarazisz mnie ani swoja głupotą, obawą, lekiem, ani pesymizmem.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \"jesteś sterem....białym zołnierzem....nosisz spodnie....więc walcz...!!!!!\"

Ja nie jestem pesymistą ale realistą. Czekam tylko na sprzyjające okoliczności. Albo powoli chcę iść do przodu i zobaczyć czy miałbym szansę. Wszystko się niedługo wyjaśni

mam nadzieję, że ten mój tak nie robi.....bo umre wcześniej, niz się odważy:O

Już dawno miałbym dziewczynę gdyby było mi to dane. Tak sobie łatwo pisać jak ma się do tego warunki. A z tych co nie mają to można sobie szydzić.