Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana tym bardzo

Wali mi się związek przez beznadziejny seks !!!Nie daje sobie z tym sama rady !!

Polecane posty

Ludzie, przestańcie pisać te frazesy i bzdury w stylu \"powinniście porozmawiać\"... o problemach łóżkowych i to takich mega problemach nie rozmawia sie - albo ikrzy i jest super sex, albo nie iskrzy i go nie ma.... co Wy myslicie, że mu stawac zacznie od gadania... rozmową to mozna załatwic jakies drobne niedomowienia Boże kto tu siedzi :P:P

Gość krępujący temat
TY TU SIEDZISZ :D

To prawda że rozmowy nic nie dadzą. A nie dadzą dlatego że niestety kobiety nie rozumieją facetów ( i odwrotnie). Takie rozmowy to tzw. gadał dziad do obrazu. Musisz zrozumieć jak funkcjonuje facet - ale on (tj. Twój facet) Ci tego nie powie. Porozmawiaj z innymi pytaj , czytaj i wyciągaj wnioski.

Porozmawiać????? O rany.... moja znajoma miala problemy podobne tyle że to ona nie chciala... nie i koniec, jak twierdziła nie może, mimo że kocha, a jak juz to sie zmusza. I facet z nia zaczął rozmawiać. Powiedizał że jest oziębła i powinna iść do lekarza. A ona oczywiście dostała furii i było jeszcze gorzej. W końcu rozstali się, ale znajoma we łbie miala zakodowane ze jest oziębła. Spotkała kogoś i w końcu wyladowali w łózku... na konec powiedziala mu że eks uważał ja za oziębła... a facet spadł z łóżka ze smiechu:D Taka była oziębła.

Ależ ja uwielbiam różowe słoniczki :D są słodsze nawet od błękitnych hipopotamów :P i jesli ktos nie chce by mieszac sie w jago życie - niech nie pisze na forum.... A ja sie wypowiadam w góra 3-4 tematach

Po pierwsze i najważniejsze chyba w Twoim to musisz wiedzieć że każdy facet jest alergicznie uczulony na krytykę. Krytykując faceta osiągasz odwrotny skutek. No tak mamy i koniec

Bo facet musi byc w oczach kobiety jej mega macho, masta blasta, fafa żyrafa przekotem :D tłamsząc go osiągasz to co teraz masz...

A z tą oziębłością kobiet to prawda jest. Z jednym facetem jest oziębła a z innym nie. No cóż biologia i dobór naturalny. W drugą stronę to raczej nie działa. Jeżeli facet jest oziębły to raczej na wszystkie samiczki.

\"jeżeli facet jest oziębły to raczej na wszystkie samiczki.\" chyba, że jedna uwaza go za chodzącą beznadzieje

Gdzieś już pojawiło się tu odwołanie do mądrości naszych babć. Mówiły mężczyzna jest głową a kobieta szyją. I coś w tym jest. Ale dzisiejsze kobiety nie chcą być szyją, chcą być głową. Ale mężczyzna nie może być szyją bo biologicznie ukształtowany został jako wojownik, przywódca . No i tak w związku pojawiają się dwie głowy. A jak wiadomo w przyrodzie mutanty z dwoma głowami - chociaż czasami się zdarzają nie są w stanie utrzymać się przy życiu.

No oczywiście jeżeli jakaś samiczka uważa cię za beznadzieję to raczej o udanym seksie niech zapomni. No chyba że jakieś dewiacyjne sado-maso.

mój jest wystarczająco dopracowany, pastelowa słoniczko :P chcesz buziaka w trąbe? ;)

ja napisalem - jesli ktos opisuje swoje zycie tutaj, to godzi sie by efektem takiego ekshibicjonizmu mentalnego, były komentarze ludzi, często niezbyt pochlebne oraz nie takie jakie sie chciało usłyszec - takie ryzyko

Witam * do autorki ...ja tez tak miałam ,po porodzie uwierz ze dopiero doszło do zbliżenia po 6 miesiącach!!! i nie moge tez napisać ze było super:( nie wiem co mu sie stało(przy porodzie nie był) jakis hamulec sie w dał...zdrada odpada na 100%,później tez był zastój ,ogółem był raz na 3 mies. i tak było 2 lata .dzisiaj jest czesciej ... i to on nalega a co sie mu stało ,sam nie wie ,widocznie tak jest:)ale to minie spokojnie...

Niestety z kobietami to jest taki problem że dla nich 2+2 nie zawsze równa się 4. Przed okresem może równać się np 3.5 a po okresie 5. I żądają zawsze zrozumienia. Tylko że w ten sposób niczego sensownego nie można zrobić. No może z wyjątkiem dziecka.

Gość rany julek jejku
jaki ten komiczne głupi dzieciak, wypowiedzi na poziomie 16latka. ile ty facet masz lat ???

Autorko... nie ma nic gorszego niż krytyka faceta w temacie sexu. no chyba, że chcesz go odsiebie odrzucić :P niestety to Twoja wina. jeśli dochodzi do sytuacji, że facetowi nie wyszło podczas zblizenia, to się swojego mężczyznę mocno przytula - nie ględzi o tym, NIE DOPYTUJE się - A CZEMU CI KOCHANIE NIE WYSZŁO???, tylko gestem daje do zrozumienia, że nic się nie stało i nie ma najmniejszego problemu...

Ano właśnie królewno dobrze powiedziane. Zobacz analogiczną sytuację. Ty nie masz ochoty i mówisz że Cię głowa boli (ha ha). A on nie przyjmuje tego do wiadomości i napiera. No i jak ? Fajnie jest?

Gość podobno komiczne ma 34 lata
taaaaaaaaaaaaaa chyba 3+4 :P

Gość podpowiedż
komiczne chamem gnojowatym to jesteś ty jak czytam twoje wypowiedzi to większość z nich jest taka napastliwa i natrętnie atakująca w sumie obcych tobie ludzi że nasuwa się pytanie czy ty człowieku nie masz ze swoimi emocjami większych problemów niż wszyscy razem piszący posty o swoim problemie. waguj się troche i więcej szacunku dla tych pod których posty włazisz nieproszony i jak ten natręt sadzisz oceny niekoniecznie psychologiczne psychologu za dyche.

\" królewna wyśniona komiczne naprawdę nie zrozumiełeś poprzedniej wypowiedzi? to nie było trudne...\" doskonale zrozumiałem - dlatego napisałem te słowa... gdybyś stworzyła analogiczną historie, opisaną przez mojego przedmówcę, o tym jak kobieta nie chciała się kochać, a facet nawrzucał by jej od zimnych bab, to zobaczyłabys właśnie reakcje taką jak napisalem - mężczyzna zostałby okrzyknięty chamem i wylano by na niego wiadro pomyj... natomiast tutaj droga królewno, jako jedna z niewielu Ty potrafiłaś napisac sensowne słowa...