Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fionaa21

co kupilam ostarnio w lumpeksie

Polecane posty

w odcinaniu metek nie widz臋 logiki bo ciekawa jestem kto na ulicy zedrze z ciebie bluzk臋 bo chce zobaczy膰 metke? Metk臋 widzisz tylko ty gdy zakladasz i zdejmujesz ubranie. A mo偶e w Anglii zagl膮daj膮 komu艣 w ty艂ek bo chc膮 zobaczy膰 metke spodni? Smiechu warte. :d

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 polllllllllllllllliuy
a jakie macie sposoby na pranie, zeby uniknac okropnego zapachu? kupilam sobie dzis kozuszekw wisniowy do kolan za 13zl, tylko ze dosc mocno smierdzi :O namocze go z plynami, ale nie wiem co wyjdzie ponadto kiepsko dzis z zakupami, 2 t-shirty, szalik, 2paski cinkie, razem ok 20zl

Udost臋pnij ten post

proponuje p艂yn do prania Wirek, jest tani i usuwa ten specyficzny zapach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 korytko
kurde ja tez do mierzenia wzialam kilka rzeczy a kupilam tylko bluzke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tacosiepytalaaaaaa
dziieki, ale nie znam tego plynu, chyba nie ma u nas, kupilam FF...

Udost臋pnij ten post

Ja niestety nie kupi艂am nic. Jesli juz jest co艣 ciekawego to w rozmiarze 40-46. A mi potrzeba 36-38 :( takie 艣liczne rzeczy wisz膮 w lumpach... :( W lumpie kt贸ry ma ameryka艅skie rzeczy znalaz艂am now膮, zielon膮 bluzk臋 z dekoltem w serek za 7 z艂! Firma Old navy. Szuka艂am takiej od dawna. Na metce rozmiar M. Kiedy przemierzy艂am to r臋ce mi opad艂y bo wisia艂a na mnie jak worek kartofli. Wniosek - pisze M a nadaje si臋 dla os贸b XL. Amerykanie to naprawde \"gruby\" nar贸d. Co s膮dzicie o tych balerinach? http://www.allegro.pl/item249143774_atmosphere_nowe_baleriny_w_krate_37_.html#photo Czy kto艣 mo偶e orientuje si臋 w angielskich cenach Atmosphere? Ciekawa jestem ile tam kosztuj膮 baleriny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajne ale nie na teraz
bo to tylko bardzo cienka szmatka. B臋dzie Ci zimno i zaraz b臋d膮 wilgotne.

Udost臋pnij ten post

ja kupilam dzis kurtke na zime, krotka, z kapturem, futerko przy kapturze, sciagacze przy rekawach, wyglada jak nowa. za.....8z艂 ! do tego czerwony swetr taki za ty艂ek + 2 bluzki z krotkim rekawem i 1 bluzka z dlugim za cale 6,70

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 calabria
a ja ostatnio zakupi艂am pi臋kn膮 szyfonow膮, czerwon膮 tuniczk臋, a la nietoperz...na lato do jeans贸w i z艂otych dodatk贸w idealnie :-) ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰 :-D :-D taka troch臋 w stylu jennifer lopez; da艂am za ni膮...2 z艂!!! A przedtym trafi艂am w secondhandzie na oryginaln膮 torebk臋 z pi臋knej kawowej s贸ry; marka- miu miu. Na wag臋 wynios艂a mnie 18 z艂 :-) a torebka jest 艣wietna-kszta艂t, kolor i pachnie jeszcze sk贸r膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 calabria
etc. ja te偶 ca艂kiem niedawno kupi艂am kurtk臋 i to nie jedn膮! pierwsza- czerwona, z kapturem, puchowa...a druga ecru z pi臋knym du偶ym ko艂nierzem :-)do tego czapk臋 i szalik- czerowny komplet w ecru 艣niezynki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moze tak
te tak zwane przez was baleriny atmosphere ( swoja droga co za idiotyczna nazwa) kosztuja teraz jakies 4-6 funtow, ale te sa jakos tak pol roku do tylu to pewnie 2, 3 funty ja metek nie odcinam, bo tandety nie kupuje do noszenia.i to nie Polacy tylko Anglicy odcinaja metki.tym samym zadna angielka nie kupi butow w primarku marki (ha ha) atmosphere bo w bucie jest nazwa, poa tym sa bardzo slabe jakosciowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w zadymionym pokoju
nie przesadzajcie. angielki ubieraj sie tandetnie i wsiowo i bez roznicy dla nich gdzie kupia ciuchy. jak jakas idzie lepiej ulica ubrana to moge isc o zaklda ze nie angielka. ciuchy generalnie sa szajsowte w anglii. oni zarabiaja od nas duzo wiecej ale do strojow i metek nie przywiazuja wagi.dla nich ma byc poprostu wygodnie i tyle. ja kupilam 2 bluzki escady wczoraj po 2.50 kazda.bawelna,przy dekolcie delikatna kornka

Udost臋pnij ten post

No ja w przyszlym tygodniu wybieram sie na poszukiwanie kurtki na jesien, bo ta co kupilam teraz to bardziej na wczesn膮 zime. tez kupilam sobie 2 szaliki w zeszlym tygu xD takie zaje.biste kolorowe:D nie wyobrazam sobie zebym miala cos kupic w normalnym sklepie! second handy to juz u mnie jak uzaleznienie xD szafy pekaja w szwach, a ja w kazda sobote wracam z siatkami :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 calabria
ja niestety nie mam za wiele czasu, by pogrzeba膰 w ciuchach, ale moja mama, to jest uzale偶niona :-) nawet jak jest z艂a, to wychodzi poszpera膰, aby nerwy uspokoi膰.... Wszystkie moje ciuchy pochodz膮 z lumpeks贸w / no 97%... :-) / i wszystkie moje kole偶anki pytaj膮, gdzie kupi艂am ciuchy. Bo to s膮 艣wietnie gatunkowo rzeczy za niewielk膮 cen臋- bluzeczki z jedwabiu, sweterki z angory i kaszmiru, jeansy ale prawdziwe, nie imitacja z gumy, kupi艂am 艣wietnie dopasowane sk贸rzane czarne spodnie :-) do czarnych szpilek, jakiego艣 opi臋tego t-shirtu b臋dzie jak znalaz艂 :-D :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moze tak
w zadymionym- wybacz ale polki ubieraja sie tandetnie i wsiowo.w polsce na ulicach dziewczyny maja zniszczone wychodzone buty, beznadziejne kurtki i plaszcze, zle zrobione wlosy, wszystkie na jeden kopyt, zero wlasnego stylu.tragedia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moze tak
no i do tego nie nelezy zapomnie co tych okrutnych obowiazkowych czarnych kozakach z czubem. brrrr wiocha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 loreleiiiiiiiiiiiii
fajny topik, ja jestem uzalezniona od lump贸w,niestety teraz zaczelam prace i nie moge chodzic na dostawy,normalnie jak o tym pomysle,to mi sie plakac chce :( Szafa mi jeszcze nie p臋ka w szwach, bo nie kupuje nigdy wielu rzeczy,jestem wybredna i biore to,co mi sie naprawde podoba, tylko nie moge spodni na siebie kupic,zazwyczaj za kr贸tkie :( Ale og贸lnie dzieki odkryciu lump贸w mam wiecej ubran teraz,niz przez ca艂e zycie, a jaka satysfakcja,jak kupie cos za np 8 z艂, co w sklepie kupi艂abym za co najmniej 40 :)

Udost臋pnij ten post

no jak tak patrzylam to w normalnych sklepach kurtki minimum 100zl, a nawet za 100zl ciezko cos znalesc;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w zadymionym pokoju
zle zrobione wlosy to i angielki maja:) a poza tym wlosy to nie ciuchy a tu u o tym mowa.

Udost臋pnij ten post

co cz艂owiek to inna opinia. Ja sie ju偶 naslysza艂am o s艂ynnej tuszy angielek. zreszt膮 widac nawet po ciuchach. Rzadko kiedy mo偶na dosta膰 co艣 w rozmiarze 38.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 calabria
moka ma racj臋. widzisz, ty masz problem ze znalezieniem rozmiaru 38, a ja nosz臋 34/36...cz臋sto kupuj臋 wi臋ksze i mama mi przerabia :-)

Udost臋pnij ten post

wracajac juz do nudnego watku Anielek i tego, ze kupujemy chlam. dochodze do wniosku, ze jest tylko jedna dobrze ubrana osoba, a jest nia ktos kto kryje sie pod tym pomaranczowym nikim i stara sie innym ublizyc. gratuluje! nie chce mi sie ciaganc off topicu z kims kto nie ma argumentow i zaglada w spodnie Angielka czy maja odciete metki... wracajac do naszego topicu: balerinki, ktore pokazalas nie sa zle. baleriny z reguly maja to do siebie, ze sa dosc cienkie, ale cena nie jest wygorowana. nie wiem jakie sa ceny balerin, o ktore pytasz, ale w new looku cena balerin tego lata byla od 8-12 funtow za wiekszosc modeli. za jakies super wyjatkowe okazy trzeba bylo zplacic wiecej. ostatnio nie bylam na lowach. co do zapachu, to z ubran, ktore ja kupilam znika zawsze po praniu. z reguly pierwsze pranie robie recznie bo wydaje mi sie, ze jest dokladniejsze. zawsze na koniec uzywam plynu do plukania. jak czytam Wasze wypowiedzi to widze, ze macie u siebie w miastach prawdziwe kopalnie ;)

Udost臋pnij ten post

zapomnialam sie odniesc do rozmiarow. u mnie sa rozne rozmiary, ale rzeczywiscie wiekszosc jest duza. jednak jak kupuje tuniki to nie gra to dla mnie wiekszej roli. z reszta ostatnia stalam sie fanka luznych bluzeczek. wole ogladac dziewczyny w rozmiar za duzej bluzce niz w dwa rozmiary zamalych spodniach ;)

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny nie odcinajace metek ;) Bylam dzis na lowach i wyrwalam dwa super swetry :D Jeden taki cienszy, ze tak powiem w ksztalcie bluzy (bo z kapturem i kieszeniami po bokach) pomaranczowy (ale nie wsciekly) w biale pasy, bardzo ladny, fikusny :) I drugi czarny w pepitke, ze smiesznym ni to golfem ni kolnierzem, ale bardzo ladny. Obydwa z akrylu :) Zycze udanych lowow 馃尰

Udost臋pnij ten post

Ja jutro szykuj臋 si臋 na r贸偶ow膮 tunik臋 George w czarne gwiazdki. Nowiusie艅ka, z metkami za 9 z艂. Rozmiar 8 powinien by膰 dobry. Bedzie mi s艂uzy艂a jako koszulka nocna a kilka starych p贸jdzie do PCK. :) Z balerinami da艂am sobie spok贸j. W realu wygl膮daj膮 inaczej i ten materia艂 藕le mi lezy na stopach.

Udost臋pnij ten post

A tak, prawie zapomnia艂am. Podobno New Look nie ma sk贸rzanych wyrob贸w. Takich z najprawdziwszej sk贸ry, a to co produkuj膮 to podobno tzw sk贸ra ekologiczna. S艂ysza艂y艣cie co艣 o tym?

Udost臋pnij ten post

szczerze mowiac nie zwrocilam uwagi, ale fakt wiekszosc balerin tej firmy, ktore mierzylam i ogladalam byly ze skory ekologicznej i rzeczywiscie nie przyypominam sobie nic z naturalnej. ale wikszosc takich sklepow tak ma, gdyz szyja rzeczy na duza skale..poza tym skora naturalna jest drozsza, a za tymi wyroby pewnie by takie byly.

Udost臋pnij ten post

dzisiaj kupilam kurtke czarna krotka taka jesienno zimwa tylko zamek zepsuty ale ciocia mi juz robi:)i sliczny rozowy sweterel w lodke taki mniej wiecej do polowy pupy czarny dopasowany troszke krotszy tez w lodke ale taka mala i rozpinany bialy taki tez do polowy pupy dopasowany:)cudenka:)a za wszystko zaplacilam 13 zl:D:Da golnie to mam tyle rzeczy z lumpeksu ze nie moge sie zdecydowac w czym najpierw chodzic i nie pamietam kiedy mialam na sobie jakis sweterek albo bluzke nie z lumpeksu...chyba z mies temu jak nie dluzej:D:D

Udost臋pnij ten post

calabria Z 34/36 jest bardzo cie偶ko ale zazwyczaj mam nieszcz臋艣cie znajdowa膰 super rzeczy Atmosphere w rozmiarze 36-38. Niestety tak naprawde jest to normalne 36. Musia艂am od偶a艂owa膰 sliczn膮 tunike z g艂臋bokim rozci臋ciem bo by艂a za ma艂a :( O wiele cz臋艣ciej znajduje bluzki w rozmiarach 44-46. Wisia艂y takie 艂adne topy na lato, nowiutkie i masz! - 44 - 46.

Udost臋pnij ten post

crazy_bogie No w艂a艣nie. A na allegro sprzedaj膮 takie baleriny i pisz膮, ze to prawdziwa sk贸ra. Oszuka艅stwo.

Udost臋pnij ten post