Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annapo

Otwieram nowy klubik dla trochę starszych 30 tek

Polecane posty

Dzień dobry :D oj, przydałoby się słonko bez burzowych chmur - ale aż taki upał - chyba nie. Erato - w chomikach nie ma innych książek tego pisarza... może są w innym miejscu - zajrzę później. Nie znoszę rejestrowania się, aby móc coś ścignąc ... więc mam zawężone pole działania. U mnie w bloku też coś się dzieje od wczoraj - mieszkanie na pierwszym piętrze jest zaplombowane... pojawiają się nieznane osoby... wchodzą tam, potem wychodzą, a drzwi od mieszkania znów zaklejają taśmami.

Witam cosik mi nawala kafe:(...napisalam posta i tylko polowe "zatwierdziło " do przeslania...:( teraz juz nie dam rady powtorzyc bo musze do łaciatych...pozdrawiam wiec tylko i postaram sie jutro zajrzec na dluzej Eliso SPOTKANIE 13.06 na rynku w Krapkowicach ok. 12 tej...takze jak dasz rade to podgladaj.

wiersz dla pisowców "PiS-da" Nowe rządy nowy gest I Prezydent nowy jest O robotę nikt nie dba Każdy myśli że PiS-da Becikowe- każdy wie Więc do łóżka lud się rwie W łóżku wielka bitwa trwa Każdy liczy że PiS-da W łóżku żony lub dziewczyny Wyrabiają się sprężyny Tak o przyrost każdy dba Bo wciąż wierzy że PiS-da Ci co wyżej się plasują Prostytutkom nie darują U nich pewność jest wciąż ta Że na pewno im PiS-da Tylko Lepper myśli tak Prostytutkę zgwałcić jak? Ale Rydzyk radę da Nie myśl Andrzej bo PiS-da Olek kumpli wyjął z celi By go czasem nie sypnęli Kaczorowi stołek zdał I nie czekał by PiS-dał Z nowym rokiem nowe plany Nowy układ nowe ramy Lepper Giertych wiarę ma Że na pewno im PiS-da Im PiS-da. Sobie też Bo to życie takie jest Tobie weźmie. Sobie da Nam zostanie wciąż "PiS-da"

Witam🌻 ratunku!.... moje dziecie dzisiaj od 4.30 na nogach ,a poszedl spac o 24 tej,teraz sie bawi a ja ledwo zyje:) w takim razie serwuje kawe bo bez tego chyba padne na pyszczek...;P ta niezdarka sobie za chwilke zrobi 3 godzinna drzemke a ja juz niestety nie mam szans zeby oko zmruzyc... u nas jakies wiatrzysko sie zerwało ale poza tym jest ladnie ,slonecznie i jak na razie temperatura tez nie najgorsza... tyle na razie zycze wsiem miłego dzionka i postaram sie zajrzec....

🖐️ Witam w srode. Kaszubko 🌼 Wczoraj ulica moja byla nieprzejezdna az do poznych godzin nocnych,nie chcieli podac nic wiecej,tylko kazali ogladac woadomosci,- no to ja czekalam,az sie doczekalam,jednak prawda,proba zabojstwa i podpalenia,jak go znalezli facet jeszcze zyl ale pozniej juz niestety zmarl-ktos go probowal na zywca spalic,nawet zatrzymali mojego mlodszego syna jak wracal do domu,bo u nas inaczej sie nie da - musial sie tlumaczyc gdzie mieszka itp: ale to proforma. Dziekuje Ci serdecznie za ksiazke i jak znajdziesz tamte - bede bardzo wdzieczna. Annapo 🌼 No to masz Ci los,faktycznie Brianek pojdzie kimac a Ty niestety juz na nozkach,za to dzisiaj padniesz wieczorkiem. I dzieki za kawke. Ziele 🌼 Poqutnica 🖐️ Jade do pracy,postaram sie zajrzec pozniej a zaplanowalam na obiad pierogi ruskie-ja to bez pracy za dlugo nie usiedze,zamiast odpoczywac. 👄 dla wszystkich i milego dnia. papapapaaa- a swoja droga ciekawe jak tam Rebeka? Dea 🌼 Gdzie Ty?

Dzień dobry w pochmurny dzionek 🌼 Erato - słabo na swoją pocztę zaglądasz - wysłałam wczoraj następne dwie książki :D Dziś też zajrzyjcie na swoje poczty 🌼 Annapo - to maluszkowi coś godziny się pokręciły... oby tylko nie zrobił się z niego mały tyran... dzieci potrafią podporządkować sobie rodziców :D Poqtnica - wierszyk bardzo udany :D Zielle - tylko jedno zdanie? troszkę mało :D napisz chociaż jaka pogoda na Twoim terenie. Wesoła - może też coś więcej zaczniesz pisać? wiem, wiem - nie lubisz pisać referatów - ja też nie...

Dzien dobry :) Upał straszny,żar się z nieba leje..... Stawiam kawę mrożoną z lodami waniliowymi..... Hi,hi,hi,hi........ja i referaty :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D No może malutki ;) Ellisa jak chcesz to możemy razem z Wa-wy wruszyć na spotkanie z przygodą i koleżankami :) Pozdrawiam :)

Witam kochane !! Tak na dwa slowa, bo korzystam z uprzejmosci kuzynki i na polskiej klawiaturze mi pisanie nie idzie za dobrze ;) U nas ok, chrzciny sie udaly :), Ala szaleje i robi furrore;) teraz czeka nas wesele a pozniej SPOTKANIE :) .... Potwierdze Wam tylko ze bedziemy, mysle ze ok 11 bedziemy na miejscu i mam nadzieje ze wszystkie dojedziecie :) Posylam moc buziakow dla wszystkich !!!!

Motto dnia: Gdy gazela budzi się o poranku wie, że musi biegać szybciej niż najszybszy lew, inaczej zostanie pożarta... Gdy rano budzi się lew - już wie, że musi biec szybciej niż najwolniejsza gazela, bo zdechnie z glodu... Nieważne czy jesteś gazelą, czy lwem - od rana musisz zapierda***...

A ja nie muszę zap... siedzę i się obijam, chyba nie jestem lwem ani gazelą, raczej leniwcem? ;)

Zielle🌻ja sie porzadnie przyjrzałam i zadnego podobienstwa nie widze,wiec moze jednak tym leniwcem to tylko na czas pracy jestes...:)...a tak po prawdzie to fajne z Was babeczki i Ty i corcia... Kaszubko🌻 jak zwykle wielkie dzieki za prace listonosza :);P Erato🌻 jak tam pierogi?smaka mi narobilas i uciekłas...:)Ładnie to tak? Wesoła🌻pisarz to z Ciebie nie bedzie ;P...ale nas juz przyzwyczaiłas ,ze choc kilka slow skrobniesz i jak tak tylko machniesz to smutno na duszy;P jak sie mozna bylo domyslec ja ledwie wlucze za soba nogi...a jeszcze przede mna druga zmiana i wyjazd po corcie....no nic zycze wsiem milego wieczoru i do jutra 🖐️

Witam wszystkich w ten słoneczny poranek! Annapo 🌻- dziękuję za miłe słowa, nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę wasze fotki :)

Witam A ja chwilowo sama z Malym na gospodarstwie,mialam jechac z mezem do Raciborza,ale nie chce Małego meczyc w takim upale.. U nas kolejny dzien upału i najlepiej to w domu siedziec... Zielle🌻zajrzyj do skrzynki ,moze cosik znajdziesz:P a treaz pozdrawiam

Annapo 🌻- o jakie ładne zdjęcie - dziękuję. Czekam na resztę....

🖐️ w przebiegu macham i caluje Wszystkie!!! Czekam na fotki ze spotkania!!!! 😘😘😘

Dea...Ty pedziwietrze,osdoapnij troszke ...a fotki to dopiero po niedzieli...milego weekendu...i najlepsze zyczenia dla kumpeli...

Witam Was kobietki 🖐️ U mnie również upał, ale skoro przyrzekłam Kaszubce, że nie będę narzekać na upały, tak też obietnicy dotrzymuję. To nic, że mam spuchnięte ręce i nogi, wolę ten upał niż deszcz i zimno. Na upały są sposoby, np. dzisiaj spędziłam prawie cały dzień w samochodzie, chłodziłam się klimatyzacją i z wielką radością patrzyłam na termometr i tą liczbę 36 st. Dzisiaj we Wrocku tyle było. Gorzej jak musiałam wysiąść z samochodu i poprzechadzać się tu i ówdzie. Ale za to dużo dziś myślałam o Kaszubce :-P Zielle 🌻 dzięki za fotkę moja imienniczko :-) faje z Was laseczki :-P Wesoła 🌻 jestem pod wrażeniem Twojego ostatniego posta. Rozpisałaś się jak nigdy :-P Tak sobie myślę, że może nie chcesz za dużo pisać żebyś miała co opowiadać w niedzielę :-) Dea 🌻 ode mnie również przekaż życzenia przyjaciółce. Gdybyś przypadkiem znalazła trochę wolego czasu w niedzielę, to daj znać zbierzemy Cię po drodze :-) Annapo 🌻 jak tam przygotowania do spotkania? Ja zastanawiam się czy jechać. Dzisiaj obdzwoniłam okoliczne kliniki i nikt mi na szybko nie chce odessać tłuszczu i biustu powiększyć i jak ja Wam się taka pokażę :-P Faktycznie w taki upał ciężko z maluchami się poruszać. Dzisiaj widziałam jak kobieta jechała z dwójką dzieci i miała pozakładane zasłonki takie z materiału w tylnych szybach i na przedniej po prawej stronie, Jedno dziecko malutkie w foteliku, a drugie trochę większe na tylnym siedzeniu :-) Przy małych dzieciach trzeba uważać z klimatyzacją. Poqtnica 🌻 wierszyk super, motto też :-D Kaszubko 🌻 widzę, że u Ciebie dzisiaj ładna pogoda i dzień w plenerze, bo nie było Cię dziś na kafe. Pewnie zobaczymy niedługo piękne fotki :-) Erato 🌻 Ty uciekaj z tego kraju, to jak na dzikim zachodzie :-) u mnie taki spokój, czasem tylko jakieś pogotowie przejedzie. Chociaż nie, ostatnio przyjechał do naszego spokojnego miasta Adam Ferency, było jakieś przedstawienie w teatrze, no i po pracy poszedł sobie do knajpy i tak się złożyło, że jak stamtąd wyszedł, to napatoczył się na chuliganów i oberwał. Ale nie miał im za złe :-) nie chciał rozgłosu. Cały czas czekam na newsa :-P Całuję Was i życzę spokojnej nocy 👄

Hiellou,hiellou........ Cieszę się że mój post tak się spodobał ;) Ja już po odessaniu i po powiększeniu,więc śmiało mogę na spotkanie wyruszyć :P Co do upału faktycznie można oszaleć........ Miłego dnia :)

Dzień dobry 🌼 Stawiam kawę i lody :D te dla ochłody, bo i u mnie upał - w tej chwili około 35 st. Goja - masz rację - wczoraj byłam i nad zatoką i w ogródku - fotki już [a właściwie to dopiero teraz] wrzuciłam do Garnka. http://www.garnek.pl/kama13/a http://www.garnek.pl/kama13/a/?p=2 Dziś zakazano mi wychodzić na dwór - starszy syn dzwonił i kategorycznie zabronił - nie mam innego wyjścia - muszę być grzeczna :D W mieszkaniu dość przyjemnie - okna mam na południowy zachód więc teraz jest zaledwie 25,5st. Dziewczęta - pamiętajcie o zrobieniu dużej ilości fotek - chciałabym Wam zrobić filmik :D Zielle - moje podobizny są na NK - ale to już chyba wiesz :D

Gość pom
Wiersz dla powców. i dla Poqtncy Co Bronek na wałach robi .... Wizerunek swój żłobi Co Bronek z wałów nam przekazuje ... To ,że woda wzbiera ,a potem do morza zlatuje Jak Bronek wydobywa gaz łupkowy .... Tylko i wyłącznie w sposób odkrywkowy Po co Bronek korzysta z wikipedii ... Bo to dla niego najlepszy rodzaj encyklopedii Czy Bronek może zostać Prezydentem... Hm.. myślę o tym ze wstrętem. :)

Gość zielle76
Jakaś nieznana mi osoba przysłała mi zaproszenie na NK, czy to któraś kobitka z kafeterii?

Już po burzy, ale musiałam wyłączyć i kompa i telewizor. Zielle - jeśli ta osoba, która wysłała Tobie zaproszenie na NK jest wśród moich znajomych [również na NK] to wówczas najprawdopodobniej jest od nas. Znasz moje Gg - napisz do mnie... to się upewnimy.

Zielle 🌻 to ja wysłałam zaproszenie :-) Postanowiłam dzisiaj posprzątać mieszkanie, ponieważ jutro zbyt wiele mam w planie. Padam ze zmęczenia, ale za o jutro będzie luźniejszy dzień. Teraz już tylko powiem ładnie dobranoc wszystkim i podążam pod prysznic :-) 👄 🌻 ❤️

Witam🌻 A ja chyba nic nie obiecywałam odnosnie upałow,ale i tak nie bede narzekac,mam wiekszy problem:KOMARY i to wlasnie takie olbrzymie:(:(...juz nie ma kiedy z Malym isc na dwor,najpierw upały potem komary i inne owady ...w sumie nie ma sie co dziwic,bo mieszkamy nad Orda i jeszcze do okola pelno stawow ...co roku jest ten problem ,tyle ze po powodzi to sie boje czy te motyki jakis chorob nie przenosza... Goju🌻 u mnie tez nic z tych rzeczy nie zrobione ,ale ta pizzeria ma bardzo przyciemnione wnetrze ,wiec moze nie bedzie widac tych tluszczykow...:P...jak skonczyłam karmic to i biuscik tak malutki sie zrobil takze nic sie nie przejmuj,tylko pakuj pupe:) do auta i przyjezdzaj,przeciez nie spotykamy sie zeby porownywac gabaryty..:):;) Kaszubko🌻 postramy sie napstrykac troszke fotek,bo to przeciez fajna pamiatka...szkoda ,ze nie mozesz do nas dołaczyc,ale popatrz cuda sie zdarzaja,przeciez to ze my sie spotkamy daje nadzieje ,ze i z Toba kiedys uda sie nam spotkac...mam tylko nadzieje ,ze nasz Topik jeszcze troszke pociagnie... Wesoła🌻 szczesciara z Ciebie,ze tluszczyku niet ,za to biuscik ok,no nie kazdy tak moze ,ale ja tam wszystkim zycze ...mam tylko nadzieje,ze jestes bardziej rozmowna niz piszaca:);p no nic tyle na teraz moze jeszcze zajrze,chociaz nie obiecuje....a teraz posyłam biziole i pa pa...

Dobry wieczór 🌼 Annapo - to czy topik dłużej pociągnie jest zależne od nas wszystkich... brak jest dyskusji... pogaduszek. Dajemy wpis... potem często długo czekamy na następny. Teraz wreszcie wróciło słonko - cały dzień był jakiś pochmurny i na szczęście nie tak upalny jak wczoraj. Jutro prawdopodobnie będę mieć gości.... czekam na przyjazd tych osób już od kilku tygodni... zawsze coś tam nie wychodziło... zmieniały się plany.