Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyznaj to tu

WYZNANIE, KTOREGO NIE MOZESZ UCZYNIC W REALU

Polecane posty

Gość smutna17171
Kocham Cię tak bardzo, że nawet sobie nie wyobrażasz. Ale Ty wybrałeś, więc nie będziemy już razem a ty się już nigdy o tym nie dowiesz...

Gość troche prawdy nie zaszkodzi
i jeszcze jedno szujo jedna !!!! ZDRADZIŁAM CIEBIE !!! Zrobiłam to z super facetem, który w łózku jest rewelacyjny i jest przwdziwym mężczyzną !!!!!!!! Dał mi wiele przyjemności i robie to nadal z nim .... Nigdy sie o tym nie dowiesz...kłamco!!! A ty mój kochanku ...no cóż ...chyba sie w Tobie zakochałam ale jak obiecałam nie zniszcze twojego zwiąku z tamta kobietą. A tak bardzo bym chciała byc z tobą juz zawsze I zycze tobie,żebys jednak z nią nie był ale został ze mna...

Gość podobasz mi sie
Lukaszu i ja tez chce Ci sie bardzo podobac zwroc na mnie swoja uwage!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość marze zeby wyjechac w koncu z
tej dziury

Gość chce miec bardzo duzo
pieniedzy i milosci

Gość shanya twain
a ja bym miala duzo do powiedzenia, tylko juz wole milosciwie spuscic na to wszystko zaslone milczenia i polizyc tzw.laskę🖐️ ps.dawajcie dalej!🌻

Gość marzy mi sie flirt z jakims
przystojniakiem tak na dluzsza mete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość shanya twain
marzy mi sie flirt z jakims--->znaczy się na jak bardzo dłuższą????

Marcin - jestes dwulicowy i fałszywy, życze Ci zeby życie Ci dokopało tak, ze nie bedziesz umaiał sie podnieść, kocham cie ale nie mozesz mnie tak krzywdzic, nie pozwole Ci na to ... oddaj mi to co moje, i zniknij z mojego życia Adriana - nie nawidzę Cie bo zabrałaś mi Jego. Paweł - masz ślicze oczy , podobasz mi się fizycznie ale nic nie zrobie masz zonę dziecko i drugie dziecko w drodze. Moge tylko codziennie przez 8 h patrzeć sie na Ciebie , marząc ze zwrócisz na mnie uwage. Mariusz - jestes moim najlepszym kumplem, z nikim nie umiem sie tak dogadać jak z Tobą . 🌼

Gość lupilol
nienawidze Cie Marta, zaluje, ze on Cie poznal

Gość lalalalallaalh
moja "przyjacolko"...jestes z moim bylym chlopakiem ktrogo kocham od 3 lat! wiedzials o wsyztkim a mimo to...

Gość Alka jestes zmija
podła. Bardzoo wyrachowana. Na show nigt byłas jak bys sie rypała w kiblu fryzura o tym mowiła. Gustu nie masz za grosz. I te wtwoej gierki.. egozim.. od roku 2004 odkad wiesz o mnie juszyc. swinio wygryzłas zanetke ciąża. a mnie juz nie mozesz, ale jakbys mogła wrobiłabys go w 2 dziecko. aby tylko mnie wygryzc.

Gość zwątpiłam w naszą przyjaźń
i czuję się samotna

Gość hm taaak i wszystko jasne

Gość totalna idiotka z ciebie

Gość gggggggggggggggggg
ewelina suko zrobię wszystko ,abyś poczuła sie tak jak ja jak bedziesz 10 lat po ślubie ,namowię jakąs małolate rozkocha ci męza i sobie pożyczy na miesiąc porozumienie dusz itp zobaczysz jak wtedy czuje się druga strona

Gość bua ha ha
troche prawdy nie zaszkodzi - pisze: A ty mój kochanku ...no cóż ...chyba sie w Tobie zakochałam - wynika z tego że wystarczy dobrze wyruchać laskę i już się zakochuje :)