Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

offsec

chudnąc z głową! kto ze mną?

Polecane posty

Gość nimma84
Ogólnie to jestem raczej wysoką osoba, mam 175 cm wzrostu...

halo halo...zyje:) witam nowe dziewuszki...i stare tez!!:) ale wczoraj zgrzeszylam- buuuuu...zjadlam ok.23 pijac drina makaron z kielbacha a potem 2 kawalki sernika i z 10 cukierkow...nie powstrzymalam sie, bylam tak glodna a po alku juz nie mialam hamilcow i jaks ie zrzucilam u kolezanki na lodowke to tragedia! no ale teraz piekna pogoda ide na mega dlugo spacer....ale wczoraj przesadzilam:)trudno,bywa...trzeba zyc dalej:) pozdrawiam - bede po poludniu:),papa

Wczoraj byl piatek wiec wybaczamy ale zeby mi to byl ostatni raz:D Ja mam dzisiaj grilla wiec sie pewnie najem:P

hehe,kropka, pewnie i tak wszystko wytanczylas:p No coz zdarza sie i tak, tez wczoraj mialam w sumie gorszy dzien. A dzis jest okej poki co:P moze dzis pojade tez na male disco tylko jak cos bede prowadzic to kalorii z alkoholu nie bedzie:P Anula, to dobry pomysl jak wieczorem ma sie cos jesc to w dzien ograniczyc. Kropka, a bo widzisz mowilam, jesc troche slodyczy bo potem to juz tak jest ze czlowiek ma ochote i sie rzuca. Ale Ty duzo cwiczysz to Ci nie zaszkodzi w sumie.:PHmm, ja sie zwaze w pon ale zobaczymy co bedzie:P No a te rowerki to wlasnie tak zamierzam, zeby ,iesnie brzucha byly napiete, tylko jak dlugo mam je robic i jak zwiekszac zeby nie miec maxymalneych zakwasow? eseczka, co TY masz za wzrost w stopce? nimma84-witaj nam tu:P

tu i teraz ONA - żeby nikt się nie czepiał że szkieletora chce z siebie zrobić :) wiec między 1 a 0 jest pewna liczba :)

cześc laski ;) zgrzeszyłam troszke dzisiaj hehe tzn zjadłam batonika małego :( ale odpokutowałam swoje hehe poszłam z moim misiakiem na lodowisko 1.5 h szalelismy na łyżwach i nieźle sie zmęczyłam hehe ;)

ja dziś miałam extra dzionek do wieczora ... potem sie pokłóciłam z ojcem :) .... co myślicie o różowym bikini?? nie jest zbyt infaltywny?

eseczka no to 8 pewnie:P Ale wysoka jestes:P Rozwe, hmm, zalezy czy jestes blondynka czy brunetka. Brunetki moim zdaniem moga sobie pozwolic, ale blondynki to troche landrynkowe. Ofsec- ja tez wczoraj troszke podjadlam, ale dzis sie zwazyam( mialam jutro, ale nie wytrzymalam, kropka- sorx:P) no i jest 60. Wiec szczerze mwoiac to nie wiem czy trzeba sie az tak ograniczac:P NO i ja to nie wiem czy moj cel ktory sobie obralam 55 nie jest zbyt rygorysztyczny, bo widze po sobie ze mam coraz mniej tluszczyku, i sylwetka robie ise powoli okej, wiec zobaczymy w miare czasu, moze poprzestane np na 57 czy 58. OCh, poki co pije sbie kawke z 1 lyz cukru .Pozdrawiam

ja to sie zwarze dopiero w pon z rana bo nie chce teraz szoku przezyc hehe ;) teraz sobie wcinam sniadanko, zjadłam połowe i juz mi sie nie chce hehe to chyba dobrze :D z kolezanka [która tez sie ze mna odchudza] pomyslałysmy że raz w tyg bedziemy chodzic na basen i na lodowisko :D i jak sie zmotywujemy to będziemy biegac hehe :) dobry pomysł nie?

Gość nimma84
witam Was !!! Eseczka, Ty stosujesz tą dietę białkową ?? Jak sądzicie przy 175/176 ile się powinno ważyć prawidłowo...??? Pozdrawiam

nimma- jak na moj gust to okolo 60, jesli masz biodra i kobiece budowe, a jak chlopieca to okolo 58:P ofsec- z lodowiskiem to super pomysl:O Daj znac jak Ci poszlo :P

Dziewczyny wrocilam:) Nawet tak zle nie bylo, zjadlam tyle co powinnam.Od jutra ostro sie biore za siebie

hehe dwa dni mnie nie bylo a tu tyle wpisów.co do dietki to jakos idzie ale bez jakichs strasznych rygorów. piekna pogoda osttanio to duzo spacerkow, nawet przypomnaialm sobie o skakance, bo kiedys to codziennie skakalam. za tydzien zaczynam 1 rok studiow- kierunek :dietetyka. ciekawe czy bede sie tam uczyc tego co bym chciala. jak bede dobra to uloze dziewczyny dietki :specjalnie dla was :P zobaczymy

Jem sobie teraz pomidorka bo bylam strasznie glodna a nie chcialam sie rzucic na jedzenie w nocy

hej dziewczynki ;) jak tam dzien minał? ;P jutro rano zważe sie w końcu hehe :D i tez przez kolejny tydzien zaostrzam dietke :D zobaczymy co z tego wyjdzie :D oczywiście zaostrzam ale mądrze :D i odczywiście więęęęcej ćwiczen a przede wszystkim hula hopu :D na jakims topiku dziewczyny zrobiły tabelke ze wzrostem wagami itp ;p może my taką sobie trez zrobimy? ja zaczne: -----NICK--------WIEK--------CM--------KG--------CEL-------- --offsec---------17------------180-------79--------75--------- dopisujcie się :D

-----NICK--------WIEK--------CM--------KG--------CEL---- ---- --offsec---------17------------180-------79--------75--- ------ --anula89-------18------------170-------55--------50----------- Ta tabelka bedzie motywowac do walki, ale zdrowej walki

-----NICK--------WIEK--------CM--------KG--------CEL---- ---- --offsec---------17------------180-------79--------75--- ------ --anula89-------18------------170-------55--------50---- ------- --titONA--------21------------173-------60--------55---- -------- hehe, musialao byc ,,tit\'\', trzeba bylo skrocic:P

Nie ma sprawy:) im wiecej tym lepiej! ja zmykam juz spac bo jutro trzeba wczesnie wstac do szkoly:/

starterka - witamy ;) dopisz się do naszej tabelki ;) jak tabelka bedzie cała gotowa to umieszcze ją w stopce ;) zeby nam gdzies nie zagineła hehe ;) ja tez juz lece spać bo cos marnie sie czuje... przeziebiłam sie :( w sumie i dobrze bo jak sie jest chorym to nie ma ochoty sie jeść hehe :D dobranoc laski ;*

Chej dziewczeta czy mozna sie przyłączyć ........chciałam troszke zrzucić kilogramików, ok 5 tak do grudnia......od jutra dietka i ćwiczonka.....

Gość czarusia
Przejrzałam właśnie strasznie dużo stron związanych z odchudzaniem, co zresztą robię już od kilku dni i podjęłam decyzję - biorę się od jutra za siebie. I tym razem to jutro rzeczywiście będzie jutro.... Razem raźniej, jakaś większa mobilizacja, wiara w siebie. Oby się udało, bo tak dalej być nie może.

czarusia---zapraszamy!!! starterka--witaj tez, patrz, ja nawet nie zwrocilam uwagi ze my to faktycznie wysokie jesesmy:P wpadaj do nas i pisz jak Ci idzie:p ofsec-dzis mialas sie wazyc, jak tam?] sabinka---dopisz sie do tabelki:P

Gość gwiazdeczkakamusia
dziewczyny doradźcie mi !!! mam 178 cm wzrostu, waże 67kg, wym.90/68/94 jaka jest idealna waga przy moim wzroście? mam jakąś paranoję, że ważę za dużo.

witam! ja na wstepie powiem ze mam mega kaca moralnego- zamiast schudnac przytylam- wszytsko przez weekend w ktory obzeralam sie jak bym nie jadla przez tydzien- jadlam tluste, jadlam slodyczy mnostwo i to w dzien i w nocy;/.wszystko poszlo na marne, mam przez to zwale, dola....zaczyna wszytsko od nowa!:( a tak bylo dobrze w ciagu tygodnia a jak pozwolilam sobie na \"troche\" to juz poszlo wszytsko na co mialam ochote i to w ilosciach nawet nadmiarowych az ruszac sie nie moglam:(.teraz jechalam samochodem do pracy ale wysiadlam wczesniej i pieszo troche przeszlam, zaczynam na ostro i dzis zjem minimum zeby odpokutowac weekend- to bylo straszne-jadlam lody cukierki czekolade cheesburgery pierogi-co tylko chcialam-zupelnie odpuscilam i przez to fatalnie sie czuje0 a w pt calkiem bylo ok i widzialam efekty nawet bylam dumna a tu dupa....jestem wsciekla i zaczynam od nowa-ważąc wiecej zamiast mnie:(((. Zaczynam moj bok- teraz w weekend juz na pewno tego nie powtorze!!!!!