Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

offsec

chudnąc z głową! kto ze mną?

Polecane posty

hehe Kropka:P No nie, nie ide:P Ale ranny ptaszek to ze mnie jest,trzeba przyznac:P Kropka- podoba mi sie , te cukierki etc- tak moim zdaniem wytrzymasz.

no mam nadzieje ze tak bedzie lepiej i po malutku do celu:) dzis tez ide pocwiczyc i dzis znow zostawilam auto dalej od pracy i maly spacer z rana-poki pogoda to moge tak robic...jak zacznie padac to ta opcja odpada:P. najgorzej to w pracy jak siedze na tylku bez ruchu praktycznie;/ no ale co zrobic...

starterka---> uwazaj pozniej jak skonczysz ta dietke bo najpierw na diecie zgubisz kg ale to utrata wody...a potem po diecie mozesz znow przybrac...nie lepiej ograniczyc posilki, a jesc wiekszosc produktow i tak juz pozostac?:)

---NICK--------WIEK----------CM--------KG-------CEL----- --offsec---------17------------180-------79--------75--- --- --anula89-------18------------170-------55--------50---- -- --titONA--------21------------173-------60--------55---- -- --starterka----22------------166-------62--------52----- - --kropkaa-----23-------------171--------62--------57----- --sabinka23---24------------180---------62--------57--- witam witam :) u mnie z dietą ok :) ale z ćwiczeniami kiepsko :(

---NICK--------WIEK----------CM--------KG-------CEL----- --offsec---------17------------180-------79--------75--- --- --anula89-------18------------170-------55--------50---- -- --titONA--------21------------173-------60--------55---- -- --starterka----22------------166-------62--------52----- - --kropkaa-----23-------------171--------62--------57 --sabinka23---23------------168---------56--------51--- --eseczka_24--24------------180-------62---------57----

---NICK--------WIEK----------CM--------KG-------CEL----- --offsec---------17------------180-------79--------75--- --- --anula89-------18------------170-------55--------50---- -- --titONA--------21------------173-------60--------55---- -- --starterka----22------------166-------62--------52----- - --kropkaa-----23-------------171--------62--------57 --sabinka23---23------------168---------56--------51--- --eseczka_24--24------------180-------62---------57----

najgorsze jest to że własnie figurę człowieka ludzie oceniają po brzuchu ... jak ktoś ma zwałki to już ze gruby mimo że inne części ciała są O.K.

no ja mam w biodrach 97 cm- ale z nich nigdy mi za wiele nie schodzi;/ chyba ze mega schudne-raz tak bylo ale wtedy gora wychudzona i to brzydko wygladalo, wiec chce te 57-58kg wazyc i mi to wystarczy:)

środek zimy a my w bikini?:P heheh.dobre:), ja tam nie lubie sie w bikini i mimo ze mieszkam nad morzem, do plazy rzut beretem to w to lato bylam raptem pare razy i to z dala od ludzi:)

no udo 57cm - nie wiem czy to duzo nawet i nie wiem czy mierzyc w srodku czy u gory...to jest wymiar z gory uda:)

a jak starterka z waga elektroniczna? rozgladalas sie ? ja mam elektroniczna i ona pokazuje zawartosc wody i tluszczu....z reguly mam 19,8% tł. i ok. 55% wody...to ok??? bo sie nie znam:) o wadze na razie nie wspomne.bylo mniej jest wiecej:P...wszytsko przez szalony weekend:)

niby cwicze ale sadelka=tłuszczu mam sporo jak chwycę:P:P:P wiec nie wiem jak to działa:). kurcze, znow taka pogoda a ja w biurze..wrrr...poszlabym sie przejsc i dotlenic!!!!

Gość ...abc....
Hej dziewczyny :):) ja tez bym chciała schudnąc jakies ok 5-10 kg ale nie moge sie zebrac, nie wiem od czego zacząc....od kilku lat walcze ze swoimi kilogramami i wiecej niz 2-3 kg nigdy nie zeszłam nie wiem czemu... były okresy ze cwiczyłam prawie miesiąc, nie jadlam chleba, miesa tylko jogurty, sałatki itp i nie jadlam słodyczy (jak juz to bardzo rzadko) i nie widziałam efektów... nie wiem czy to mój organizm jest jakis wadliwy czy co... nie jestem jakas otyła, ale sadełka z brzunia przydałoby sie troche zrzucić.... napiszcie jakie macie pomysły na schudnięcie, moze dietka 900-100 kcal? Byłabym bardzo wdzieczna, gdybyscie cos mi poradziły.... (a to moje dane: wiek:18 lat, wzrost: 176cm, waga: 73kg :(

hej abc...sluchaj, moim zdaniem powinnas wprowadzic w swoje zycie w swoja diete jakies zmiany ale nie jakies drastyczne bo one na dluzsza mete nie maja sensu...ja sie ostatnio przekonalam:), po prostu jedz i sniadanie i obiad i kolacje tyle ze staraj sie wybierac produktu mniej tluste, ogranicz slodycze, nie obzeraj sie na noc, jedz duzo warzyw, i przede wszytskim systematycznie sie ruszaj bo bez tego ani rusz...sama dieta to za malo zwlaszcza jesli chcesz sie pozbyc brzusia:). Poza tym taki sposob pozwoli ci wolniej schudnac ale na pewno na dluzej zostanie efekt niz dieta ktora trwalaby jakis czas a pozniej zaczelabys jesc normalnie i znow byloby to samo....staraj sie stopniowo zmieniac nawyki i ograniczac dotychczasowe porcje a bedzie dobrze:).powodzonka

cześc dziewczyny! no ja właśnie skończyłam mój ostatni posiłek dzisiaj :) za jakis czas tylko wypije herbatke i wszystko na dzisiaj ;) teraz mykne posprzątac chatke i biore sie za ćwiczenia ;) a mam pytanie czy odkurzanie mozna wliczyć w rozgrzewke? hehe :D do tabelki ktos się jeszcze dopisuje czy już moge wstawić ją w stopke?;> ---NICK------------WIEK----------CM--------KG-------CEL--- --offsec-------------17------------180-------79--------75---- --anula89-----------18------------170-------55--------50---- --titONA------------21------------173-------60--------55---- --starterka--------22------------166-------62--------52---- --kropkaa----------23------------171-------62--------57---- --sabinka23--------23------------168-------56--------51---- --eseczka_24------24------------180-------62--------57----

co tu tak cicho dziewczynki...cwiczycie, jecie czy co?:) offsec- porzadki domowe..niby nic a naprawde sie spala sporo kalorii przy domowych czynnosciach wiec warto:). ja wlasnie wrocilam z cwiczonek, zaparze herbatke i dzis juz chyba nic nie jem, wczoraj bylam glodna o tej porze a teraz jakos jest ok:). zjadlam pare ciasteczek przed cwiczonkami ale pewnie je spalilam:)

halo halo...zyjecie dziewczyny?:) u mnie dzis szaro, buro...ledwo wstalam...ale o dziwo nie mam apetytu...oby tak zostalo:P, coraz czesciej pewnie teraz smutasy beda mnie nachodzic- zawsze mam tak jesienia;/, jak sobie radzicice jak zalapiecie jakiegos dolka?- jedzenie pomaga ale odpada:) macie jakies skuteczne sposoby??? starterka- jak tam waga? kupiona?:P

hello, nie powinny szwankować- zwłaszcza ze innych funkcji nie ma to nie powinna miec zadnych zaklocen, zaburzen i wazyc prawidlowo-poza tym jak caly czas wazysz sie na jednej i tej samej wadze to moze obserwowac zmiany...mysle ze skoro tylko opomiar Ci chodzi to kup ja, tym bardziej ze mowilas o innych wydatkach ostatnio:).a jak dietka, cwiczonka itp?:):)