Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokardkaa

Po 5 latach bycia razem poprostu ODSZEDŁ!

Polecane posty

Gość kicikici123
a jak dzwonisz to nie odbiera?? moze numer zastrzez albo z j akiegos innego zadzwon?? moze dowiesz sie czegos jak przyjedzie jego mama moze ona z nim rozmaiwala??

probowalam, kupilam sobie nawet nowy starter, ale nie odbiera. no wlasnie czekam na jego mama, powinna niebawem sie pojawic. :(

Dzien dobry Kokardkaaa!! jak się spało?? dlaczego myślisz, że ukrywa coś razem z mama?? podobno dzwonila i wypytywała o niego wiec też nie wiedziała, a może jednak wiedziala?? podejrzewasz cos??

Przybysia nawet dobrze sie spalo, bo nocowala u mnie przyjaciolka, i po 3 winach spalysmy jak dzieci ;) wiesz.. podejrzewam, bo taka niby spokojna byla, a niby taka zaskoczona.. znam ja nie od dzis, cos ukrywa.. moze cos wie? moze cos jej sie przypomnialo.

hmm więc to bardzo ważne spotkanie...koniecznie napisz co i jak!, ja musze uciekac do pracy, ale postaram sie byc w miarę na bieżąco..hmm moze jakas wymiana maili??

Przybysai wolalabym nie podawac meili na kafe. roznie bywa. ja tez uciekam. bede pisac jak tylko sie czegos dowiem :)

Czesc! Wrócilam. Normalnie jestem zszokowana i teraz na powaznie zaniepokojona, już nawet nie jestem zła, teraz sie martwie. Jego mama oznajmiła mi, że miesiąc temu pożyczył od niej 5 tys. nie powiedział jej na co, a ona mu pożyczyła. Dzwoniłam do jego firmy, wziął L4 kilka dni przed tym jak odszedł, czyli planował to. Jego bliscy przyjaciele ( w tym moi) nie mają zielonego pojecia, gdzie On jest. Albo udają. ale poprosiłam, aby jeden z nich zadzownił do niego.. odebrał.. ale jak tylko Maciek zapytał się, gdzie jest rozłączył się i wylaczyl telefon. Nie wiem co robicc

Gość croo
a co jego mama mówiła? wczesniej mowilas o jej głosie ze miała spokojny przez telefon i ze moze cos wie. myslisz ze cos wie? byla tez zdenerwowana?

Gość Tonnyyy
powiedz ze jestes w ciazy..hahaha

Nie mieszkam w Polsce to nie wiem jak tam jest z aborcja dzisiaj? Ale czytalam dzies ze to duzo kosztuje? Moze dlatego potrzebowal pieniedzy?

Gość croo
no nie. to jest głupie. nie mozna go szantażować bo wtedy kokardka nie bedzie sie niczym różniła od niego. zostawmy jemu bycie nie fair. a na uzyskanie informacji musi być inny sposób. subtelny i prawdziwy. nawet jesli to bedzie oznaczalo czekanie.

Gość Kamilek 40 Kokardka co tam u C

Ale ile ja mam czekać? Czuje, że coś się dzieje! :( Jego ojciec jest policjantem, szukają go. Jakie to głupie! szukają 27 letniego faceta! czuje się ok. troche mnie choroba dopadła na dodatek.

Wiesz tak szczerze, to mam 10000 róznych podejrzen. Moze ma panne? moze zaszla w ciaze? bał się przyznac? Moze się gdzieś zadłużył i wzial te pieniadze na splate. tylo czemu odszedl? nie wiem.. :(

Tonny kochanienki 3 wina na 2 osoby i to przeszlo 24 h temu ;) Tonny. nie wykluczone. teraz wszystko jest mozliwe.

Gość zainteresowana/....
Hmm a moze napisz mu z jakiegos numeru co on nie zna, smsa typu. mamy twoje dziewczyne. masz si epsotkac z nami gdzies tam podaj miejsce i godzine i pwiedz ze jak nie przyjdzie to ciebie zabija....albo cos w tym stylu? tak zeby sie zmartwil o ciebie albo cos....po co bral ta kase??

Gość taaa......
na pewno uwierzy ze ktos ja porwal dla okupu. bez przesady. a ja mysle ze jakies ciemne interesy i ze nie chodzi tu o inna kobiete, a tym bardziej ze nie przestal cie kochac

moze to nalogowy hazardzista? napisz mu zeby powiedzial ci prawde ze zniesiesz wszystko tylko ma gadac!

Gość zainteresowana/....
albo owidz ze idziesz skoczyc z mostu i jesli ni eprzyjedzie na czas to bedzie po tobie...wiem ze to szantaz ale musisz sie z nim spotkac...albo napisz mu ze nie moze cie teraz zostawic bo jestes w ciazy i mialas mu to powiedziec ale juz go nie bylo....cos takiego zeby sie przejla..albo nawte nie mow, tylko powiedz ze mialas mu cos powiedziec ze to wazne, i popros chociaz o to jedno spotkanie etc.... musisz go spotkac nie ma innego wyjscia

Gość zainteresowana/....
dlaczego my kobiety jestesmy takie glupie i zawsze sie martwimy o tych gnojkow....to ich chyba bawi...az mam chote zmartwic mojego faceta zeby sie tak samo poczul jak ty...zeby ukarac glupich, meskich debili.

Gość zainteresowana/....
czy myslicie ze faceci potrafia cierpiec z powodu milosci??

zawsze mi sie wydawalo, ze trafilam na ideala, chociaz idealow nie ma. to co sie dzieje, to tylko glupi sen..... 😭

Gość Rybka66
Faceci mysla po fakcie

hej Mala, dopiero odnalazlam topik! ja to sie mam... pozyczyl wiec kase od swojej mamy rowniez...to naprawde dziwne, bez urazy, ja nie siedze w tym swiatku, ale aborcja w Polsce jest nawet w granicach 2000pln a nie 5tys od mamy i wczesniej wybral 10 tys.. to kupa kasy!! Malgosiu nic nie podejrzewasz?? moze cokolwiek sobie przypomnisz, cos podejrzanego? hmm nie wiem, juz sama bzdury pisze..