Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 fgfdgfdg

najlepszy krem na ZMARSZCZKI POD OCZAMI- to takie proste,jestem w szoku!

Polecane posty

Go艣膰 fgfdgfdg

uzywalam miliona...moja skora pod oczami zrobila sie lekko pociachana drobna siateczka zmarsczek, widocznych narazie tylko podczas usmiechu.... probowalam miliona kremow roznych firm od ziaji przez clinique...przerozne... i nic nie wyprasowalo i nie wygladzilo i mam nadzieje ze ten krem rowniez zapobiegnie powstawaniu nowych zmarszczek dzieki duzej dawce nawilzania... drogie panie - to krem BAMBINO! tak,ten dla dzieci! gesty,tresciwy i wspaniale nawilzajacy! moja skora pod oczami jest teraz gladka jak aksamit :) zmarszczki zniknely :) zaden inny krem tego nie dokonal :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elllllen
znikn臋艂y naprawd臋?? ile go stosowa艂a艣? Nie wierz臋?? ile masz lat??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asaaaaaaaaaaaaaasas
przeciez wiekszosc dobrych kremow do oczu bazuje na maslowatych shea i innych nawilzajaco-natluszczajacyhc skladnikach...po co przeplacac jakmozna nawilzac tanszym sposobem jak np ten krem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfdgfdg
dokladnie,moja cera po wakacjach tzn skora pod oczami stala sie przesuszona i chce zapobiegac,bo mysle ze jak juz sie zmarsczki pojawia to neiwiele sie z nimi zrobi...stawiam wiec na nawilzanie tych rejonow twarzy... chce wyprobowac jeszcze kremu bambinopielegnacyjnego,wyczytalam na wizazu ze ponoc jest lzejszy,wtedy moglabym go uzywac na cala twarz, bo ten to tylko pod oczy bo jest tlusty,ale pod oczy idealny...najwazniejszy jest efekt, sama nie moglam uwierzyc ze tyle kasy poszlo na rozne specyfii a takie niepozorne cudo lezalo na polce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfdgfdg
aplikowalam sobie warstewke po pracy dzis jak zmylam makeup, i wlasnie dotykam skory pod oczami i jest taka cudownie miekka w dotyku :) o dziwo nie tlusta,ale nawilzona i taka przyjemnie miekka... zwykle nakladam na noc i odrobine rano. i dziala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgfdgfdg
dlaczego mnie obrazasz?wiecej tolerancji dziewczyno. dziele sie tutaj rada ktora moze komus pomoze jak mi. jezeli sie nie zgadzasz trudno. najpierw sprobuj,potem sie wypowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakajak
偶marszczek jeszcze nie mam, ale je艣li chodzi o nawil偶enie sk贸ry pod oczami to polecam linie 偶eli pod oczy i na powieki FlosLek. W og贸le to wydaje mi si臋 偶e nie ma du偶ego znaczenia jakiego kremu si臋 u偶ywa, wa偶ne 偶eby u偶ywa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhggggggggggggggggggggggggg
ja sprobuje dzis jak sobie kupie bambino :) floslekow nie cierpie,zarowno konsystencji jaki i dzialania u mnie zerowego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mirabella23
Ja mam probke jednego bardzo drogiego kremu pod oczy. Jest bardzo lekki, w formie niebieskiego zelu i jest CUDOWNY. Zaden tani kremik na mnie nie dziala, a ten juz po pierwszym zastosowaniu. Tak naprawde to z kremami i kremami pod oczy jest tak samo jak z lekami na tradzik. Kazda ma inna skore , i nie zawsze to co dziala na kolezance bedzie dzialac na Tobie.Radze o tym pamietac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fggg
kupilam dzis krem bambino wersje pielegnacyjna i jestem w szoku!!!!!!!!!!!! ten krem w wersji ochronnej jest bardzooo gesty,tlusty,nie wchlania sie i nie rozsmarowuje a ten jest swietny!!! ma konsystencje nivei soft! buzia jest po nim gladziutka,nie pozostawia zadnego filmu! nie moge uwierzyc ze kosmetyk za kilka zl, dla dzieci,ktory niepozornie lezy w sklepach moze byc taki rewelacyjny... moim zdaniem duzo lepszy niz ziaja bo nie zawiera barwnikow i jest testowany i polecany przez rozne instytuty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ..wig
a czy ten krem nie zawiera przypadkiem paraffinum oil(nie wiem jak to sie pisze)

Udost臋pnij ten post

Ja tam w 偶adne bambino nie wierze;) Mo偶e na twoj膮 cer臋 akurat tak dzia艂a, co nie znaczy, ze podzia艂a tak na inne osoby. Ja wpad艂am na bardzo fajne serum z p艂atkami z艂ota Merino - jeszcze nie pr贸bowa艂am. Ale mo偶e si臋 skusz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karii24
zmarszczki to nic innego jak slabo nawilzona skora, mam strasznie sucha skore i dlatego zaczely mi sie pojawiac zmarszczki, to nie ze starosci bo mam 25 lat,mialam rozne kremu vichy, l oreal, ziaja i nic, tylko bambino potrafi nawilzyc skore, nakladam na noc gruba warstwe jak maseczke, i jeszcze rano powtarzam ten zabieg, po czym zmywam jakis kremik lekki i makijaz. bambino dziala najlepiej ze wszystkich kremow, mnie odpowiada bo mam sucha skore sklonna do podraznien i alergii.2 razy w tyg maseczke na twarz z AA nawilzajaca, badz garnier z miodem akacjowym, te maseczki nie wywoluja podraznien plus krem BAMBINO i mam gladka nawilzona twarzyczke jak prawdziwa gwiazad.

Udost臋pnij ten post

potwierdzam to co napisa艂a za艂o偶ycielka. Nie od razu efekt superowy ale jest. Tak wiec po BAMBINO baby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 talassa
mam pytanie o jaki krem bambino chodzi. Widzia艂am w rossmanie taki bodaj偶e z cynkiem i witaminami. Czy to o ten chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata :)
Ja glownie polecam kremy clinique sprawdz ten http://allegro.pl/clinique-total-turnaround-k rem-do-twarzy-i1598373038.html Mozna wydawac kase na inne tansze marki, ale moim zdaniem to nie ma sensu, lepiej kupic cos pozadnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kto pierwszy ten lepszy :)
Pewnie 偶e bambino jest najlepszy, przecie偶 to krem dla dzieci. Chyba normalne, 偶e dobrze nawil偶a i od艣wie偶a sk贸r臋. Zadzia艂a on na ka偶dym rodzaju sk贸ry. Jest to krem dla dzieci, czyli te偶 nie podra偶nia sk贸ry i 偶adnego uczulenia, zaczerwienienia itp. na twarzy nie powinno by膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do mycia buzi uzywam tylko myde艂ka bambino , potem nak艂adam krem z tej serii. Ale nie punktowo tylko rozcieram go najpierw na palcach i p贸藕niej wklepuje r贸wnomiernie w buzie , unikam w ten spos贸b nak艂adania grubej warstwy. Moja sk贸ra jest w niez艂ej kondycji mimo wieku zbli偶aj膮cego sie pod 40-ke :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przecie偶 Bambino to sama parafina, zatyka pory i sk贸ra nie mo偶e oddycha膰 na zmarszczki najlepsze s膮 naturalne oleje: awokado, arganowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
DERMIKA LILY SKIN z elastyn膮. Wprawdzie to kremik dla dojrza艂ych oczu . Zdecydowanie 30+, ale doskonale napina i uj臋drnia i zmarszczki, kt贸re w tym wieku s膮 ju偶 " wsz臋dobylskie" sp艂yca je i wyg艂adza. Ja jestem super zadowolona, a w Bambino ...... jako艣 nie wierz臋, wi臋c pozostan臋 przy swoim. A tak na marginesie ten kremik Bambino, mo偶e by膰 bardzo dobry dla dwudziestolatek, bo c贸偶 im potrzeba z lup膮 trzeba dopatrywa膰 si臋 zmarszczek. A nam troch臋 starszym jednak troch臋 wi臋cej potrzeba . A wi臋c DERMIKA pod oczka troszeczk臋 ju偶 pomarszczone i jest OK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bambino? co za bzdury :o bambino to krem nat艂uszczaj膮cy, z parafin膮 w sk艂adzie, jak to niby ma nawil偶a膰 i usuwa膰 zmarszczki? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaden Botosis,tylko krem z Bajkalina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja ostatnio natrafi艂am na co艣 takiego, co si臋 nazywa "B艂yskawiczny lifting SOS na kurze 艂apki" Eveline - i jestem zachwycona!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma czegos takiego jak b艂yskawiczne,jak b艂yskawicznie poprawisz tak b艂yskawicznie stracisz,to jest proces

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w pewnym wieku to po prostu trzeba systematycznie dba膰 o sk贸r臋, bo nic nie trwa wiecznie i nawet jak si臋 te zmarszczki wyg艂adzi to one z czasem wr贸c膮, znacie jakie艣 dobre/skuteczne kremy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶aden krem nie wyprasuje zmarszczek tak dobrze jak masa偶 twarzy. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to 24 latki maja juz smarchy? co to sie porobilo.... mam dobrze po 40stce i dopiero niedawno widze zmarchy pod oczami i to wtedy jak sie smieje; W wieku 20 lat to wg mnie mozna miec jakies podraznienie z przesuszeniem skory ze stosowanie tych wszystkich kremikow.... Nie polecam mlodym kobietom stosowania kremow dla starszych pan, ani dla niemowlakow. Kazdy wiek ma inne potrzeby, duzo zalezy tez od genetyki, sposobu odzywiania....

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰