Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość /////////////
Jutro:) 17 lipca - W lipcu upały, styczeń mroźny cały.

Seniorze dla Ciebie: 🌼 za otworzenie 700-setnej stronki :-) Kreseczko, gdzie te upały? na razie zmarznąć prędzej można niż się opalić ;-) Pozdrawiam Wszystkich ,miłego wieczoru Kochani ❤️

Witam miłych oazowców:-D Pogoda pod psem a dni lipca uciekają .... A mnie jest już zal tych lipcowych deszczowych dni.... I tu się powtórzę:-D mogłoby nocami popadywać a dni mogłyby być słoneczne... Matko Święta!! przecież kiedyś było inaczej ... były normalne białe , mroźne zimy i gorące, słoneczne wakacje... Czy może, mnie się tylko tak w młodości wydawało?!

Pokój dla rodziny mam już przygotowany... Chciałam tylko pościel jeszcze na słonku wywietrzyć , ale chyba już do soboty się nie da ... Jutro troszkę zakupów zrobimy i przyrządzę parę odświętnych potraw... Takich jak flaczki wołowe, gołąbki, pierożki z jagodami i karkówkę pieczoną...

Gość POLISZKA
Zycze wszystkim kolorowych snów👄

Gość POLISZKA
Ku pamięci Jesli biec to do Slonca Jesli marzyc to do konca Jak calowac to serdecznie A jak kochac to juz wiecznie

Gość POLISZKA
Sny są po to by nas kusić, sny do grzechu chcą nas zmusić, sny są w raju i w łóżeczku czas już zasnąć w swym łóżeczku ! DOBRANOC:)

Gość Kasimo..
Hejka!!! Hejka!!! Spita już ? Bo ja do snu się układam:)

Gość Grazka 54
witam

Gość Grazka 54
spijcie dobrze,Ja znowu odprawiam godzinki... nie spie, nie moge cos...

Gość Haluszka
Grazko👄dobranoc

Gość Haluszka
Pozdrawiam 👄 naparzyłam termos kawy zapraszam:)

Gość Haluszka
wczoraj was zegnałam a dzisiaj was witam...

Gość Haluszka
Mam dziś pracowity dzień...Wekowanie ogórków , sok z porzeczek i aronii...Po zatem pranie , prasowanie ,gotowanie a wieczorem kino i spacer...

Haluszka!!!Witam... Dosiadam sie do twojej kawy i dostawiam jabłecznik z papierówek ... Jeszcze mam 10 minut przerwy wiec legalnie pisze z wami:-D

Wczoraj wieczorem wpadła moja bratowa bo mila cios załatwić w naszym mieście .... I przywiozła nam wałówkę od teściowej ... Kosz papierówek... Wiaderko ogórków już zakiszonych (małosolnych ) Jabłecznik jeszcze ciepły... pierożki z jagodami... I zraziki na dzisiejszy obiad... mięliśmy wyżerkę na kolacje ...hi hi hi.... Kochana mama... Za to my jutro zrobimy jej niespodziankę .... ja z małżonkiem rano pojedziemy do nich na cala weekend... Pomyjemy jej wszystkie okna, drzwi , może coś wypiorę i poprasuje... Tylko tak możemy się im zrewanżować ...Bo prezentów za skarby nie chce... Chłopaki maja co jeść to zostają w domu będą się pakowacz bo w poniedziałek wyjezdzaja do Holandii...

Gość lNiesmiala
Haluszka👄 Listeczku👄 zazdroszczę Ci takiej teściowej... WBW👄

Gość Niesmiala
Ja od rana gotuje dżem wiśniowy i tak mieszam by mi się nie przypalił... Ale się na drylowałam , mimo , ze mam taka maszynkę do drylowania to w kuchni jak w rzeźni wyglądało:-D Teraz gotować będę botwinkę, już mam buraczki z ogródka... Zycze wam wszystkim miłego dnia i dyzo słoneczka , choć ono chyba się na nas pogniewało

O Matko kochana , a co tu się narobiło !? Kto to nas tak lubi ?czy nie lubi? ha ha ha !

Nie rozumiem nic z tego , może to ktoś początkujący i się po prostu uczy.:-D

Dziewczyny, ja tez już zajadam małosolne i chlebuś ze smalcem... która ma ochotę naprawdę wyszły mi wspaniale , chrupiące...