Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wytrzymam

czy to normalne miec 25 lat i nigdy sie nie calowac

Polecane posty

Gość rownolatka.
pewnie, ze to nienormalne! wiec cos o tym, sama nie mialam zbyt wiele takich sytuacji ale jednak byly:) ach... nic piekniejszego...

Gość rownolatka.
nienormalne ze strony zycia....;) nigdy nie nadarzyla Ci sie taka okazja?

Gość bezmienna
Ze strony społeczeństwa. Jeśli Tobie z tym dobrze, to nie ma problemu. Mi nie jest i problem jest.

Gość rownolatka.
ja mysle, ze nie ma jednak takiej osoby, ktorej bez tego byloby dobrze... temat powstal nie bez problemu... a swoja droga ja nie ubolewam nad brakiem jakiegos pocaluku, generalnie jednak nad brakiem hmm czulosci? faceta? chyba jestem zalamana i watpie

Ja nie wiem ale sądzę że bliskość dziewczyny jest miła. To dobrze że to wina życia a nie moja. Tzn że rzeczywistość mnie otaczająca jest nienormalna a nie ja. Tzn nie ty i ty jesteś nienormalny/a bo każdy ma swój świat. Ale moja rzeczywistość tak się ułożyła że poprostu nie było okazji

Gość rownolatka.
nie wiesz, ze okazje samemu sobie mozna, a nawet trzeba! sprawiac?

Gość rownolatka.
dlaczego? w czym problem?

Gość rownolatka.
jedyne co wiem, to kazdy problem mozna jakos rozwiazac, tylko potrzebne jest samozaparcie;)

Cartoon Network ---> ale skoro piszesz półsłówkami, to sie nie dziw, że ktoś Cię rani słowami. Pewnych rzeczy nie da się oceniać obiektywnie bez znajomości całej prawdy ...

Gość za dobbrze nie jest
do a ja wygralem zycie 🖐️ naprawde lubie ciebie i twoje posty :D anonimowa osoba z forum ;) ps. jestem starsza dedukujac ze masz niecale 24 lata ... ;) wiec to nie oferta matrymonialana, ale masz slodkie poczucie humoru na wlasny temat cartoon i ciebie to spotka :)

Gość tremane
Cartoon o co chodzi z tą granicą 28lat? Ja tyle mam i jakoś żyje.

Gość tremane
to może lepiej 30? Bardziej okrągła data.

Gość rownolatka.
marzycielu cartoon czy myslisz, iz jesli do tej pory nie pogodziles sie z ta sytuacja to cczy pozniej bedzie lepiej.... eheheheh... zejdz na ziemie i zacznij dzialac, pokis mlody! zaczepiaj dziewczyny wszedzie, na ulicy, w sklepie gadaj o czym kolwiek, napewno im bedzie milo...

Gość nie okłamujmy się cartton
ty już swoją datę z 3 razy prtzesuwałeś. Zlik,widuj ją całkowicie i ciesz się życiem a nie stawiaj sobie jakieś mury

Gość pierdolicie glupoty
Czyli jezeli chlopak sie nigdy nie upil i po pijaku nigdy nie pocalowal dziewczyny to jets nienormalny?Wezcie sie leczcie bo go jeszcze w wieksze kompleksy wpedzicie i sie chlopak calkiem zamknie w sobie.Kafeteria to niestety przekroj przez polskie spoleczennsktwo:O

\"Zdajecie sobie sprawe, ze wpedzacie ludzi w kompleksy mowieniem, ze cos nie jest normalne??\" a zdajesz sobie sprawę egzaltowana dziewczynko, że utrzymaywanie osoby, która ma problemy w słodkim błogostanie nieświadomości, to sadyzm i brak odpowiedzialności? Moze gdyby ktos kolege \"kopnął w łeb\" w wieku 20 lat i powiedział mu \"weź sie stray za siebie\" jego relacje z płcią przeciwną byłyby normalne... byłby, bo teraz zdecydowanie normalne nie są... podajecie tu jakies przykłady i argumenty, że niby lepiej nie całować sie z nikim, niż z zaprutymi zdzirami itp... zatem, osoby to piszące sugerują, że w ich środowisku, jedynymi kobietami są te właśnie zaprute zdziry... bo jak mozna przez 7 lat swego dorosłego życia, nie spotkać żadnej normalnej kobiety, z którą chciałoby i z którą POTRAIŁOBY się wejść w takie relacje, które doprowadziłyby do pocałunku... a no właśnie nie można... dlatego piszcie sobie tutaj, ze to normalne, że jeszcze ma czas... za 10 late też jeszcze będzie miał czas... ale problemy pozostawione samym sobie, nie rozwiązują sie, tylko narastają.... i tak jak niepocałowanie nigdy kobietty przez 18 latka było normalne, u 25 latka jest bardzo dziwne... to u 35 latka, spowoduje bariere nie do przejścia w stosunkach z kobietami.... a bariera nie pęka sama... trzeba ją rozbić i na pewno nie poprzez tłumaczenie, że wszystko jest ok..

Gość frk-0999
Ja natomiast pierwszą randkę planuję na lato 2040 :)

Gość frk-0999
Kto?