Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wytrzymam

czy to normalne miec 25 lat i nigdy sie nie calowac

Polecane posty

Nie mam talentu jeśli chodzi o dziewczyny. Gadki szmatki to każdy umie. Ale żeby iść dalej to trudniejsza \"szkoła jazdy\". Są czynniki bez których \"nie pojedzie\" się dalej.

\"nie znając przyczyn takiego stanu rzeczy\" bo przyczyny nikogo nie interesuja Tomeczku, te całe przyczyny to tylko projekcja Twojego wlasnego umyslu... po prostu musisz sobie to jakos tlumaczyc, ze jestes dziwakiem

Może być bardzo wiele przyczyn takiego stanu. Wiem po sobie. Nie ma co uznawać co jest normalne a co nie. Czasem tak sie w zyciu ułoży.

ja tak ni z gruchy ni z pietruchy bo czytam juz po raz którys pytanie w tytule topiku: TO NIE JEST NORMALNE- przepraszam i dziękuje, musiałam to z siebie wyrzucić hehehe

Idąc torem myslenia kinki28, mozna wywnioskować, że nienormalne jest również gdy kobieta powyżej 25lat nie ma męża ani dzieci.

kobieta moze miec partnera a nie męża.... ale przekonyjcie sie freak\'i o swojej normalnosci... na pewno to Wam pomoze :P np Tomeczek wyliczy sobie, ze juz w 2019 pozna dziewczyne :P Pewnie Renię Rączkowską :P

mozna miec co najwyzej wąski horyzont... ale Tobie Tomuś sie wydaje, że normalnosc to jest jakas wielopłaszczyznowa wartosc, którą mozna rozciągać jak gumę w radzieckich slipach :P znamiona szeroko nawet pojętej normalnosci, obejmują wiele zachowań... ale nawet najbardziej tolerancyjny człowiek Ciebie za normalnego nie uzna... czasem fajnie cos napiszesz... masz troche normalnych zainteresowan.... i gdy sie juz czlowiekowi zdaje, ze może, może cos z Ciebie będzie... wylatujesz z textem o tym, że musisz obliczyc czy dzisiaj jest dobry dzien by isc do sklepu zakupy zrobic... i ze pomodlisz sie o cdobre zakupy, bo jest audycja w Radiu Maryja... i juz pozamiatane

Co właściwie jest w tym takiego nienormalnego? Jeżeli tak akurat sie życie potoczyło , to jakie znaczenia mają lata? Jedni poznają wcześniej, inni później, niektórzy wcale. Mozna dowolnie przesuwać granice normalności, powiekszyć ja do 30 lat albo zmniejszyć do 20. I zawsze ktoś uzna, że jest to nienormalne. Ludzie nie dzielą się na normalnych i nienormalnych. W ogóle nie dzielą się na żadne grupy. Każdy człowiek jest wyjątkowy, a próba szufladkowania jest krzywdząca. Jeżeli Tomek wylicza sobie daty to właściwie komu to przeszkadza? Czy jest to zbrodnia albo działanie społecznie szkodliwe? Może to jest jego sposób na problemy, dla niektórych pewnie śmieszny, ale dla niego dobry i skuteczny, bo pozwala mu nie tracić nadziei.

\"Nigdy nie obliczam dnia tylko okres\" pisząc cos takiego wydajesz świadectwo, że nawet nie widzisz problemu :P a co do pozostałej tresci - nie pojmujesz, ze kwestia czy ktoś Cie upuścił na podłoge podczas porodu, czy jestes wczesniakiem z niedotlenieniem mózgu nie ma znaczeni bo i tak jestes dziwny... a ze to nie Twoja wina to inna sprawa...

\"Każdy człowiek jest wyjątkowy, a próba szufladkowania jest krzywdząca. Jeżeli Tomek wylicza sobie daty to właściwie komu to przeszkadza? Czy jest to zbrodnia albo działanie społecznie szkodliwe?\" Kazdy cżłowiek jest podobny.. z wyjątkiem freaków takich jak Tomek... a co do reszty, to chyba udajesz głupiego... nikomu to nie przeszkadza, dla mnie moze sobie obliczac godziny w ktorych kupsko zrobi :P:P ale jesli ktos stawia problem normalnosci, to jasno stwierdzam, ze Tomuś normalny nie jest

komiczne , rozumiem o co ci chodzi, masz swoje normy, w których on sie nie łapie. Ocena całkowicie subiektywna, na podstawie wniosków wyciągniętych z wypowiedzi Tomka na forum. W moich normach się akurat mieści, więc stwierdzam, że to wcale nie jest nienormalne, a raczej oryginalne.

Gość
komiczne \"nie znając przyczyn takiego stanu rzeczy\" bo przyczyny nikogo nie interesuja Tomeczku, te całe przyczyny to tylko projekcja Twojego wlasnego umyslu... po prostu musisz sobie to jakos tlumaczyc, ze jestes dziwakiem Ktos powinien ci jebnac ale to mocno.Gdzies ty sie uchowal?Przez takich ludzi jak ty Polska wyglada jak wyglada

Tamari - poczytaj co on pisze.... gdyby to pisał jakis zwykły niesmiały gostek, to bym nic nie powiedział... ale on sobie obliczył że kobiete bedzie probowal poznac od maja 2008 :P on sobie wyznacza jakies odległe daty, byle dzialania nie podjąć

Gość
i ferakiem to niestety jestes ty.Kazdy kto tak pierdoli jest wlasnie freakiem:P

hhhh gdyby w Polsce byli tacy jak Tomeczek, to Polski by w ogole nie było... bo by sobie obliczyli ze nalezy o nią walczyc w 2067 :P

Gość
i wiesz,wolalabym juz kogos kto sie modli przed pojsciem na zakupy niz takiego goscia jak ty

Gość
Mam na pewno lepsza argumentacje niz ty.Twoje argumenty opieraja sie tylko na tym ze ktos nie postepuje jak ty i juz jest nienormalny.

na takiej podstawie, że kwalifikujesz sie dla psychiatry klinicznego Tomciu... dla mnie mozesz sobie chodzic, żyć, robić co chcesz człowieku.. wisi mi to... mozesz sobie wyliczac wszystko.... mozesz spać z kotem i mieszkac z matką do konca swych dni... modlic sie do Radia Maryja - nie moja sprawa.... ale jelsi zaczynasz głosowac w temacie na temat normalnosci, to zawsze napisze Ci, ze normalny nie jestes... a wlasnie osoby, ktore karmia Cie frazesami, robią Ci krzywde po utwierdzaja Cie w Twym patologicznym stanie

Gość
Mu go w niczym nie utwierdzmay.nikt tu nie pisze ze normalne jest ze on sie modli przed pojsciem na zakupy.Ale ty chcesz zrobic z goscia psychola bo sie nigdy nie calowal

\"Twoje argumenty opieraja sie tylko na tym ze ktos nie postepuje jak ty i juz jest nienormalny.\" jak widze, nie poczytałeś wypowiedzi Tomcia a wcinasz sie w dyskusje... tego gościa od dyskutowania z własną lodówką dzieli tylko fakt iż jeszcze mu głosy nie powiedziały by to zrobił... (bo na głosy też Tomcio oczekuje - np na głos, ktory powie mu, że to TA kobieta)

\"Mu go w niczym nie utwierdzmay.nikt tu nie pisze ze normalne jest ze on sie modli przed pojsciem na zakupy.Ale ty chcesz zrobic z goscia psychola bo sie nigdy nie calowal\" zawsze wpadasz i obrazasz ludzi przed zorientowaniem sie o co chodzi? nie widzisz ze tu nie chodzi o całowanie - napisalem, ze gdyby to byl zwykly niesmialy gosc, to bym go olał... poza tym - mowienie 25 latkowi, ze ma jeszcze czas na poznanie dziewczyny to te jest utwierdzanie go w tym stanie.... co Wy myslicie ze sie nagle gosc w wieku 30 lat obudzi i stanie sie fajnym, niebojącym sie kobiet gosciem??? on musi dostać kopa, zeby sie ruszyl i zaczął działac

Gość
tak,zawsze wpadam i obrazam jak ktos pieprzy jak potluczony.Zegnam

Gość poczytaj sobie
http://www.fizjoterapia.com/student/psychologia_karola.htm pierwsza ściąga z brzegu o rozwoju psychoseksualnym człowieka a tu masz 2 akapity specjalnie dla ciebie :D Faza dojrzewania (11-19 lat). Cechy istotne: biologiczne zmiany, seksualność, związki uczuciowe; uwarunkowania: odpępnianie się od rodziców, autonomia, wpływ rówieśników, samowychowanie, samorealizacja, Ja idealne i Ja realne, moda młodzieżowa. Faza wczesnej dojrzałości (20-35 lat). Cechy istotne: role płciowe, związki partnerskie, rodzicielstwo; uwarunkowania: zawarcie małżeństwa, założenie rodziny, przystosowanie seksualne partnerów, satysfakcjonująca aktywność seksualna, nawyki i upodobania seksualne

Gość
Zreszta moze troche przegielam.ale to typierwszy zaczales nazywac Tomcia dziwakiem i psycholem i zaczales doradzac wizyty u psychiatry

Gość ccccccccccccccc
czyli ma jeszcze czas bo granica jest do 35lat

Gość
a mnie wkurza jak ktos chce wszystkich zmieniac na wlasna modle