Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wytrzymam

czy to normalne miec 25 lat i nigdy sie nie calowac

Polecane posty

Gość ccccccccccc
Nie wiem czy byłaby dla mnie miła świadomość, że kobieta z którą np rozmawiam na gg, gdy się wyłącze zacznie rozmawiać z innym "kandydatem". i jak tu z nią flirtować? w realu miimo wszustko wybór jest mniejszy, tu nie włączysz wyszukiwarki , która ci pokaże kilkadziesiąt osób.

a za co Cie przepraszac chłopcze? to, ze masz problem natury fizycznej znie zmenia faktu, ze jestes dziwny i wynajdujesz sobie tylko przeszkody... moze nie psychiatra, ale psycholog to by Ci sie przydał

Gość passion belle
sory ale ja widzę,że wam nie wychodzi w realu to podrywanie bo chyba wcale nie podrywacie więc doradziłam net,ale jeśli nie chcecie nie ma sprawy. nie wszystkim jest w zyciu łatwo,ale jak ktoś nic nie robi to potem za 10 lat będzie żałował tylko. sama miałam przygody z poszukiwaniami na necie i wbrew pozorom sporo fajnych osób było no ale tu też się trzeba podobac sobie fizycznie bo jak tu nie wypali to nic z tego. myślę,że główny bohater tematu powinien szukać na spotkaniach młodzieży katolickiej skoro jest miłośnikiem radia maryja

zadałeś pytanie czy to normalne, niektórzy tak jak ja odpowiedzieli ci ze nie bo nie jest!,a ty starasz sie przekonac ze jednak normalne bo cos tam. Poza tym juz to czy sie calowałeś czy nie to pomine ale to gadanie: zobaczycie, że jak dzisiaj stanie się to czy tamto to będe się calował albo nie bede- too to już się kwalifikuje do lekarza, no wybacz

W moim życiu były takie momenty gdy próbowałem coś zmienić. I za każdym razem obrywałem. Naprawde można się zniechęcić do wszystkiego gdy się same kopniaki od zycia dostaje.

Gość passion belle
faith hope glory wydajesz mi się dziwny i wcale nie chodzi mi o brak dziewczyny ale dziwne zakrawające na filozofizm domatorski teksty,które tu wypisujesz...myślę,że pisząc o spotkaniach z przeszłością pokażujesz,że masz chyba jakiś problem z psychiką. przeszłość do nas nie należy niestety. wiele osób ma problemyi zycie zawsze im utrudnia ale mimo wszystko do przodu trzeba!

Gość opserwator
wtedy cię nie chiała to teraz też nie zechce. pewnie sam wygladasz tak sobie a bujasz się w laskach typu doda no nie?zejdz na ziemię bo moze tu problem,ze startujesz to dam za wysokich na twoje progi

w moim przekonaniu dostałes od laski kopa i teraz bedziesz jej chciał udowodnić ze jednak dziwakiem nie jestes:> daj jej spokój.

Gość passion belle
może faktycznie czasem warto obniżyć loty.Jeśli chłopak patrzy tylko na wygląd to takie lepsze laski potem ich niestety mają gdzieś ,takie wolą panów z bmw np.

\"Każdy z was sądzi mnie po mojej postawie tutaj myśląc że moje wpisy to -ja\" a to tylko jego ciało astralne :P bo on śpi teraz - to nalepsza data na długi sen :P

Gość passion belle
zainteresuj rozmową-ale normalną bez filozofii i zaproponuj kawę.co innego można?

Gość zdzisia
carton network----> nie słuchaj tych debili z forum., to nic dziwnego że sie jeszcze nie całowałes, skoro nie miałeś dziewczyny musisz sam siebie cenić a nie szukać szacunku u ludzi z netu

Gość passion belle
ja uważam,że jak ją zaprosisz na spotkanie i odmówi to znaczy,że nic nie będzie z tego bo ty żyjesz tylko marzeniami i fantazjami...

zdzisiaj ale on sobie wyliczyć najpierw musi przecież nie zaprosi ot tak jakiejś dziewczyny na kawę...inaczej dawno by to zrobił, skoro to ma się stac..nie wiem kiedy to było? maj 2008...to po co ta dyskusja?

Gość passion belle
Faith Hope Glory no to dzisiaj zapraszaj na kawę może się uda.Musi być w twoim typie dziewczyna, mam tylko nadzieję,że ten twój typ to nie jest wspomniana wcześniej doda-bo u takiej o szanse na kawę trudno.

Gość passion belle
Faith Hope Glory no to dzisiaj zapraszaj na kawę może się uda.Musi być w twoim typie dziewczyna, mam tylko nadzieję,że ten twój typ to nie jest wspomniana wcześniej doda-bo u takiej o szanse na kawę trudno.

Gość passion belle

Gość Poszywacz podszywaczy
Kinka28 powiedz w końcu jeżeli rozmiar ma znaczenie to jakie lubisz w cm? Jezeli tego nie powiesz nie będę mógł dzisiaj zasnąc.

Gość passion belle

Gość Poszywacz podszywaczy
Kinka28 powiedz w końcu jeżeli rozmiar ma znaczenie to jakie lubisz w cm? Jezeli tego nie powiesz nie będę mógł dzisiaj zasnąc.

czy mozecie mi powiedziec, czy National to ten sam facet co Faith? :o sory ale kolo 7 strony troche sie pogubilam :)