Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliam1

zdrada i ciąża, decydujące starcie

Polecane posty

Gość nataliam1

dla nataliam

ja moze lepiej przytulac nie będe :P bo juz starczy przytulania przez obcych facetow :P

Gość nataliam
komiczne ty się nie śmiej, bo mnie naprawdę krew teraz zalewa. Jak można byc taką idiotką.

Gość nataliam
kochane usuńcie to za mnie, bo ja głupia chyba jestem.

nhikt się z Ciebie nie śmieje.. Wydaje mi się, że na Twoim miejscu mogłabym nazwiskami rzucać.. Kto w takiej sytuacji kojarzy fakty i panuje nad emocjami?? Martwi się o coś, co nawet osobom postronnym nie wpadłoby do głowy?? Nie przejmuj się tym.. Niech Ci tylko skasują tamten topik i śladu nie będzie:)

napisalam juz o usuniecie :) przepraszam za wtracanie sie, ja tylko czytam i trzymam za Ciebie kciuki, bo jestes naprawde fajna babka :) Powodzenia !!!!!!

Gość nataliam
ja też dzięki. Normalnie kocham Cię.

Gość KOLM
nowy topik, nowe zycie ;)

przez to, że się zaczerniłaś, nie mogę napisac w Twoim imieniu na śmietniku i o usunięcie.. Wejdź tam i podaj adres, niech to usuną, jeśli ma Ci to nieprzyjemności narobić..

Gość griga
Podałam Ci linka na starym topicu. Musisz to załatwić sama.

Kiedy to usuną, szkoda że jeszcze nie podałam strony z oświadczeniem majątkowym. Matko ja jednak strasznie głupia jestem.

bez przesady, jedwabnik odrobine przesadzil, zapewne pod wplywem zbytniego analizowania poczynan CBA i ABW ;) jest naprawde male prawdopodobienstwo, ze ktos Cie skojarzy...

Gość KOLM
no komiczne. kazdego mozna skojarzyc. gdyby do ciebie np ktos powiedzial. w naszej kancelarii panie komiczne bedzie panu jak w niebie. tez bys uznal ze mozna ;)

no komiczne nie przesadzaj, jak by ktoś czytał z mojego miasta, to jutro przed urzędem tłumy. W niedzielę ksiądz na kazaniu jeszcze by od siebie dodał i afera gotowa. W sumie sławna bym była nie?

Gość griga
To w końcu nie takie duże miasto.

ja tylko w tym poscie pisze... kupilismy sobie z kobieta jakies porto, a ja 6 paulanerow (bo jest october fest).... ona zbyt ochoczo podeszla do butelki (a to diabelstwo ma 17.5 %) i teraz posypia na tancu z gwiazdami... a ja ogladam jakis dupny horror i pisze sobie w tym poscie :)

Gość KOLM
szybko- odswiezcie smietnik. O co chodzi?

Gość griga
Natalio, czytałaś na śmietniku??? Podobno Twój temat zostaje :( Zajrzyj tam.

mój mąż też taniec ogląda, a ja tutaj siedzę zamiast się uczyc. Przecież nie pójdę tam do pokoju.

moze w malym miescie... ja patrze pod kątem Warszawy... skoro i tak Cie znajdą to daj fote :P ;)

komiczne jest wszędzie, gdzie pojawia się temat zdrady.. Nawet czasami lubię poczytać, co ma do powiedzenia, ale zaskoczył mnie, że pokazał ludzką twarz w tej debacie i stwierdził, że kobieta, która zrobiła coś złego, nie jest zła:D nataliam, jutro już nie powinno tego być.. spokojnie:)