Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lovelyloved

jesień 2007 - zaczynam walkę o figurę - mądrze, powoli i dojrzale

Polecane posty

mushellko u mnie ten sam problem, bo On szczypior jest i co zje to zaraz za przeproszeniem \"wysra\" :) Generalnie staram się gotować lekko, mało tłuściochów. Natomiast gubią mnie przekąski. To ciasteczko, to batonik, to łyczek coli, to piwko wieczorem, to kolacja na miescie po 20. aaaaa :(

hej :) witam wszystkich, przylaczam sie :) zaczynam od jutra, sama juz nie wiem ktory raz...ale moze tym razem sie uda.Mam tylko pytanie czy jeden dzien glodowki przed dieta ma sens??

witaj Magdo! Każda z nas zaczyna któryś raz i miejmy nadzieję, że tym razem się nie poddamy. Wydaje mi się, że dzień głodówki nie ma sensu za bardzo. Z tego co czytalam do głodówki trzeba się specjalnie przygotowywać żeby za bardzo nie wyczerpywała. Jeżeli chcesz się oczyścić to może zastosuj dietę owocowo warzywną?

Moj szczypior, ale im bardziej widze co on je i ile tym bardziej wiem czemu szczypior :D On czasem - jak to mowi - zapomina, ze trzeba jesc, a i niektore przyzwyczajenia ma jakby byl na diecie :) Dlatego mieszkanie z nim tylko na dobre moze mi wyjsc ;) Magda M - a czemu po prostu nie zaczniesz dzis? Zjedz mniejszy / chudszy obiad, cos lekkiego na kolacje, a jutro po prostu dalej :)

ja zapominam o jedzeniu jak mam mnóstwo zajęć. Dlatego cieszę się, że zaczynają się studia [w innym mieśćie, uf], praca. Ostatnio jak zaczęłam pracować, to z tego stresu nadmiaru obowiązków straciłam 5kg w 1,5 mc :)

zaczelabym dzis ale zdecydowanie za duzo zjadlam juz zwlaszcza slodyczy :P bede sie lepiej czuc jak zaczne od jutra. A jak macie zamiar sie odchudzac? Ja planowalam 1000 kcal, tylko teraz sie znowu naslucham sporo ze to wcale nie jest dobry sposob na odchudzanie...lepiej stosowac 1000 kcal czy po prostu wyeliminowac slodycze, cukier, tluste i ciezkie potrawy i jesc zdrowe rzeczy, duzo warzyw i nie obrzerac sie? bo ja juz tle diet stosowalam( ale nigdy nie wytrzymalam dluzej niz tydzien) ze nie wiem jak sie po prostu teraz odchudzac juz...

najlepsza dieta jak jest możliwa to KONTROLOWANIE SIEBIE. Bo co z tego ze zastosujesz tysiace diet jak pozniej rzucisz się na jedzenie? Lepiej zjeść jedno ciasteczko anizeli całe opakowanie. Musisz sobie uzmysłowić co możesz jeść, a co Cie gubi. Kazda z nas zaczyna juz setną dietę i co jak co ale wiemy, co możemy a co nie. tak mi się wydaje. Dlatego też moja dieta to: - jem w małych ilościach rzeczy chude. gotowane i surowe warzywka, owoce, nabiał, mięsko białe - ćwiczę [joga, basen, taniec] - dużo wody - zero jedzenia po 18 - herbata zielona i czerwona - nie katuję się!

ja tez planuje nie jesc po 18, pic zielona herbate, zero slodyczy, ziemniakow,pieczywa, tlustego zarcia, fast foodow, duzo warzyw, troche owocow, nabialu i oczywiscie sport. Co dzien chodze z 2 wielkimi psami na spacery ale oprocz tego musze zaczac cwiczyc. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Gość dżdżownica magda
to ja też z wami od dziś od teraz start

No to dawaj, dzdzownica. Skopiuj tabelke, dopisz sie i jak masz ochote napisz cos o sobie :) Ja nie stosuje zadnych wspomagaczy i nie mam tez zasady niejedzenia po 18tej, bo jestem nocnym markiem :classic_cool: wiec kolo polnocy by mnie skrecalo :)

_______________________________________________________ _____ pseudo.................wzrost.....data.... waga... data..... waga..... cel ...........................w cm......start....start... obecna.. obecna.. ________________________________________________________ ______ lovelyloved..............169....25.09.07.... 83,5.... 25.09.07..... 83,5... 57 mushellka............... 168....1.08.07.....108,5... 25.09.07 .... 94 ..... 87,7 marzycielkka.......... 159.... 25.09.07.....63.....25.0 9.07.......63......50 śliwka_robaczywka... 164.....25.09.07.....64 .....25.09.07......64.....55 dżdżownica magda ....160.....25.09.2007.....59,5........25.09.2007........59,5 ________________________________________________________ _____

______jeszcze raz bo mi nie wyszło _________________________________________________ _____ pseudo.................wzrost.....data.... waga... data..... waga..... cel ...........................w cm......start....start... obecna.. obecna.. ________________________________________________________ ______ lovelyloved..............169....25.09.07.... 83,5.... 25.09.07..... 83,5... 57 mushellka............... 168....1.08.07.....108,5... 25.09.07 .... 94 ..... 87,7 marzycielkka.......... 159.... 25.09.07.....63.....25.0 9.07.......63......50 śliwka_robaczywka... 164.....25.09.07.....64 .....25.09.07......64.....55 dżdżownica magda ...160....25.09.2007....59,5......25.09.2007.....59, 5...54 ________________________________________________________ _____

to teraz sie nie obrazcie - robie roszade i wklejam nas alfabetycznie :) _______________________________________________________ _____ pseudo.................wzrost.....data.... waga... data..... waga..... cel ...........................w cm......start....start... obecna.. obecna.. ________________________________________________________ ______ dżdżownica magda .. 160 .. 5.09.2007....59,5.... 25.09.07...59, 5 lovelyloved..............169....25.09.07.... 83,5.... 25.09.07... 83,5... 57 marzycielkka.......... 159.... 25.09.07.....63 ..... 25.0 9.07...63......50 mushellka............... 168....1.08.07.....108,5 ... 25.09.07 .. 94 ..... 87,7 śliwka_robaczywka... 164.....25.09.07.....64 .....25.09.07....64.....55 ________________________________________________________ _____ Heh, obojetnie w ktora strone i tak jestem najgrubsza 😠 :D

_______________________________________________________ _____ pseudo.................wzrost.....data.... waga... data..... waga..... cel ...........................w cm......start....start... obecna.. obecna.. ________________________________________________________ ______ dżdżownica magda ... 160 .... 5.09.07 ... 59,5 .. 25.09.07 .. 59, 5 lovelyloved ............. 169 .. 25.09.07 ... 83,5 .. 25.09.07 .. 83,5 .. 57 marzycielkka .......... 159 .. 25.09.07 .... 63 .... 25.09.07 ... 63 .... 50 mushellka ............... 168 ... 1.08.07 .. 108,5 .. 25.09.07 ... 94 ... 87,7 śliwka_robaczywka .. 164 .. 25.09.07 .... 64 .... 25.09.07 ... 64 .... 55 ________________________________________________________ _____ ciezko rowno zrobic ale jeszcze raz sprobowalam ^^ A moze powymieniamy sie zdjeciami, laski? :) Jak ktoras jest chetna - u gory jest moj mail, odbije swoimi

cześć dziewczynki, czy ja też mogę do Was wpadać? ;) mam jeszcze sporo do zrzucenia, ale sporo już też za mną, bez jakichś drastycznych cięć czy zmian - po prostu mniej wszystkiego ;) bo czemu rezygnować z czegoś co się lubi, skoro można to sobie po prostu wydzielać? ;) mam nadzieję, że wszystkie prędzej czy później osiągniemy to, do czego dążymy :D

to miło mi strasznie :D zaraz uciekam robić i konsumować obiadek ;) ale najpierw się jeszcze grzecznie przedstawię ;) mam 20 lat, żyję sobie i studiuję w Poznaniu, zapuszczałam się regularnie i konsekwentnie przez połowę życia (i to nie jest przesada ;) upasłam się po operacji którą miałam mając chyba 9 lat i potem nic z tym nie zrobiłam), aż pewnego dnia zobaczyłam na wadze prawie 93 kg, szlag mnie trafił, ale nic nie zrobiłam ;) no i dopiero od jakiegoś czasu podejście do odchudzania mi się zmieniło, samoczynnie (serio) schudłam z 6 kg, później się za siebie wzięłam i dzisiaj rano było już 77,1 ;) powoli zaczynają ze mnie ciuchy spadać, co mnie bardzo cieszy ;) a teraz uciekam jeść :D ale jeszcze wrócę ;)

crazy, nie wpadaj - zachodz do nas swiadomie jak najczesciej i zdecydowanie regularnie. Kilka razy zderzylysmy sie na forum i mimo ze slabo cie znam bardzo lubie :) sliwka, zaraz cie zawale :D Juz wiem ile chce wazyc - 64. Sliczna buzka, sliweczka, reszta tez niczego sobie :) (lacznie z facetem ;) )

Gość gucci_bikini
ja Ci dam WIELORYB mushellko! dziękuje za ładne zdjęcia:) może i mamy troche ciałka, ale za to jestesmy zawsze uśmiechniete a to się liczy :)))

hej dziwczonki.moge sie dolaczyc.coprawda pisze na innym topiku ale tam rzadko kto zaglada i w sumie wsparcia nie ma.ja bylam miesiac na sb no i udalo mi sie schudnac 3 kg ale niestety nadrobilam szybko bo sobie pofolgowalam od jutra znowu zaczynam walczyc.i tez dieta sb ale teraz dolacze cwiczonka A6W bo bioderka i brzuszek do poprawki.wiecie co ja sobie zawsze tak mowie ze urode to mamy za darmo a nad cialem trezba popracowac no i ja znowu zaczynam ta ciezka prace.mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac.pozdrawiam no i napiszcie czy mnie przyjmiecie i czy topic nie upadnie po kilku dniach.