Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nen19

Proste włosy na prawie zawsze!

Polecane posty

Gość nen19

Od 2 lat codziennie rano prostuję sobie prostownicą włosy, ponieważ w prostych jest mi o wiele ładniej. Jednak ich zniszczenie jest nie do opisania :( Nie chcę już ich tak dłużej torturować. Ostatnio nawet zaczęłam sobie kupować wszystkie te specyfiki prostujące włosy, ale bez prostownicy i tak się nie obejdzie :( Czy znacie może jakieś skuteczne sposoby lub kosmetyki prostujące włosy? Najlepiej gdyby efekt ten był długotrawały, no i aby zabieg, jeśli to zabieg, nie niszczył włosów... bo o to w tym wszystkim chodzi. Z góry dzięki ;*

Gość nen19
hallo hallo- a wiesz może ile kosztuje taka trwała prostująca? :)

Trwala na proste wlosy niszczy je strasznie i to o wiele bardziej niz trwala na kreciolki.Wiem o tym,bo moja znajoma jest fryzjerka

Gość fryzjer-Bartek
Polecam trwałe prostowanie włosów systemem firmy Farouk, po tym zabiegu (w wybranych salonach fryzjerskich, lista niektórych na stronie http://www.farouk.pl ) włosy będą jak naturalnie proste, a zabieg jest trwały - trzeba tylko co kilka miesięcy doprostować odrosty.

Gość Tvister
A wiecie moje drogie panie co zrobic zeby włosy sie nie krecily i nie zawijaly bez pomocy prostownicy??

Gość Tvister
Panie bartek a da sie moze dla mężczyzn zrobic trwala zeby wlosy sie nie krecily i nie zawiajly do tylu??