Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniuniuniuniu

Ilu facetom robiłyście loda i ile macie lat?

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
Ja 24 lata jeśli chodzi o ilość facetów to 6

Gość gość
1 44l

Gość gość
Robiłam loda (czasem nawet z połykiem) wszystkim moim partnerom a miałam ich dziewięciu oprócz mojego obecnego męża. Jemu też robię bo lubimy to. Mam 27 lat.

Gość gość
Robiłam to sumie jakieś 12 razy. Mąż nic o tym nie wie i się nigdy nie dowie. Już się ustatkowałam, ale jak pierwszy raz zrobiłam to z kolegą to miałam 15 lat. Później miałam 8 partnerów stałych i kilku przelotnych. Tym przelotnym to robiłam jak byłam pijana. Z połykiem! To najbardziej kubię.

Gość gość
Robienie loda przez pijana kobietę musi byc strasznie żałosne.

Gość gość
2 21

Gość gość
50 lat mężowi bez połyku kochankowi bardzo często z połykiem.

Gość gość
43 lata, tylko kochankom a mężowi nigdy

Gość gość
pierwszy raz kuzynowi w wieku 11 lat jak bawiliśmy się w doktora. Tak mi się podobał jego ptaszek, że pocałowałam

Gość gość
ja też - kiedyś w wieku 10 lat założyłam się z kuzynem o coś i gdy ja wygram to on miał mnie pocałować w tyłek a gdybym przegrała to musiałabym mu pocałować ptaszka. No ale ja wygrałam i musiał mnie tam pocałować to znaczy zgodziłam się na to aby zrobił to w siuśkę a nie dupkę - i przyznam robił to wówczas z niechęcią ale po wielu latach powiedział, że teraz mu podobałoby się i że w ogóle dumny był, że mógł to zrobić w tak młodym wieku

Gość gość
Jednemu. Raz.I nigdy więcej. Mam 30 lat.

Gość gość
2 ,mam 30 lat :P nie każdy miał ten zaszczyt hehehehehehe

Gość gość
obciagalam ok. 8-10, teraz robie to z kolejnym - mezem:) ale nieraz chcialabym kogos nowego. 33 lata.

Gość gość
Każdemu nowo poznanemu facetowi robię to bo ubóstwiam obciagać. Ale nie każdemu połykam. Mam 23 lata, zaczęłam majac 13 Lat I teraz mam siódmego partnera. I na pewno to nie będzie mój ostatni. Później wyjdę za maż I nie przyznam się mężowi do niczego.

Gość gość
Tylko jednemu mojemu mezowi, ale często bo bardzo lubi, czasem z połykiem a czasem bez zależy od mojego nastroju. Mam 25 lat.

Gość gość
Jak duzego masz

Gość gość
Chodzi o prawdziwe lody? Bo mam superprzepis:D

Gość gość
A ja że 100 albo więcej ciągnę każdemu lubię to.

Gość gość
Uwielbiam miec penisa w ciiipce a nie w buzi, mam 19-lat

Gość gość
Samotne mające ochotę na sex z miłym pełnym fantazji erotycznych w wieku 30-45 lat facetem. Piszcie lub zostawcie kontakt.

Gość Daguchaa18
3 mam 18 lat

Gość feacet32
Kilka informacji ode mnie (facet, 32l): - 8 kobiet robiło mi dotychczas loda - Najmłodsza 16 (ja 17), a czeka jak miała jakoś 14/15 - najstarsza była 5 lat starsza ode mnie (20/25) - z wszystkimi było przyjemnie, ale: 1. Z pierwszą byliśmy na etapie uczenia się tych spraw, ale robiła szybkie postępy 2. Miałem jedna murzynke poznana w Hiszpanii - nie wiem czy to reguła, ale byla jakby do tego stworzona (głębokie gardło, finisz na twarz, bo tak chciała!) 3. 2 bardzo dobrze zajmowały się moimi jajkami (lizanie, ssanie). Dla mnie to ważne, uwielbiam to 4. Najbardziej pozytywnie zaskoczyła mnie jedna laska, z która spotkałem się tylko 2 razy. Na jednym spotkaniu zrobiła to 2 razy (raz z połykiem) i widać było ze ma o tym pojęcie (drugi raz strzepala sobie na język). Generalnie po prostu to lubiła! Bardzo przyjemne wspomnienia ;]

Gość gość
Moja żona przyznała się że dymało ja w sumie 20, nie wszystkim robiła loda, tylko stałym, za to dała sobie lizać przy każdej okazji z 50 ja lizaki, ma 26 lat

Gość gość
Jak bylam mloda mialam 16-17 lat to na kazdej wiekszej imprezie robilam warunek ze musial mi sie podobac.Dla mnoe to bylo oczywiste jak taniec czy wypicie piwa.Teraz mam 25 lat mam meza od 2 lat o ciekawe czy sie domysla ile mialam w buzi przed nim :D Mysle ze jest wiele takich kobiet co teraz wzrowe matki zony a wczesniej dawaly d**y 8 ciagnely komu sie dalo :p

Oj dużo meszczyznom robiłam nie liczyłam tak dokładnie ale 50 to lekko z tym że kiedyś to meszczyżni chyba mniej to lubieli niz traz bo teraz to każdy jeden zaraz chce żeby mu robić a młodzi to odrazu z taką gadką nieraz startują.Aktualnie 47 latek mam pozdrawiam :)

Gość tysko88
Jolcia obciągasz z połykiem ?